Kafanıza Takılanlar Buraya =)

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
Ewet Arkadaşlar Kafanıza Takılanları Burada Sorabilirsiniz...
Forumdaqi Güzide Arkadaşımız Prof.Doç.Dr.Arfy, [KooZ] & Ben Zman Zman Yardımcı OLmaya Çalışacağız.. ;]
İsteyen Arkadaşlarda Cevap Verebilir..

Örneq Sorumuzla Başlayalım... :)

i127431_ads305z.JPG

Şimdi aklıma takıldı [KooZ]'lada konuştuk enine boyuna şeyine
herneyse bu klavyedeqi en ufaq tuşun bile üstünde yazı var hemde uzun uzun
ama neden kocaman space'in üzerinde yazı yazmıo????

oda tuş deilmi oda klavyenin bi parçası deilmi ?.. :(
yazık günah gerçeqten içler acısı..

sizler ne dşünüosnz bu konuda görüşlerinizi alalım.. :sigara:

Evet Deecayla Konuştuk O enine Konuştu Bende Şeyine Doğru Konuştum
Arkadaşlar İnternet Alemi Denilen Bu Sanal Alem Gerçekten Çok Duyarsız Olmaya Başladı:
Yıllardır Kullandığımız klavyede Her Tuşun üStünde İsim Var Ama Neden Space Bar Tuşuna Bu Yapılıyo???

Yazık Deilmi Günah Deil mi?
İsim KOnulmayarak İBr Sosyal MEsajmı Veriliyo
Sen Boşsun Olum Siim Koymasakta Olur Gİbi?
halbuki Space göründüğü gibi Değil İçinde FırtınaLAr Kopan Bİ tuş
Klavyede En Büyük Olmasına Rağmen Saygınlık Görmmüyo Bİz HH Olarak Bu Tuşuş Yanlız Bırakmayalım...
Ve KAmpanya Başlatmak İsTiyorum Cam KaLemi Olarak Bilinen KEçeli KAlemle Bu Açığı Bulan [KooZ] Ve DeeCay İsmini Yazmanızı İSitoyz
Sakın Msnde Dalga Geçmeyin Bu GÜn Sİze Çok Bastım Ohh Ohh Falan Ayıp olur Hadi Arkadaşlar :p:p

adı üstünde space (boşluk) tuşu

tartışmak için cok mukemmel bi konu cidden :D vallahi tam bize gore bi konu.. uzun uzun tartısırım bu konu hakkında :D

her şeyden önce böylesine önemli bir konuyu gündeme getirdiğin için tebrik ederim

gerçekten ortada çok büyük bir haksızlık söz konusu
böylesine büyük bir tuş üzerinde bırakın yazıyı,sembolü en ufak bir nokta dahi olmaması gerçekten düşündürücü
yetkililerden açıklama bekliyoruz ;)

ya kardeşim canım bu konuyu burda tartışıp heba etmeyeLim daha ciddi yerLerde tartışıLmaya Layıq bu konu...bu oLayı cawiz kabuğuna taşımayı teqLif ediorum : ))))))))))

yaw canım benim o tuşun kaLıbı yeter isme ne gereq war..heyytt beeeeee = Pp :cool:

bence boyu değil işlevi derler büyük ebatlı olmasına ragmen demekki işlevi vazla yok arkadasimin dedigi gibi boşluk tusu oldugu için boşlukta kalmış kendi adının işinin ne oldugunu bilmeyen boş bi tuş kusura bakma kooz seni bu tusun üzerine yazamam sen boş deilsin

me|2w!sh!m' Alıntı:
ya kardeşim canım bu konuyu burda tartışıp heba etmeyeLim daha ciddi yerLerde tartışıLmaya Layıq bu konu...bu oLayı cawiz kabuğuna taşımayı teqLif ediorum : ))))))))))

yaw canım benim o tuşun kaLıbı yeter isme ne gereq war..heyytt beeeeee = Pp :cool:

yokkk olmaz
ceviz kabuğuna sığmaz bu space biras büyük:=):p:p:p:p

kokoca tuş neresine yazsınlar ortada olsa bi çeşit solda yada sağda olsa bi çeşit
duracak. yada space çok önemli bi kelime adamlar millet parmaklamasın diye yazmamış :) zaten boşluk yapıyo o tuş o yüzden üstüde boş :)

Ewt 3000'nci mesajımı space tuşu için ulvi görevimi yerine getirmeq adına bu konuya yazıorm vatana millete hayırlı ugurlu olsun !! :)

Hadi ekol oluşturalım ve herkez spacesinin üstüne space yazsın...Sonra teori sonra kanun yaparız bunu..Arçelik casper falan da belki biziduyar da spaceli spaceler üretir.. :D (bu sefer uçtum biraz)

ağa aslında bu konuyu kalvistlere sormak lazım ne dersin deecay kanka ne derler adamlar bence cevapsız bırakırlar korkakLaR
hhden kortular

klavye dizilimini yapan amcalar arife tarif gerekmez demek istemiş olabilirler..
arif olan anlar demek istemiş de olabilirler..
biz anlamadığımıza göre arif isimli arkadaşlar bu konuya bi açıklık getirsin lütfen
arfy açıkla bakem.. :)

yoq yaa daha neLer hehehehe : ))

deecay' Alıntı:
Ewt 3000'nci mesajımı space tuşu için ulvi görevimi yerine getirmeq adına bu konuya yazıorm vatana millete hayırlı ugurlu olsun !! :)

Hadi ekol oluşturalım ve herkez spacesinin üstüne space yazsın...Sonra teori sonra kanun yaparız bunu..Arçelik casper falan da belki biziduyar da spaceli spaceler üretir.. :D (bu sefer uçtum biraz)

harby uçtun ama hea : )))

istersen yeni kLawyeLer üreteLim böLe yarısı spaCe tushu oLsun öteqiLeri ufaCıq yaparıs..üstüne de koCaman spaCe tushu die yazarıs...hatta onun iÇin şiir yazar onu da iLiştiriris..böLeCe yıLLarın eziqLiğinin aCısını çıqarmış oLurus... : ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

me|2w!sh!m' Alıntı:
istersen yeni kLawyeLer üreteLim böLe yarısı spaCe tushu oLsun öteqiLeri ufaCıq yaparıs..üstüne de koCaman spaCe tushu die yazarıs...hatta onun iÇin şiir yazar onu da iLiştiriris..böLeCe yıLLarın eziqLiğinin aCısını çıqarmış oLurus... : ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bana Uçtun Diyene Baq.. :)

Yada bir boşluğa bu kadar yakın olduğunu dewamlı görmek insanları boşluğa düşüremilir mi ni dersiinz.. :p

deecay' Alıntı:

Yada bir boşluğa bu kadar yakın olduğunu dewamlı görmek insanları boşluğa düşüremilir mi ni dersiinz.. :p

waLLa o degiL ama ben şimdi seni ii bi boshLuğa düşürüCem : )) ne dion kayde$im ya aLtı üstü bi boshLuq amma büyüttünüz...ruh sağLığımızLa oynamaya ne haqqın war = Pp :Sopa

deecay' Alıntı:
klavye dizilimini yapan amcalar arife tarif gerekmez demek istemiş olabilirler..
arif olan anlar demek istemiş de olabilirler..
biz anlamadığımıza göre arif isimli arkadaşlar bu konuya bi açıklık getirsin lütfen
arfy açıkla bakem.. :)

bu coook önmLy Qonuda bnm nacizane fiqirLeyme baswurma gerei duyduunush içyn önceLykLe herkesy en icten duyguLArymLa sLm'Lıorum .....

simdy biLimseL acykLamaaa geceLym :

resymdede görüLdüü gby her tushta bi simge bi harf war ... hatta üstte oLan TORPİLLİ sayı tusLarnda bir sayı bir karakter war ... bu ap ayrı bir oLAy we dha büük bi haksıshLık... ama onu baska bi programda tartısıcash inş...

space oLAyına geLnce : bastıımısh her tusha dikkat edeLym... basharken üstüne bakaLym bi ... hangi tusha basharsak üstüne gördüümüsh harf , simge ws pc ye cıkıo ...

ama space bastıımıshda sadece bombosssh bi bosLuk cıkyo :p

e peky space nin üstüne space yassa noLcakty .... tusha her bastıımıshda ekranda space yascakty .... iiimi oLcakty hayırrr tabyky ....

düshünün sewgiLinishLe konusuuosunush

ör :

askymspacehosgeLdinspacenerdesinspacesenspaceyaa

bööLe renkLy de koLay bide dümdüsh okuun bakaLym

buyrun : askymspacehosgeLdinspacenerdesinspacesenspaceyaa

eet anLamakh QoLAymı ?? ... .cıx cıx

haLbuky iiiki space de space yashmıo

normaL :

askym hosgeLdyn nerdesin sen yaa ....

eet simdi sorarım sishe eeyyyyyyyy hackheLL ümmeti .... space ye haksısLık mı yapıLmıs ... piç sıfatımı weriLmiştir ... yoksa pc üreticiLEry bishim için bunun gby ince bir dawranıshta buLunmustur .... ???

not : deecay Lütfen qimsei biLyp biLmeden zan aLtnda bırakıcak bööLe karaLama caLıshmaLary yapmaaLym ....

tskrLer SPACE bishim içn kendiny fedaa ettin içn ... tskLer wefakar dost

Geri