Kadınların sevgililerine isyanı

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

sevgılının baska bı sehırde baska bı sevgılısı oldugunu ogrenıyosunuz.nasıl ıntıkam alırsınz

Alıntı:
ya ben nışanlımı bazen çok seviyorum bazende çok nefret eddiyom yan yana geldimizde çok güzel geçıyo ama sonragittinnde her 34 gunde bır arıyo tek sorunumuz bu bıde bana telefonunu hıc bırakmıyo ellıcem benım krakterim bu diyo bende ondan küstüm bilmiyom ne yapacamı oda hıç aramadı gıcık şeyyy

Alıntı:
aslında onu çok seviyorum ama gerçekten bazen bir odun oluyor buz gibi sanki beni hiç sevmiyor

Alıntı:
sevgilimi seviyorum ama oçok ilgisiz hiç agzından bana karşı güzel bir söz duymadım neden benim başkalarından neyim eksik bazan çok aşagılar küçük düşürür bilmiyorum ne yapmalıyım

Alıntı:
sevgilimi çok seviyorum ne zaman bir araya gelsek bi yarım saatimiz öpüşmeyle geçiyor. ama o kadar görüşemiyoruz. Görüşemediğimiz zamanlarda bazen tartıştığımız oluyor ama birbirimizi çok sevdiğimiz için hemen barışıyoruz. Bilmiyorum bazen tartışmak falan hiç hoşuma gitmiyor ama yine de seviyorum onu o da seviyor beni...

Alıntı:
yha aslında aynı sorunları bnde yaşamıştım ve böle bir konuda duygularımı ön planda tutmadım ve mantığımla hareket ettim kıymetimi bilmesi için ona ders wermeye çalıştım ve inceldiği yerden kopsun dedim
Alıntı:
inanki işe yarıor dene o seni düşünmüorsa sennki kadar sende hiç düşünme gerçekten değmioooooo.....

Alıntı:
Leyla bir odunla ömür geçmez sen bunun kerestesine bir bak yalnız özü sağlam olsun çürük çıkmasın.

Alıntı:
sevgilim, dışarıya karşı aşırı derece süslenmek, gezmek, alış veriş yapmak, sorunsuzca yaşamak istiyor Ben de istediğini yap seni yatakta bile görmek istemiyorum dedim. Çünkü duvar ile konuşmak daha zevkli, eşler niçin aldatıır!

Alıntı:
yaa daha dün cıkmaya basladık ne konusuoz ne mesaj atıo deli oldum kontör yok dioo yaa insan almazmıı yenii cıkmaya basladıık dimii offff offf çıldırcam yaaaaawwwww

Geri