ifrit' Alıntı:yaw zaten on cama yapisarak araba kullaniyolar nasil kaza yapmasinlar
gecen gun e-5 te bi kiz bana makas atti, can sikintisi bende ona makas attim, sonra kapismaya basladik, baya bi oyle gittik eglenceli de oldu, kozyataginda trafik birden bi durdu, kis ne yapacagini sasirdi sag sol derken emniyet seridine girdi zar zor kurtardi
bende yanina gittim nasil olduguna bakmak icin aptallasmisti ole bon bon duruyodu, gerci benimde bacaklar titriyodu o an
bende baya korktum nerdeyse takla atacakti yaw
neyse ole kullaniyolar iste![]()
Mc DaRkNeEs' Alıntı:way be ifrit..ilginç bir deneyim..buradan ne sonuç çıkarıyoruz pekii..asla kadınlarla yarısma, yoksa yarıştığın kadının ölümünden sorunlu tutulurusunehuehu
ShitDeath' Alıntı:evt kizlar cicektir... Nem ister... Gubre ister![]()
allah söletti walla..ehuehusOrUnLu' Alıntı:sorunlu ne lan sorumlu olcak orasıKızlara sataşmayın len kızlar bir çiçektir
![]()
helal walla seni bi ifritle kapıştırmak lazım..bakalım kim kimi direğe çıkarıcak...gizemliperikizi' Alıntı:yaaaa ne alaka araba kullanmak dikkat işi bence bunun kızı erkeği yok adam akıllı kullanırsan bir problemin olmaz kıvrak ve manevra yaptıktan sonra ne erkeklerin tacizine uğrarsın nede kaza olur 9 yıldır araba kullanıyorum 3 yıldır ehliyetli bir şekilde ve beni sıkıştırmak isteyen kuşbeyinlileri direğe çıkartabiliyorum![]()
gizemliperikizi' Alıntı:yaaaa ne alaka araba kullanmak dikkat işi bence bunun kızı erkeği yok adam akıllı kullanırsan bir problemin olmaz kıvrak ve manevra yaptıktan sonra ne erkeklerin tacizine uğrarsın nede kaza olur 9 yıldır araba kullanıyorum 3 yıldır ehliyetli bir şekilde ve beni sıkıştırmak isteyen kuşbeyinlileri direğe çıkartabiliyorum![]()