kahvehaneler hk

maksutt

New member
Reaction score
0
arkadaşlar apartmanların başbelası kahvehaneler hakkında yardım rica ediyorm.. apt ortak kullanım alanlarına masa atıp oyun oynatanlar için ne yapılabilinir..zabıta karakoluna şikayet ediyorum gelip çay içip gidiyorlar bunları buradan men edebilecek kanuni ne yapabilirm...yardım rica ediyorum ...teşekkürler.. Saygılar

apartmanın ortak kullanım alanı ise,o apartmanda pay sahibi olan kaç kişi ise hepsinin o ortak alanda payı vardır.özel bir sözleşme yoksa tabiki.bir avukata danışarak sanırıp çözebilirsiniz.

arkadaşlar apartmanların başbelası kahvehaneler hakkında yardım rica ediyorm.. apt ortak kullanım alanlarına masa atıp oyun oynatanlar için ne yapılabilinir..zabıta karakoluna şikayet ediyorum gelip çay içip gidiyorlar bunları buradan men edebilecek kanuni ne yapabilirm...yardım rica ediyorum ...teşekkürler.. Saygılar

Apartmanın Ortak Kullanım Alanından Kastınız Nedır ? . Zabıtaların Gorevlerını Yapmalarını Istıyorsanız Onları Dırekt Olarak Yazılı Dilekceyle İçişleri Bakanlıgına Sıkayet Edeceksınız Ancak Ondan Sonra Gorevlerını

Geri