otlupeynir
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Beşiktaş'ın unutulmaz futbolcusu İlhan Mansız, Beşiktaş'ta yaşadığı unutulmaz anılarını ve geleceği hakkında ki planlarını HABER1903'e açıkladı.
İşte İlhan Mansız'ın "Soru-Cevap" şeklindeki açıklamaları;
*Beşiktaş dendiğinde aklına gelen ilk şey nedir?
* Beşiktaş dendiğinde aklıma gelen ilk şey "Taraftar". Çünkü o mutheşem Taraftarı olmadan bir Beşiktaş düşünemiyorum.
* Beşiktaş'tan ayrılırken neler hissettin?
* Kalbim kırık ayrıldım. Çünkü 6 ay önce sözleşmemi yenilemiştim ve hedefim aslında futbol kariyerimi Beşiktaş'ta tamamlamaktı.
* Ankaragücü karşılaşmasında Beşiktaş'a attığın golden sonra sevinmedin. O an neler yaşadın?
* Bunu şimdi dahi anlatmak çok güç.
* Beşiktaş'ta en iyi anlaştığın futbolcu kimdi?
* Tümer'le anlaşıyordum. Çünkü Samsunspor'da beraber oynadığımız için birbirimizi iyi tanıyorduk.
* Beşiktaş'ta unutamadığn karşılaşma ve golün hangisiydi?
* Gençlerbirligi ile oynadığımız kupa maçı ve golleri hala gözümün önünde.
* Beşiktaş'ta Schuster'in istifasını nasıl değerlendiriyorsun?
* Schuster yapması gerekeni yaptı. İnşallah bazılarına bu davranışı örnek olur.
* Portekizlileri nasıl buluyorsun?
* Ben aynı ülkeden bir çok yabancı futbolcu olmasını doğru bulmuyorum. Ancak sonuçta kaliteli isimler.
* Guti'yi beğeniyormusun?
* Guti kaliteli bir oyuncu.
* Beşiktaş'ta tekrar görev yapmayı düşünüyormusun?
* 2014 Projemi tamamlayip tekrar futbolun içine "Sportif Direktör" olarak dönmek isterim.
* Beşiktaş'ta hangi futbolcular ile görüşüyorsun?
* Sadece kaptan Tayfur Havutçu ve Ahmet Dursun
* Beşiktaş'ta ki genç oyuncuları begeniyormusun?
* Çalışarak daha da iyi olabilirler.
* Sergen'in şuanda Beşiktaş hakkındaki olumsuz yorumları için ne düşünüyorsun? Sergen mi Guti mi diye sorsak?
* Sergen her zaman düşündügünü söyleyen bir Insan. Sergen ve Guti karşilaştırılmamalı saha içinde farklı görevleri var.
* Tümer ile görüşüyor musunuz? Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye para için gitmesini nasıl değerlendiriyosun? Çok tepki aldı taraftardan.
* Hayır görüşmüyorum. Eğer transferi öncesi o talihsiz açıklamayı yapmasaydı, o kadar tepki almazdı. Fakat onu oraya iten nedenleride araştırmak gerekiyor.
* Beşiktaş'ta hoca olarak görev almak ister misin? Yada her hangi bi görev? Teklif geldi mi?
* Henüz bir teklif gelmedi.
* Şuanda neler yapıyorsun?
* Kış Olimpiyatlarına katılabilmek için yoğun bir idman programım var. Günde 2-3 kez haftanın 6 günü çalışıyorum.
* İnönü stadı yıkılacak. Neler düşünüyorsun? Sence yıkılmalı mı?
* Besiktaş'ın özleştiği stadı yıkmak demek, oturduğun evi yakmak gibi birşey.
* İbrahim Üzülmez'in gönderilmesini nasıl değerlendiriyosun? Gönderilmeli miydi?
* Beşiktaş'ın bu kadar hizmet etmiş bir futbolcusunu bu şekilde göndermesi yanlış. Saha icinde hiç kimse birbirini küçük düşürecek hareketlerde bulunmamalı. Soyunma odasında yaşanan kavga dahi olsa ve bazen olabilir orda kalmalıydı.
* Türkiye'ye dönecekmisin? Projeler var mı?
* İdman şartları yurtdısında daha uygun olduğu için şimdilik yurtdışındayım. Ancak ileride mutlaka döneceğim.
