''Kahpe Dostun oLacağına MERT Düşmanın oLsun'' ;)

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaşlı taraftarların sesi olan 1903Radyo.com`da yayınlanan "Film Gibi" programına konuk olan Haldun Boysan, gündemi meşgul eden açıklamalarının ardından kendisine doğan cevap hakkını kullandı.

hwd0dl.jpg

Boysan yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

ÖNCE BEŞİKTAŞLIYIM

Önce Beşiktaşlıyım, sonra sanatçıyım. Bana yaklaşık 200 telefon geldi. Hepsiyle konuştum. Açamadıklarım da oldu. İsterlerse şimdi de mail atabilirler. Bana dediler ki, Fenerbahçe`ye hakaret etmişsin. Ben hakaret etmedim. Bir kez daha o görüntüleri izlesinler ve dinlesinler. Fenerbahçe benim ebedi rakibim ve nefretim. Ben dediğim her şeyin arkasındayım. Bana 200`e yakın telefon geldi. Küfürler ettiler. Bana dava açacaklarını söylüyorlar. Ama taraftar olarak haklılar ve kendilerine göre haklı bir tepki gösterdiler.

DEMEK Kİ ADAM YERİNE KONULUYORUZ

Emre hakkında kullandığım cümleye takmış durumdalar. Ben onun bugüne kadar olan yaşamı adına küfür etseydim benden özür dilememi beklemelerini haklı bulacaktım. Ama bu Emre`nin kişiliğine ve kimliğine hakaret değildir. Fenerbahçe Kulübü`nün sitesine bunu yazan o arkadaş önce okuduğunu, dinlediğini anlayacak. Bu açıklamaların Fenerbahçe`nin resmi sitesinde yer alması aslında güzel bir olay. Demek ki adam yerine konuluyoruz. Ben bu tepkiyi verdim. Sonuna kadar da arkasındayım. Bana yapılan hakaretlerin de, edilen küfürlerin de arkasındayım. Ben size bir yol açtım. Küfür edin demiyorum, tamam alınmakta haklı olabilirsiniz. Bir tane Fenerbahçe taraftarı çıksın ki bana küfür ettin desin. Bir de şunu söylemek istiyorum. Ulu önder Atatürk ne demiş, ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim demiş. Sanatçı için söylememiş. Ben söylediklerimi canlı yayında söyledim ve böyle olacağını biliyordum. Ben şimdi söylüyorum, bugün bana yapılanlar yarın size de yapılacak. Ya kuyruğunuzu kıstırıp oturacaksınız ya da konuşacaksınız.

ETTİĞİM LAFLARIN ARKASINDAYIM

Ben ettiğim her lafın arkasındayım. Özür dileyecek hiç birşey yapmadım. Eğer ben Emre`nin yanında annesi, babası, kız arkadaşı varken, yolda görüp bu cümleyi kullansaydım. O zaman zaten ben olmazdım. Ben Aziz Yıldırım`a hakaret etmedim. Bu bizim Beşiktaşlı duruşumuza yakışmaz. Ben orada TFF ve MHK`ye yüklendim. Benim mail adresim de telefon numaram da internette dolaşıyor. Ararsınız konuşuruz. Ben orada Aziz Yıldırım bu maçı yönetse bu kadar yönetmezdi dedim. Gerekçesi de şu; Aziz Yıldırım ilk penaltıyı verirdi, ikinisini vermezdi tartışmalı olduğu için. Ernst`i de atmazdı. Töhmet altında kalmamak için. Yani burada Aziz Yıldırım için yapılmış bir hakaret yok. Çünkü bu kulüpler arkalarında kitleleri taşıyorlar. Emin olun bana dava açamazlar. Açarlarsa savunacak bir yerim var. Oynanmış bir maç var. O yüzden sizler de haklarınızı savunun. İnsanlar haklarını sonuna kadar savunacaklar. Gerekirse küfür edecekler, gerekirlerse de yürüyecekler.

BENİM RUHUM ASİ

Benim ruhum asi ben böyle bir tepki koydum ortaya. Bunun için de özür dilemeyeceğim. Ben Beşiktaş`ın haklarına sahip çıkmak, taraftar kimliğimi ortaya koymak için buradayım. Ben takımımı doğru temsil ettiğime inanıyorum. Mevzuda geri vitese hiç takmadım, takmayacağım da. Ben Fenerbahçe Kulübü`ne hakaret ettiysem, Emre`nin şahsına küfür ettiysem bana dava açın. Yani kısaca Kahpe dostun olacağına, mert düşmanın olsun.

-HABER1903-

Adamsın be haLdun abi adam !!

Ercan Gibi RekLam Arasında Ona Buna Küfür Etmiyor CanLı CanLı Konuşuyor Adam HeLaL OLsun.
Fener TombaLacı Sever :)

nen tombalacı çakırın kumar masasına yatırdığı sahne geldi aklıma =)

Hepimiz Haldun Boysan' ız

Geri