Kaldırılan Başlıklar

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar son günlerde forumumuzda bi başlık enflasyonu yaşanıyor hepimizin bildiği gibi, benim dikkatimi çeken şu oldu, kurallara uygun olmayan başlıklar yine de o bölümde duruyor, kapalı olduğu halde orda durması sizce de gereksiz değil mi ? Yani direkt olarak silinse olmaz mı ?

Bir de şu var, adam giriyor, küfürü basıp gidiyor, bu mesajların da çoğu olduğu yerde duruyor. Bunlara da bi el atmak lazım kanımca. Saygılar.

kapatılan konular elbette ki çöpe gönderilmelidir,
böyle bir eksiklik oldugunda bizlere bildirmeniz yeterli

Yani direkt olarak silinse olmaz mı ?

şuna cevap vermek istedim :)

Sonra herkes şikayet bölümünde konum niye silindi diye konu açar cevap vermeye yetişilmez :victory

Nedeni ile çöpkutusuna atılması daha ii :goz:

hocam çöp kutusuna atılmasın demiyorum ki ben, başlıkların olduğu yerde durması iyi olmuyo, hoş görünmüyo. o yüzden dedim.

Forum Hakkında ana başlığı ve Yeni Başlayanlar & Yardım Bölümü dışında kilitli konular çöpe gönderiliyor. Eğer gönderilmeyenler oluyorsa belki konusu kilitlenen neden kilitlendiğini görüp hatasını anlasın diye 1 gün falan bekletilebilir.

Kısmen Haklısın Dostum!Kurallara uymayan başlıklar elbetteki modere edilecektir.
Ancak bu direkt silinme yoluna gidilmeyebilir.!
Konunun onemi de var tabi ki bu durumda.
Aynı zamanda bildigim kadarıyla kapatılan konular otomatik olarak
belirli bir süre sonra siliniyor diye biliyorumm..!
Tabi bu hackhell.com da da gecerli mi daha
moderatorluk yapmadıgım için kesin birşey soyleyemem.!
Kesin olarak soyleyecegim sey su!
Hackhell deki her bir moderator--> Elinden geleni yapıyor dostum! Hackhelli kalkındırma adına--> reklam olsun modere olsunn daha sayamayacagımız birçok şeyi yapıyorlar.Kaldı ki bunlar gercekten zaman alan ve baya başlı başına bir iştir..Bu hususta Tüm Yönetime buradan tesekkurlerimizi sunuyoruz.Birşey daha belirteyimm!Hackhell olabildigine guncel bir site..Diger forum portalları mutlaka gozuunuze çarpmıştır....Kıyaslama gibi bişey sozkonusu dahi olamaz bana gore..!
Bu kadar kaliteli ekip her forum portalında olmaz.!Biraz da yapıcı olalım :) !
Yine de dusuncen guzel Teşekkkurler..

Geri