kain(basımdan gecen olay)

nwa_lock

New member
Reaction score
0
bi gun parkta arkadaslarla mac yapıoduk.elimde yeni aldıgım kurukafa seklinde yuzuk var.arkadaslar sordu kaca aldın dediler12ytl dedim ve dedimki bunun ozel gucleri bakın izleyin dedim cocugun teki basket atmaya calısıodu dedim girmicek girmedi hemde cemberin icinden dondu sonrada bakın dedim yağmur yağdırcam yuzugu optum sacma sapan dans yaptım arkadasları eglendirmek icin.bişey olmadı arkadaslar dalga gecti maca devam ettik yendik yendikten 10 dakka sonrada yagmur basladı ve arkadaslar bana parkta kain die sesleniolar ne garip dimi:saskin :clap

bencede ama paylasayım dedim bence garip ama

tesadüf diyelim,altıncı his diyelim,abdala malum oldu diyelim.ama kain demeyelim.kimse kehanetde bulunamaz.olacakları Allah bilir.

Madem yağmur yağdırabiliyodun o yüzükle , ne diye bütün kış tembel tembel oturdun?
Susuzluktan kırılacaz senin yüzünden.Azcık netin başından kalkta yağmur yağdır kardeşim.
Ben de diyom ki ne diye yağmur yağmadı koca kış boyu. :) :)

tabiki o allahın bilecegi is ama lakabım ole oldu lazaslan ne die yagdı bu gun yagmur kısın yagdırmam cunku parka cıkamıom yagmurda..:biggrin :durdurun :biggrin :durdurun

sen bırak yagmuru fılanda iddaa da kı macları sole bakam onlar ne ayak barı bi işimize yarasın :D

tamam solebilek cok tutturdum cunku

tesadüf tesadüf eğer öncede böyle birsey yasamadıysan

eee ne yapalım bilmek kolay degil dimi medyum

lazaslan' Alıntı:
Madem yağmur yağdırabiliyodun o yüzükle , ne diye bütün kış tembel tembel oturdun?
Susuzluktan kırılacaz senin yüzünden.Azcık netin başından kalkta yağmur yağdır kardeşim.
Ben de diyom ki ne diye yağmur yağmadı koca kış boyu. :) :)

ömürsün kardeş

Geri