Kadınlar Aşk Acısı Çekermi ?

Kadınlar Aşk Acısı Çekermi?

• Kullanılan toplam oy
    98

KiLLinq-LoNeLiNeSs

OrijiNaL jojuK®
Reaction score
0
ßu Soruyu Özellikle ßayanlara Soruyorum..

Tabi Erkeklerede..

ßilmiyorum Ama Bayanların Genelde 1 Hafta 2 Hafta Yada 3 Hafta Sonra Hemen ßaşka ßir Limana Sığındığını Görüyorum..

Ve Hemen Siliyo.. NedeN?

Ama Erkekler Gerçekten İntihar'a Kadar Gidebiliyor..

Sizce Kadınlar Aşk Acısı Çekiyormu?​

bu konuda genelleme yapmak yanlış olur bence.ayrılk sebebiyle 2 göz 2 çeşme ağlayan erkek lerde gördüm kadınlarda gördüm.bu cinsiyetle değilde insanın kişiliğiyle alakalı diye düşünüyorum.

bu konuda genelleme yapmak yanlış olur bence.ayrılk sebebiyle 2 göz 2 çeşme ağlayan erkek lerde gördüm kadınlarda gördüm.bu cinsiyetle değilde insanın kişiliğiyle alakalı diye düşünüyorum.

Tabikide Öyle Ancak MaqLum Türkiyede..

Bayan'lar İçin Köle Olacak Erkekler Var..

Millet'imiz Çok Deqişik.. [ Genelleme Olarak ]

ßi Erkek 10 Dakikada 1 Veya Kız Bulabilir

Ancak Bi Kız 10 Dakikada 50 Tane Erkek ßulabilir

ßu Yüzdende.. Sanırım Düşünceleri Amann Salla ßiri qider ßiri qeLir Aklıyla qidiyolar(ki)

ßen ßunu Çok Yaşadım Ayrılmak İsteyince.. Gurur Yapıp Barışalım Diyemiyolar(Genel Olarak )

ßilmiyorum ßana qöre En Fazla 2 Ay Sonra Unutuyolar.. Ama Erkek ßelki Ömür Boyu Aklında Kalıyo..​

Erkeklerin kalbi mezar gibidir bir giren birdaha çıkamaz ama Kadınların Galbi 5 yıldızlı otel gibidir Giren Çıkan Belli olmaz..

ßu Laf Herşeyi Anlatıyo Thanks Kardeşim..

:hhman:vala ben aşkımla 1 senedir ilişkimi sürdürüyorum, tabi ki bazı kızlar vardır gerçekten sevmişse ayrıldıktan sonra kalbini uzun süreli bi kilit vurur,tabi bazı kızlarda vardır birisini terkettiği zaman belkide aynı gün bilede başkasını bulabiliyorlar.Bazı erkekler vardır gerçekten duygusal aşkına sımsıkı sarılan,bazıları vardır eğlenmek amacıyla severler.İşte bunlar kişiliklerine göre değişebiliyor.Herkes bir değildir..:hhman:

Aman nolcak kolay unuturum diipde 3 sene unutamayan arkadaslarım vardı.

bi tarafdada erkek arkadası ile kavga ederek yürürlerken, karsıdan karsıya tam geçişleri sırasında kaza geçiren ve erkek arkadasının onu son anda bi hamleyle ileri itmesiyle hayatta kalan lakin erkek arkadasını kaybeden ve bi daha hiç kimse ile beraber olamıcanı söyleyip çok deil 3 ay sonra başka birinin koluna giren kızıda duydum.

Yani belli olmuo, ama genel olarak kolay unuttuklarına inanıyorum

Erkeklerden cok daha fazla cekiyor...

Tabikide Öyle Ancak MaqLum Türkiyede..

Bayan'lar İçin Köle Olacak Erkekler Var..

Millet'imiz Çok Deqişik.. [ Genelleme Olarak ]

ßi Erkek 10 Dakikada 1 Veya Kız Bulabilir

Ancak Bi Kız 10 Dakikada 50 Tane Erkek ßulabilir

ßu Yüzdende.. Sanırım Düşünceleri Amann Salla ßiri qider ßiri qeLir Aklıyla qidiyolar(ki)

ßen ßunu Çok Yaşadım Ayrılmak İsteyince.. Gurur Yapıp Barışalım Diyemiyolar(Genel Olarak )

ßilmiyorum ßana qöre En Fazla 2 Ay Sonra Unutuyolar.. Ama Erkek ßelki Ömür Boyu Aklında Kalıyo..​

evet söylediğin çok doğru canlı örneklerini hergün görüyorum

bana göre iş olsun diye iş atarsan başına iş alırsın :D

Erkek Kadar Olmasada Her İnsan Gibi Onlarda Aşk Acısı Çekiyo

Geri