* Beşiktaş taraftarı için söylemek istediklerin neler?
* Hepsine desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Her daim kalbimdeler.
-HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz
İşte İlhan Mansız'ın "Soru-Cevap" şeklindeki açıklamaları;
*Beşiktaş dendiğinde aklına gelen ilk şey nedir?
* Beşiktaş dendiğinde aklıma gelen ilk şey "Taraftar". Çünkü o mutheşem Taraftarı olmadan bir Beşiktaş düşünemiyorum.
* Beşiktaş'tan ayrılırken neler hissettin?
* Kalbim kırık ayrıldım. Çünkü 6 ay önce sözleşmemi yenilemiştim ve hedefim aslında futbol kariyerimi Beşiktaş'ta tamamlamaktı.
* Ankaragücü karşılaşmasında Beşiktaş'a attığın golden sonra sevinmedin. O an neler yaşadın?
* Bunu şimdi dahi anlatmak çok güç.
* Beşiktaş'ta en iyi anlaştığın futbolcu kimdi?
* Tümer'le anlaşıyordum. Çünkü Samsunspor'da beraber oynadığımız için birbirimizi iyi tanıyorduk.
* Beşiktaş'ta unutamadığn karşılaşma ve golün hangisiydi?
* Gençlerbirligi ile oynadığımız kupa maçı ve golleri hala gözümün önünde.
* Beşiktaş'ta Schuster'in istifasını nasıl değerlendiriyorsun?
* Schuster yapması gerekeni yaptı. İnşallah bazılarına bu davranışı örnek olur.
* Portekizlileri nasıl buluyorsun?
* Ben aynı ülkeden bir çok yabancı futbolcu olmasını doğru bulmuyorum. Ancak sonuçta kaliteli isimler.
* Guti'yi beğeniyormusun?
* Guti kaliteli bir oyuncu.
* Beşiktaş'ta tekrar görev yapmayı düşünüyormusun?
* 2014 Projemi tamamlayip tekrar futbolun içine "Sportif Direktör" olarak dönmek isterim.
* Beşiktaş'ta hangi futbolcular ile görüşüyorsun?
* Sadece kaptan Tayfur Havutçu ve Ahmet Dursun
* Beşiktaş'ta ki genç oyuncuları begeniyormusun?
* Çalışarak daha da iyi olabilirler.
* Sergen'in şuanda Beşiktaş hakkındaki olumsuz yorumları için ne düşünüyorsun? Sergen mi Guti mi diye sorsak?
* Sergen her zaman düşündügünü söyleyen bir Insan. Sergen ve Guti karşilaştırılmamalı saha içinde farklı görevleri var.
* Tümer ile görüşüyor musunuz? Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye para için gitmesini nasıl değerlendiriyosun? Çok tepki aldı taraftardan.
* Hayır görüşmüyorum. Eğer transferi öncesi o talihsiz açıklamayı yapmasaydı, o kadar tepki almazdı. Fakat onu oraya iten nedenleride araştırmak gerekiyor.
* Beşiktaş'ta hoca olarak görev almak ister misin? Yada her hangi bi görev? Teklif geldi mi?
* Henüz bir teklif gelmedi.
* Şuanda neler yapıyorsun?
* Kış Olimpiyatlarına katılabilmek için yoğun bir idman programım var. Günde 2-3 kez haftanın 6 günü çalışıyorum.
* İnönü stadı yıkılacak. Neler düşünüyorsun? Sence yıkılmalı mı?
* Besiktaş'ın özleştiği stadı yıkmak demek, oturduğun evi yakmak gibi birşey.
* İbrahim Üzülmez'in gönderilmesini nasıl değerlendiriyosun? Gönderilmeli miydi?
* Beşiktaş'ın bu kadar hizmet etmiş bir futbolcusunu bu şekilde göndermesi yanlış. Saha icinde hiç kimse birbirini küçük düşürecek hareketlerde bulunmamalı. Soyunma odasında yaşanan kavga dahi olsa ve bazen olabilir orda kalmalıydı.
* Türkiye'ye dönecekmisin? Projeler var mı?
* İdman şartları yurtdısında daha uygun olduğu için şimdilik yurtdışındayım. Ancak ileride mutlaka döneceğim.
* Beşiktaş taraftarı için söylemek istediklerin neler?
* Hepsine desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Her daim kalbimdeler.
-HABER1903 -
Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz