KaDeR !!!!

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Altın Üye
Reaction score
0
2iazac4.jpg

Bak bak yine karşındayım kader,yıllardır hesaplaşamadık seninle Ne sen almaktan bıktınne ben ödemeyi bildim borcumu sana, Bitmedi borcum bitmedi bitmeyecek, Mutlu olmadım mı hayatımda hiç oldum elbet de, İçimi her defasında derinden yaktın,nasıl güvene bilirim kader ben sana�

Mutlulukları sen gözüme hayal ettin,gülmeyi yüzüme bir maske ettin�

Ağlamayı bende bir alışkanlık ettin,içimdeki ufacık sevinçlerimi aldın acı ettin�

Beni sevene oyuncak edip bana karşı kullandın,düşman ettin,güvendiğim kim varsa bir oyunla zehirli yılan ettin�

Kader sen bir anam olarak karşıma çıktın,bir babam oldun bir sevgilim oldun� Beni terk ettin,kader seni dost sanmıştım dostumda olamadın�

Bin bir şekilde karşıma çıktın,her defasında sana inandım,ben senden kaçmaya çalıştıkça sen benden bir adım önde gittin�

Pusuya düştün ve bekledin..biliyordun o yoldan geçeceğimi� Biliyordun sana tekrardan döneceğimi..unutmaya çalıştım oysa ki ben seni�

Aldırmamaya çalıştım ama sen sen en son sevgilim olarak çıktın karşıma sevdim seni�Sana kaderimsin dedim bee kader�

İçimdeki kini bilemedin,bana karşı bu kinimi anlamadın,pes ediyorum bee pes ediyorum, İçimdeki ufacık düşümü çürüttün,en yeni darbenle.. Ben yaşamıyorum ki zaten ölmüşüm,hala bana karşı bu ısrarın niye niye�

Ama kader yinede ümidimi kaybetmedim�

Ya öldür artık yada bırak peşimi bak ben pes ettim kader�

Bekliyorum gideceksin tersine döneceksin bir gün yüzüme güleceksin kader�

Lanet olsun hala seni seviyorum hala sana güveniyorum kader�

4gp3wy.jpg

BİZ KADERE SÖZLÜ ÖLÜME NISALIYIZ BILMEDEN DOGDUK MECBUREN YASIYORUZ

Ağlamak kaderi değiştirmez,yalnızca kuru kirpileri ıslatır.İnançtır sevmek beyinde ve yürekte,ama asıl soru seni seviyorum demek değil,seni seviyorum demekten öte gerçekten sevebilmektir...!

Ateş bir gün suyu görmüş Yüce dağların ardında Sevdalanmış onun deli dalgalarına Hırçın Hırcın kayalara vuruşuna Yüreğindeki duruluğa ve suya Demiş ki gel sevdiğim ol hayatıma Anlam veren mucizem ol Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa �al �demiş yüreğim sana armağan sarılmış ateşle su birbirlerine sıkıca kopmamacasına zamanla su buhar olmaya başlamış ateş kül olmaya başlamış ya kendisi yok olacakmış ya SEVDASINI baştan alınlara yazılmış olan kaderi de yüreğindeki kederi de alıp gitmiş uzaklara su ateş kızmış yakmış ormanları aramış suyu diyarlar boyu günler boyu geceler boyu bir gün gelmiş suya varmış yolu bakmış o duru gözlerine suyun biraz kırgın biraz hırçın biraz yorgun olduğunu ve o an anlamış aşkın bazen gitmek olduğunu ama gitmenin yitirmek olmadığını�

24dpklv.jpg

:aşk:melek:aşk:melek:aşk​

Geri