'Kadınlar, zengin erkekler arıyor' görüşü sarsılıyor

aSLihaN

New member
Reaction score
0
Kadınların zengin erkekleri eş seçtiğine ilişkin yaygın görüşün sarsıldığı bildirildi. İskoçya'da yapılan bir araştırma, geçmişte varolan baskılardan sıyrılan ve artan biçimde ekonomik özgürlüklerine kavuşan kadınların, erkeklerde fiziksel çekime maddi durumdan daha fazla önem vermeye başladıklarını ortaya koydu.

Araştırmanın yazarlarından, Saint Andrews Üniversitesi'nde görevli Fhionna Moore, ''Kendi bütçelerini kontrol eden kadınların, potansiyel eşlerinin maddi durumuyla daha az ilgilendiklerini ve ne kadar çekici olduklarına baktıklarını görüyoruz'' dedi.

Sonuçları ''Evolution and Human Behaviour'' adlı dergide yayımlanacak olan araştırma, ekonomik durumu iyi olmayan kadınların ise hala erkeklerin maddi durumunu çekiciliğin üstünde tutma eğiliminde olduğunu gösterdi. Araştırma kapsamında 1851 kadınla anket yapıldığı belirtildi.

valla bence yalandır kızlar artık her şeyi bırakmışlar zengin birisini arıyorlar bunun farkına varan erkekler artık biraz daha dikkatli doğal olarak böyle bi araştırma da ortaya çıkması normaldir. (bu arada her kız böyle değildir istisnalar var tabi ki)

bi umudumuz zengin olmaktı o da gitti desene :p
neyse bekarlık sultanlıktır zaten :D

simdiki devir paralı kadın arayan erkekler...

ya para olunca aşk da olur her şey de olur eskide kaldı o parasız olabilir ama seviyorum olayları

Uzunefe' Alıntı:
ya para olunca aşk da olur her şey de olur eskide kaldı o parasız olabilir ama seviyorum olayları
Katılıyorum...
Aile içi sorunların en büyük nedeni maddi olanaksızlıklardır. Bu bilimsel bir gerçek. İnsanlar kendilerini, eşlerini ve çocuklarını maddi açıdan rezil ediyor. Ayağını yorganına göre uzatıcan sadece aşık olduğu için evlenen kişiler maddi olanaksızlıklar yüzünden bir kaç yılda birbirlerine düşman oluyolar. Şimdi paran yoksa evlenme diğcem olay çıkacak demiyorum :D

Orası iskoçya burası türkiye aloooooooo burda hala zengin erkekler tercih edilir.

R_a_B_i_A' Alıntı:
Zengin de diilim ama gene de zengin biriyle ewlenmem kesinlikle!!

Tabii eminim öyle olur :) :D:Sopa

zengin olsam zengin kızı ne edem

zengin bi kız olsa beni seven ne edem zengin olupta ona yamak olam

ben benim gibisiyle mutluyum

Seni Seviyorum Bitanem

para güç demek kadınlar belkide gücü seviyor

Bence Normal Olan Hicbi Kiz Zengin Koca Aramaz Aramiyorda..

Geri