KaDiR ToPBaŞ'TaN NeDeN NeFReT EDiYoRuM ?

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
1. İstiklal Caddesi'ndeki granit skandalını, caddenin kazılıp kazılıp mahvedilmesini unutmayacağım için...

2. Kentin elini attığı bütün modern bölgelerini mahvettiği, oradaki düzeni bozduğu için...

3. İstanbul altyapısının bunu kaldırıp kaldırmayacağını bile hesaplamadan, Araplar'a gökdelen yapmak için arazi sattığı, sonra bu işi de yüzüne gözüne bulaştırdığı için...

4. Sokak planlamalarında ilk ve en önemli kriterinin 'Saray Muhallebicileri şubelerinin olduğu yerlere özel muamele' yapmak olduğu için...

5. İstanbul hızla gelişmiş raylı sistem beklerken, mevcut şeritleri daraltarak kendince dahiyane ama aslında acıklı bir zavallı çözüm olan Metrobüs'ü getirdiği için...

6. Yazın metroda havalandırma çalışmadığı ve feci bir insan kokusu olduğu için...

7. Tam beş yıldır yaz kış demeden İstanbul'un her noktasını kazdırdığı, ara yolların bile kapandığı, bir yerden bir yere gitmenin artık tamamen imkansız olduğu ve de hiç düzelmeyeceği için...

8. İstanbul'un dünya şehri olduğunu kavrayamadığı, bu şehre tek bir estetik operasyon ya da bir makyaj bile yapamadığı için...

9. Vizyonu ve hizmet alanı sadece oy deposu varoşlar olduğu için...

10. Kendi muhallebicilerine alaturka tuvalet koyduran kültürünü bütün şehre yansıtmaya çalıştığı için...

11. Bir mimar olmasına rağmen herhangi bir mimari estetikten yoksun olduğu için...

12. Gündüzleri bir uçak camından, bir gökdelen katından, bir tepeden İstanbul'a baktığımız zaman gördüğümüz manzara giderek çirkinleştiği için...

Oray Eğin

Sizde bir İstanbullu İseniz , Belediye Başkanınızdan Şikayetleriniğzi Buraya Yazın Derim

gdil_byk202f48682013789b.jpg

Bu ufak kızı hatırlayanınız var mı?

gkar_byk2e0177cc2de6978d.jpg

Peki bu babanın yüreğindeki acıyı sizce kaç para dindirir?

dilara4.jpg

Bu ihale hangi yakın tanıdığa gitmişti bilen var mı?

5 yaşındaki Dilara'nın yaşamını yitirdiği inşaat sahasında çalışan MVM'nin birçok ihaleye davet usulüyle çağrıldığı ve sadece son 1.5 yılda 100 milyon YTL'lik 7 ihale aldığı anlaşıldı

Küçük Dilara'nın ölümüyle kamuoyunun tanıdığı MVM Turizm ve Ticaret Limited Şirketi'nin, Büyükşehir Belediyesi ve İSKİ ihalelerinin en gözde firmalarından biri olduğu ortaya çıktı. Birçok ihaleye davet usulüyle çağrılan MVM'nin sadece son 1.5 yılda 100 milyon YTL'lik 7 ihale aldığı anlaşıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 13 yıldır yaptığı doğalgaz sayacı ihalelerini kazanan tek şirket olan ve kayırıldığı iddia edilen Elektromed'in de MVM'nin "kardeş şirketi" olduğu öne sürüldü.

MVM, kendi internet sitesinde 1996 yılında kurulduğunu belirtse de MVM olarak şirketin adının tescili 2001 yılı olarak gözüküyor. Şirketin ortakları Bilal Şahin ve Osman Şahin. AKP'ye yakın olduğu iddia edilen 57 yaşındaki Bilal Şahin, kurucuları arasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bazı bakanların bulunduğu Birlik Vakfı'nın üyesi. Kendi internet sitesine göre şirket 1997'den beri belediyeden çeşitli ihaleler aldı. Ancak şirket esas yükselişini son 1.5 yılda yaptı.

drainage89.jpg

YORUM YAPMIYORUM. HALA SAVUNANLARIN GELİP OKUYUP BİRAZ ZİHİNLERİNİ CANLANDIRIP KENDİLERİNİN YORUMLAMASINI İSTİYORUM. Ama biliyorum ki onlarda vicdan denen şey olmadığı için bunu yapamayacaklardır...

Edit :

taviking' Alıntı:
Oray eğin aman tanrım homoseksüel oray değil mi bu

Ya arkadaş Allah ını seversen bu adamın yazılarını burda yayınlama bide Tuncay Güneye diyodunuz ya yuhh diyorum

KAdir topbaşı niye sevmiyomuş çokta tınn

Bende seni sevmiyom ağzını şapırdatarak salatalığı ısırmandan nefret ediyorum.

Muzu soymadan yemenden nefret ediyorum

Dondurmayı yalayarak yemenden nefret ediyorum

İş başında yelleyerek yazı yazmandan nefret ediyorum

Bu yazdıklarım yukardaki yayınlanan saçma salak esprivari eleştiriden çok daha edebi oldu

SAYGILAR

Ey gafil. Oray Eğin homoseksüel mi? BANANE!!! Doğruyu söylüyor mu? EVET!!! Peki ya Tuncay Güney? Gel bunun cevabını kendin ver... Bir de saygısızlık yapa yapa yazının sonuna saygılar yazmak ne mantıktır?

taviking

Lütfen yorumlarımıza ve seviyemize dikkat edelim sizi bu konuda uyarmak istiyorum.

Geri