Kafaları karıştıran yazılım!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

ZoneAlarm yeni reklamlarıyla büyük eleştiri topladı. Pop-up şeklinde ekrana gelen uyarı ekranlarıyla yapılan reklam, scareware'leri andırıyor.

ZoneAlarm Firewall'un ücretsiz sürümünü kullananlar Global Virus Alert ile karşılaştılar. Zeus.Zbıt.aoaq dosyası hakkında uyarılan kullanıcılar, yazılımın ücretli sürümüne giden bir bağlantı ile karşılaştılar. Ücretli sürüm Kaspersky tarafından geliştirilen bir anti-virüsü de barındırıyor.

Aslında kullanıcıların sistemini tehdit eden bir enfeksiyon söz konusu değil. Bu sadece yeni bir tehlikeli yazılımdan haberdar ediyor. Ancak kullanıcıların bir kısmı buna çok alınarak uygulamayı sistemlerinden kaldırdılar.

kaynak

ben bıraktım bu antivirüs programı olayını. çok bir işe yaramadığını gördüm. kaspersky yükledim PC çöktü 2 gün sonra. nod32 yükledim dünya kadar virüs girdi PC kilitlendi ve format atmak zorunda kaldım. Avasta güvendim oda sistem dosyalarını sildi. bir süre sonra görev yöneticisini dahi çalıştıramaz hale geldim :)

Bütün antivirüsler saçmalık. Ve bunu gelde anlat. Bazıları çok alışmış antivirüsüne. Sürekli format atmaktan yada performansını en rezil biçime getirip hantallaştırmaktan çok memnun görünüyorlar.

Şu anda sadece microsoft essential yüklü bende. Oda sadece bir önlem. Kasıntı yapmıyor. En azından zone alarm kaspersky nod32 kadar performansı zedelemiyor.

Siz düşünün artık bu yazılırımı okurmusunuz bilmem ama Antivirüs devri kapandı. ! Vista Ve Win7 basit çürük XP ye göre sızınıları önlemede bir numara kalıcaktır herzaman.

Geri