Kadınlar neden ağlamaya meraklıdır hadi biraz kadınları tanıyalım :)

imgelerim

New member
Reaction score
0

Herkese merhaba arkadaşlar bir dönem psikiyatri okuyordum gün gelecek faydasını görecekmisiz demekki :)
Başlamadan önce bir noktayı işaret etmek istiyorum bu konu kesinlikle kadınları hor görmek onların bu zaaflarından faydalanmamız için açılmadı lütfen bilgiyi kötüye kullanmayalım ve lütfen arkadaslar bu konuyu kadınlarla dalga geçer bir havaya sokmayalım tşk.

Evet kadın erkekten fazla ağlar buna artık tartışma bile yapılamaz.
Ama insanoğlunun hep sordugu soru NEDEN? her şeyi bilme dürtümüz sanırım bize bu soruyu sorduruyo :) her neyse
Kadının acıyı sevdiğini düsünmeye baslamıssanız onların bundan keyif aldıgını düsünüyorsanız ve hatta ağlamasını anlamsız karsılıyorsanız komik gelirsa size ya bu kadınlar ammada mızmızmıs diyorsanız bu yazıyı dikkatlice okumanızı tavsiye ediyorum.

İki durum kadının yapısal dengesinde etkilidir.

Hormonal= kadınlık hormonu östrojendir bu hormon kadının fiziksel ve ruhsal yaşamında belirleyici rol oynar hatta doğurganlıgından tutunda karakterine kadar desek daha doğru:)
östrojen hormonu adet dönemlerinin öncesi ve sonrasında hat safhalara ulasır bunun sonucundada aşırı duygusallık hırcınlık alınganlık ve hatta kararsızlık ortaya cıkar.
kadında testestoron hormunuda az miktarda mevcuttur ama dediğim gibi çok az hakimiyet östrojendedir testestoron hormonun az olması demek başlı basına duygusallık demektir zaten erkeklik hormonu oldugunu söylersem testestorunun daha iyi anlayacaksınız ne demek istedigimi biz erkekler testestoron sayasinde bu kadar megolamınız :)

Pkikoloji= diğer bir etkende psikolojik etkenler kadının ağlamasında etkilidir arkadaşlar zaten yukardada belirttiğim gibi karar yetenegi zayıf olan kadın en ufak bir sorunla karsılaştığında kendini tutamaz ve ağlar bunlar sucluluk duygusu daha çok baskın katılır örnegin size karşı bir hata yapmıssa ve size söyleyemiyorsa aşırı derecede ağlar hastayım falan gibisinden sizden kaçarcasına uzak durur bu gibi durumlarda hemen yanlışa yorumlamayın hata sadece aldatmak yada size karşı suç işlemesi olmaya bilir ama genel anlamda sucluluk psikolojisi dediğimiz olay olur.

Peki bu doğrumu ?

Evet arkadaslar ağlayan kadından şikayet ederken 2 defa düşünmenizi tavsiye ederim ağlamasaydı intihar ederdi!
evet yanlış duymadınız ağlamak kadın yada erkek farketmez iç hastalıklara psikolojik rahatsızlıklara sebebiyet veren strese ve diğer etkenlere karsı vücüdü ve ruhu korur.
ağlarken stres dışarı atılır salgılar salgılanır beyinde ve vucutta bunlar son derece önemli salgılardır bir çok kişi ağladıktan sonra rahatladıgını söyler buda bunun kanıtıdır.

Konuyu noktalarken arkadaşlar unutmamanızı tavsiye ediyorum ağlamasaydı kadın olamazdı :) herkese iyi günler :ask::ask:
[/COLOR]

ağlasınlar ama niyeyse hep bana östrojen etkisinde denk geliyor:D

sonra bütün günüm kaçmakla geçiyor ama ne olursa olsun

kadın ağlayınca da ayrı bi güzel oluyorr bea :D:D:D

valla deneyimlere dayanarak soyluyorum bayanlar genelde yalan soylerken ve aldatirken yaptiklari soyledikleri ortaya cikmasin die aglayarak kendilerini acindirip konuyu farkli yone cekmeye calisirlar :D en basit tartismada bile haksiz olduklarini kabullenemeyip aglayarak suc bastirir hakli olurlar :D

söylediğin şeyler ortam mekan kişi ve zamanla ilgili bir kadın aldattı diye bütün kadınlar aldatmazz dedigim gibi dostum sanslı olmak lazım sans doğru mekan doğru zaman doğru kişidir :)

oyyy şimdi öleceğim =) peki bir dönem okudunuz şu anki eğitim durumunuz nedir ? bunları yazabilecek cesareti nereden buldnuz =) yanlış anlamayın meraktan soruyorum :)

bunların önemi varmı cesaretse bende o dediğinden bol miktarda mevcut ayrıca bu yazı erkeklerin bilinçlenmesi içinde iyi olur daha duyarlı olurlar fenamı :)

söylediğin şeyler ortam mekan kişi ve zamanla ilgili bir kadın aldattı diye bütün kadınlar aldatmazz dedigim gibi dostum sanslı olmak lazım sans doğru mekan doğru zaman doğru kişidir :)

bunların önemi varmı cesaretse bende o dediğinden bol miktarda mevcut ayrıca bu yazı erkeklerin bilinçlenmesi içinde iyi olur daha duyarlı olurlar fenamı :)

:hhmanD başka sorum yok =) bilinç bunlarla olmaz =) hiçbir kadın yoktur ki aglamadı diye intihar etsin neyse ikili muhabbete dönmesin. alıntı yapmazsanız sevinirim =)
hersey için cesaret iyi değildir ;) iyi forumlar

size bunu kim söyledi bilimsel dayanagınız varmı ? kadın ağlamasaydı neler olurdu bize bi açıklayında bizde bilelim buradayım bekliycem sizi cesaret benimdir yazıda benim alıntı degildir altına imzamı atarım yorumlara açığım eklentilerede ikili muhabbetse ona vaktim yok zaten :)

"ağlamasaydı kadın olamazdı"
heheheh :D

alıntı derken yazdıgımdan alıntıdan bahsettim ama yanlış anladıNIZ egitim durumunuz nedir ki bu kadar rahat ahkam kesiyorsunuz diye sordum ağlamayan kadınlar ölüyor demek :hhmanD sizin tezinizi üniversitede araştırma için vereceğim :W madem böyle bir durum var belki de ölenlerin çoğu hiç ağlamamıştır he ne dersiniz ?

bilimsel dayanagı olmadan bir dönemlik bir dersle bunları yazamazsınız ben de lisans egitimimde anatomi dersi aldım milleti kesip parçalamıyorum değil mi biraz daha düşünmeli laf agızdan bir kere cıkar ağlamayan ölüyormuş komik olmayın intihar ediyormuş :hhmanD istediginizi yazmakta özgürsünüz konu sizin ne de olsa iyi forumlar :hhmanD

sizi anlıyorum merak etmeyin sizi cok iyi anlıyorum ama dedigim gibi bilimsel olmayan yorumlara yapa bilecegim bir şey yok sadece eleştirmek için yapılan eleştirilerede açık olmaktan başka çaremde yok :)
Ve ben sizin yazınızı alıntı yapma dediğinizi anladım onu kast ediyorsanız merak etmeyin ikili sohbete girmeyelim demissiniz ki bu yaptıgınız eleşriyle ters düsüyo zira o zaman savunma hakkıda vermemiş oluyorsunuz son olarak üniversitede bunu görevmi verirsiniz naparsınız oda size kalmıs :) buralarda olucam ben mantıklı tartışmayada hazırım tabi :)

Geri