Kady bak.......!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

F€MM€S

Banned
Reaction score
0
Kady kendi koydunuz kuralları bilmiyosunuz behh :D ama nese bak pm atmaya kalkınca ne çıkıyo Üzgünüz, Forumda belli bir rütbeye yükselinceye kadar özel mesaj kullanma yetkiniz webmaster tarafindan durdurulmustur. ben im kendi forum sitemde var yani yapma Kady bana pm nin ne oldunu anlatmışsın utandım valla:D bence bu saçma olay kaldırsanız daha ii olur saygılar....

Haklı Olabilirsin.Ama Uslubun Biraz Değişik Geldi Bana

sana karşılıksız yardım eden birisiyle böle konuşma hakkını nasıl kendinde görüosun

Uslubunu düzelte dingonun ahırı değil burası senin kuralların varsa kendi sitende vardır burası HackHeLL Hatırlatırım kurallarda herkese özel uygulanmıo bir önerin varsa adam gibi rica edersin oke Madem Çok Acildi Kady le görüşmen KAdy e ulaşmak için bir sürü yönetici var burda onlardan yardım isteseydin Kendi Forumun var diosun ama Daha Nasıl Bir Yöneticiye ulaşman gerektiğini bilmiosun oke Saygılar sana

F€MM€S' Alıntı:
Kady kendi koydunuz kuralları bilmiyosunuz behh :D ama nese bak pm atmaya kalkınca ne çıkıyo Üzgünüz, Forumda belli bir rütbeye yükselinceye kadar özel mesaj kullanma yetkiniz webmaster tarafindan durdurulmustur. ben im kendi forum sitemde var yani yapma Kady bana pm nin ne oldunu anlatmışsın utandım valla:D bence bu saçma olay kaldırsanız daha ii olur saygılar....
2 çift sözüm olurdu ama neyse chief tercüman olmuş kısmen..
Bu saatten sonra yöneticilere neyi yapmaları gerektiğini söyleyemezsin.
Sadece önerirsin üslubun hoş değil,geldiğindede nick beyendiremedim diyen sensin dimi?
madem siten var sen takıl,utanmana gereq yoq ben PM nedir bilmiorm mesela
:D :Sopa

biz buna kısaca ceptoöküz diyoruz..
saygılar :)

kendi sitem var diyorsun buralarda geziyorsun.. Demekki kimseleri bulamadın canın sıkıldı bir şeyler öğrenmeye geldin buraya.. Takıl kafana göre merak etme aradığın herşeyi bulursun ayrıcada kimseler sana uymaz burada..

iyi pmler pardon iyi forumlar...

yok yok bu kady den adam olmaz

kady efendi kady efendiiiiii kendine gellll ahali huzursuz, asayisi temin et

olmazzz boyle olmazzzzz

kady fırtına öncesi sessizlik konumunda :)

kady gibi adam gördüyseniz biraz bundan istifade edin !...yani huy kapın ALLAH herkesin huyunu kady gibi yapsın...ADAM GİBİ ADAM.. bu siteye ilk geldiğim günden beri bu insan mütevazi idi hala da öyle ne istiyorsunuz?

:) kady nerdesin bea
bu konuya cevabını merakla bekliyorum...:)

Sen Kendin Sitende (a.q.ve Vs.) küfürler edebiliyormusun. Ve Bunu Yapan Kişlere İzin Veriyormusun. Sen Bunları Yaptın ve 2 Defa Banlandın. Bunları Yapıp Daha Sonra Bize Kural Öğretmeye Kalkma Senin Maksatının Ne Olduğu Siteye İlk Girişinden Buyana Belli. Onun İçin Sen Git Kendi Çöplüğünde Öt.

By_GeNcO' Alıntı:
:) kady nerdesin bea
bu konuya cevabını merakla bekliyorum...:)

MERAK ETCEK BISE YOK KAALE ALMASA DAHA IYI KILITLESIN KONUYU

MUATTAP ALMAYA DEGMEZ..

kady muhattap olmaya bile tenezzül etmio helal olsun ozman başkaları kitlesin böle saçma konu olmaz ya!!:):)

kady isterse açar başlığı konu kapanmıştır...

F€MM€S' Alıntı:

senınde sıtende foruma uye olmayı reklam amaclı kullanıp uye olur olmaz uyelerıne özel mesajlardan sıtelerının reklamını yapanların sayısı fazla olsaydı sanıyorum sende bu tarz bı onlem almayı dusunurdun. o yuzden bu sacma dıye nıtelendırdıgın olayın kalkması sozkonusu degıldır iyi forumlar.

dur dur sen iyi anlatamamış sın dark
o konuşmaya böyle uslub lazım

senin hayatın....

önce sizin bir yerde üretim tesisinizmi var ?
bu özellik 12 ila 15 yaş arası
gözleniyor yani gider bir tane trojan
kullanırsın script kidds olursun hemen
kendine bir site açarsın kendince admin olursun
sonra yerinde duramazsın site site
dolaşıp 1 DK hack diye dosya vererek
bu sefer lamer lik mertebesine ulaşırsın
msn toplantıların aga ya adama bir
spy salladım harbi şaştı haaa yada
bak kızdırma şifreni alırım şimdi veya
gider salak bir programla oturum şifresi
alıp TARAFIMDAN HACKLEN MISTIR
yazarsın bah bah bah
ne büyük olay
sonrada herkeslede sen lamersin diyerek
dalga geçersin yada kendinden en az
15 yaş büyük bir insana kafa tutarsın
yaşıda siktir et kafa tutman için
trans atlantiğin olucakki
anca dengelesin
sonra gidip bak bu adam bunu dedi ne bicim
forum bu diyerek acıların çocugunu oynarsın
forumda pm atamıyorum lan ne bıcım demıssın
tabi bunu dile getirmenin cok yolu var ama sen
bunu tercih ettin
bende derim ki sana pm atarsın atmasınada
forum adamına göre izin veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri