Kaldı 180 Dakika

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
mustafadenizli018.jpg

Denizli, Ankaragücü maçı sonrası takıma “Alınterimizin, emeğimizin karşılığını almamıza 180 dakika kaldı” dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli şampiyonluk için olağanüstü hal ilan etti. Ankaragücü maçı sonrası soyunma odasında futbolcularını önce tebrik eden sonra da 8 günlük kampın yorgunluğunu ve stresini atmaları için 2 gün izin verdiğini açıklayan Denizli, "Son 8 gün hepimiz için yoğun ve yorucu geçti biliyorum ama aldığımız sonuçlar buna değdi. Bu kadar alın teri, bu kadar emek sarf ettik. Hepsinin karşılığını almamız için önümüzde 180 dakika kaldı. Yapmamız gereken motivasyonumuzu ve ciddiyetimizi aynen korumak. Şampiyonluğa bu kadar yakınız işte, sadece 180 dakika" ifadesini kullandı.

Kaynak

Sanırım "herşey yolunda giderse 180 dakika kaldı" demek istedi,beşiktaş şampiyonluğa çoook yakın ama rakipleride 3 puan için karşısına çıkacak nihayetinde.Bekleyip göreceğizzz

Şampiyon Sivasspor olacak.

Bu yazıyı unutmayın isterseniz herkes görsün diye konyuu sürekli güncel tutun.

İnşaaLLah GaLatasay'dan 3 Puanı aLırız Sivas Bu Hafta %70 Puan Kaybedecek.

Seneye Fenerbahçe ya da Galatasaray şampiyonluk için yarıştığında,Beşiktaşlı arkadaşlar muhtemelen [ eğer Sivas da şampiyonluğu zorlarsa ] Sivasspor şampiyon olsun diyecekler.

Sivasspor inşaallah şampiyon olur..

Seneye Fenerbahçe ya da Galatasaray şampiyonluk için yarıştığında,Beşiktaşlı arkadaşlar muhtemelen [ eğer Sivas da şampiyonluğu zorlarsa ] Sivasspor şampiyon olsun diyecekler.

Katılıyorum,çünkü ben şampiyon olamıyosam benim ezeli rakiplerimde olamasın gibi bi zihniyet var herkesin kafasında.

hiçbir zaman, beşiktAŞKım şampiyon olamadığında şu olsun bu olsun demedim dememde.. beşiktAŞKım şampiyon olamadıktan sonra diğer takımların şampiyonluğu beni ilgilendirmez..

Sıkın Dişinizi Şunun Şurasında 180 DeqıL ''90'' Dakika KaLdı..!!

Gs Maçını aLdıqımız An ŞampiyonLuqumuzu KutLayacaz İnsaLLah..

Geri