Kaldırım tv yayında

undead5858

New member
Reaction score
0
Sivas Belediyesi tarafından Türkiye'de bir ilk kez gerçekleştirilen projeyle Avrupa standartlarına getirilen kaldırımlara 50 tane LCD ekran yerleştirildi.

Sivas Belediyesi geçen yıl başlattığı Kent Meydan Projesi kapsamında İstasyon Caddesi üzerindeki kaldırımları Avrupa standartlarına getirildi. Genişletilen kaldırımlara Türkiye'de ilk kez, caddenin sağ ve soluna 50 tane LCD ekran televizyon konuldu.

28847k.jpg

Ekranların test yayınlarına başlandı. Şimdilik belediye hizmetlerinin ekrana yansıtıldığını gören vatandaşlar, dakikalarca durarak, ekrandakileri izledi. Bazı vatandaşlar ise bu uygulamayı ilginç bularak, televizyonun fotoğrafını çekti. Yapılan bu uygulamayı güzel bulan Sivaslılar, ekranda reklamlardan daha çok güncel haber ve Sivas'ın tanıtımının yapılmasını isterken, gençler ise vizyondaki filmlerin gösterilmesini istedi. Ekranların daha iyi görünmesi için harekete geçen görevliler, ellerine aldıkları bezlerle ekranın camını sildi.

nn5tg1.jpg

Türkiye'de ilk defa uygulamaya konulan kaldırımlardaki LCD televizyon projesini Sivas Belediyesi özel bir reklam firmasına ihale etti. Hiç bir masraf yapmadan kaldırımlara LCD koyduran belediye, özel firmanın reklam gelirinden de ücret alarak, kendisine gelir elde etmeyi hedefliyor

MYNET

EMEĞE SAYGI

hahaha
koptum yaw
emeğine sağlık

bende bir sivaslı olarak saçma buluyorum

çalarlar onu be!!! :)

Ayranları yok içmeye tahtıravanla giderler s.çmayaa... Daha 1-2 ay öncesine kadar yardım topluyorlardı

sivasspora otobüs almak için.... Paraların nere gittiği anlaşılıyor...

yakında kırılırlar bunlar hanı kırılmaz cok saglamdır demeyın bızım turk mılletının ozellıgı bu kırarlar anam kırarlar

ha bide kaldırıma yapana kadar sıvasta duvar kalmamısmı bır yerler monte etselermıs ya

üstüde toz toprak görünmüyorki :] sivasspor bütçe yok diye yırtınırken bu yaptıkları ne şimdi ?

belediye iscileride ekrani silip toz aliyomus :D hahahahaha (sakaydi)

bu arada kumandayi hangi esnafa werdiler ? bi ses sistemi kurmak lazim yerden gelen ses anlasilmaz ki :D

evet aksam oradaydım yolda millet durup bakıyor cok komik ya :) fabrika yapıcaklarına güzelim sehri süslü bos pakete ceviriyorlar :(

Geri