KadınLar Ne istiyor?

Mawerick

Banned
Reaction score
0
Erkeklik kavramı tartışılırken en önemli soru kadınların ne istediğinde gizli? Kadınlar ne tür erkek istiyor? Uzmanlara göre: Kadınlar daha çok melez erkek

istiyor.

Günümüz kızları Türk erkekleri için ´tam kıvamında´ yorumunu yapıyorlar. Yani yine güçlü, koruyucu ve kollayıcılar ama duyarlılar. Light-maçoluk durumunu istiyorlar.

İlginç olan şudur. Yeni erkeği kabullenmek bir trend ama kadınlar hala erkeklerden kendisini korumasını, ona güvenmeyi istiyorlar. Yani erkekler biraz daha
kadınlaşsalar dünyanın tadı kalmayacak.

Bu sadece Türkiye´de değil, tüm toplumlarda kadınlar melez erkek peşinde. Yani kadınların büyük bölümü erkeklerin güçlerinden vazgeçmelerini istemiyor... :clap:

hııımmmmm...!!!

daa bulamadılar kadınların ne istediini bence

manaw sanki...

kadınların istediği şey çok basit sevgi,hoşgörü,alışveriş ha bide güven daha ne yani

bende katılıyrum
arkadasım
aynen dedıgın gıbı..bu olayda batılılardan geliyor...

su mel gibson ve helen hunt mıydı neydı onların oynadıgı bı film vardı ''kadınlar ne ıster''
bence o fılm cok basarılı..
onu seyredın

bir bayan olarak sayiyorum
1.hosgoru:)
2.ilgi:)
3.sevgi
4.sevkat,anlayis:)
5.iyi bir hayat
6.alisveris
7.usttekilerin aynisi:):)

oooo alışveriş yaparlarsa zaten para bitiyo onun için alış veriş günü bişi uyduracaksınız

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
bir bayan olarak sayiyorum
1.hosgoru:)
2.ilgi:)
3.sevgi
4.sevkat,anlayis:)
5.iyi bir hayat
6.alisveris
7.usttekilerin aynisi:):)

demek ki kadınlarin istedigi herjey far ben de, ben de nie diorum bu kızlar benim pejimde kojuo :eek:

sert olursun kılır üzülürler.. yumuşarsın.. tepene çıkarlar.. önce kendilerine çeki düzen versinler sonra bizden bişiiler istesinler..

Kadın kaşınıyosa döveceksin abi :):p:p:p:)

hahaha emin misin om bu dediklerinden :)

Şaka yaww el kalkarmı hiç kadınlara.Hele insan seviyosa dokunmaya kıyamaz.Bu açıklamayı yapayım dedim şimdi ciddiye alanlarda olacaktır mutlaka:)

Ilgiden Başka Bişey Istemez,önemsendiğini Bilmek Ister O Kadar.

Hep kadınlar bişey ister hatta bi çok şey Erkek de bunları karşılamak zorundadır.Ama kimse düşünmez acaba erkekler de bişey istermi diye...

bnce bıdaha dusun kım ne ıstıor...

Geri