-HaKiKaT-
Altın Üye
- Reaction score
- 0

Eşinden yada sevgilisinden ilgi görmeyen kadının gözleri dışarıda gezmeye başlıyor ve aradığı sevgiyi, ilgiyi yakaladığı anda kendini kaybedebiliyor. İşte kadınların aldatma sebepleri:
Bir kadın neden eşini ya da partnerini aldatır? Ekolay'ın haberine göre; işte birbirinden ilginç sebepler...
-Kendime olan güvenimi yenilemek istedim, birden fazla erkek tarafından arzulanmak hiç de fena sayılmaz.
-Benimle ilgilenmiyordu, şimdi belki ilgisini çekerim.
-Meğer beni aldatıyormuş!
-Aslında beni hiç sevmemiş...
-Benim evimde, benim odamda, benim yatağımda bir başkasıyla yakaladım ve adam bana hala, "Hayatım inan, seni çok seviyorum" diyor.
-Bana, göğüslerimin küçük olduğunu söylüyordu.
-Gereksiz kıskançlık triplerine dayanamıyordum. "Sağa bakma, sola bakma, o kimdi, yoksa eski sevgilin mi..." İşte, şimdi yeni bir sevgilim var...
-İşini bana tercih ediyordu.
-Meğer sevişmelerimizden zevk almıyormuş. Ve bunu bana bugüne kadar bir kere olsun belli etmedi!
-En yakın kız arkadaşıma kur yaparken yakaladım
-Karşılaştırma yapabilme imkanım olsun istedim. Oldu...
-Bana acı çektirmekten zevk alıyordu, o da acı çeksin istedim.
-Her şeyiyle o kadar mükemmeldi ki... Çok yakışıklı, çok başarılı ve çok zengin... Bu kadarına dayanamadım!
-Son zamanlarda bana kötü davranıyordu.
-İkide bir, "Çok şişmanladın" diyerek gerçekleri hatırlatıyordu. Oysa
beni böyle de beğenenler var. Bunu ona kanıtladım!
-Bir gün olsun bana "Seni seviyorum" demedi, intikamımı böylece aldım.
-Sevişmeden önce bana iltifatlar yağdırıyor, seviştikten sonra ise beni aşağılıyordu. Bunu çoktan hak etmişti.
-Arabasına benden daha çok önem veriyordu. Böyle bir derse ihtiyacı vardı.
-Hayatımda ilk kez saçımın rengini değiştirdim ve fark etmedi bile...
-Tipik Türk erkeği triplerinden onca yontmama rağmen kurtulamamıştı, belki şimdi kurtulur!
-Onunla mutsuzum, bencilin tekiydi!
-Her akşam, "Çok işim var, geç gelebilirim" teranelerini dinlemekten bıkmıştım.
-Annesinin eteğinden kopamadı, ben de...
KaynaK