Arka arkaya alınan yenilgiler ve Ziraat Türkiye Kupasına erken veda edilmesinden sonra Aklı Çeşmede... O nedenle kendini takıma veremiyor şeklindeki eleştirilere yatın veren Mustafa Denizli, En az 5 yıl daha Çeşmeye gitmeyi de düşünmüyorum. Sadece her yıl olduğu gibi tatilimi orada geçireceğim. Merak edenler varsa, bunu benim ağzımdan duysunlar istedim dedi.
Tecrübeli hoca yaptığı açıklamada, Türkiyede herkesin, özellikle de Beşiktaş camiasının bilmesini isterim ki; şu anda aklımın, kalbimin ve ruhumun olduğu yerdeyim. Bunun için de çok mutluyum. 20 yıldır yaptığım her röportajda Çeşmeyi özlediğimi söyledim. Ancak nedense bazı basın organları sadece son yaptığım röportajda, bu yöndeki sözlerimden farklı anlamlar çıkarttılar. Bunun son derece manidar ve sadece yıpratma amaçlı olduğu düşüncesindeyim ifadesini kullandı. Denizli, sözlerini şöyle tamamladı:
Kimseden icazet almam
Kaldı ki, Çeşmeye dönmek istersem kimseden icazet alacak halim yok. Futboldan maddi ve manevi bir beklentim de yok. İkisine de fazlasıyla sahibim. Bir tek şeye ihtiyacım var, o da camianın başarıyı yaşaması ve benim de bu başarıda pay sahibi olmam. Şu anda geçen yıldan çok daha konsantre ve yoğun bir şekilde kulübümün başarısı için çalışmaktayım. Ve şu iyi çok bilinmeli ki, bu camia bana görev verdiği sürece, hem de hangi görev olursa olsun, çalışmaya devam edeceğim.
fanatik