Kainat Güzelinin Guantanamo Potu!

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Ayağın taşa mı çarptı, dön kalbine bak. ETTİN Mİ B
22.jpg

2008 Kainat Güzeli Venezuelalı Dayana Mendoza, ABD'nin yaklaşık 240 mahkumu barındırdığı ve dünyanın tepkisini çeken gözaltı merkezinin bulunduğu Guantanamo Körfezi'ni "huzur veren, sakin güzel bir yer" diye tanımlayınca ortalık karıştı.

21.jpg

Amerikan askerlerini destekleyen USO (Service Organizations) örgütünün bu ay organize ettiği geziye katılan Dayana Mendoza, Küba'nın doğusunda bulunan Amerikan denizcilik tesisini ziyaret etti.

20.jpg

Guantanamo ziyaretini, internet sitesinde yazdığı yazıda "inanılmaz bir deneyim" olarak tanımlayan Mendoza: Amerikan askeri personeliyle buluşmalarından, dikenli teller, mayın tarlaları ve gözetleme kuleleriyle çevrili kamp çevresinde nasıl gezintiye çıktıklarından sözetti.

19.jpg

Mendoza, "Mahkumların kamplarını da ziyaret ettik ve mahkumların duş aldıkları, film izleyerek dinlendikleri yerler ile kitap ve sanat sınıflarını gördük. Ayrılmak istemedim. Çok huzur veren, sakin ve güzel bir yerdi" dedi.

18.jpg

Eleştirmenler ise Guantanamo'yu, 11 Eylül terör saldırılarından sonra Washington yönetiminin teröre karşı başlattığı savaşta suiistimalin simgesi olarak kınıyor.​

Madem amerikan askerkerini bu kadar seviyomuş, onları sevindirseydi

bu kızıda gönderelim oraya görür ebesininkini...

:D

Ayrılmak istemedim.. çok huzur veren, sakin ve güzel bir yerdi".... . : (

Neden ayrıldın peki ? uzun yıllar boyunca kalabilirdin böyle huzurlu ve sakin bir yerde ?..

Sarışın da değilsin ama neden böyle bir pot kırdın acaba ?

En Son Dip Not : Sarışılar lütfen alınmasın tşk.

hayır sanırım güzeller biraz salak mı oluyor nedir?

Sarışın oLan aptaL oLmak zorunda mıdır bunu anLayamadım.
Artık kadınLarın saçLarını siyaha boyamasının vakti geLdiğini düşünüyorum.
Çünkü bu sarışın aptal teorisine baya inanmaya başLadım =)
Artık erkekLerin sarışın kızLara karşı bi önyargısı oLuşmayada başLamış durumda =)

Bu tür yarışmaLarda sanırım fizik baz aLınıyor.
Eğer tersiyse bizim Azra paket eder bu kızı,Sarı pazar paketi =)

Geri