Kadınlar “ambalaja” bakar mı?

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Kadınlar “ambalaja” bakar mı?

Dış görünüşün kadınlar için önemli olmadığı iddiası bu deneyle sarsıldı.

Yapılan deney kadın-erkek ilişkileri hakkındaki efsaneyi yerle bir etti. Kadınların “dış görünüşe önem vermem” iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirlenen deneyde imajı değiştirilmeden önce bir erkeğe puan veren kadınlar, değişim sonrası aynı kişi için yeniden bir puanlama yaptı. İmaj her şeydir mottosunu hatırlatan deneyde bir kadının beğenisini “ambalajı iyi” diyerek belirtmesi de gözlerden kaçmadı.

İşte o deney:
[video=Dış Görünüşün Çekicilikteki Etkisi]4276[/video]

Kadınlar ?ambalaja? bakar mı? - Dipnot.Tv

vidyoyu izledim abi cok sasirdim

tek kendim icin söyle bisey söyleyim; esimin ambalajina baksaydim onunla evlenmezdim!

Hiç şanssım yok yani :confused1:

kim ne derse desin bir insanı tanıyana kadar önce ambaLajLa iLgiLeniriz
kişiyi tanımaya başLadıktan sonra ambaLaj yine önemLidir ama birLikte payLaşıLan şeyLer ambaLajı,etiketi biraz geride pLana atar

şekiLci oLmamak Lazım :)

Dış görünüş bence önemli sonra tanıdıkça önemsemiyebilirsin ama ilk başta baktığın şey herzaman dış görünüştür

kim ne derse desin bir insanı tanıyana kadar önce ambaLajLa iLgiLeniriz
kişiyi tanımaya başLadıktan sonra ambaLaj yine önemLidir ama birLikte payLaşıLan şeyLer ambaLajı,etiketi biraz geride pLana atar

şekiLci oLmamak Lazım :)

İşin Aslı :sleep:

Bundan 1 2 sene önce kitapcıda çalışan biri vardı ama nasıl yakışıklı gelip geçerken göz takılıyor tabi :p
Bir gün girdim içeriye kitap soruyorum bunlar yeni geldi dedi..Hım okuyup tavsiye ettiğin varmı diye sordum biz sadece satıyoruz :p dedi o an anladım ki ambalaj hiç birşey :)

Geri