Kadın...

64general1

New member
Reaction score
0
Yılmaz ÖZDİL
[email protected]

Kadın...

SOSYAL demokrat İskici, ikinci kadında yakayı ele vermişti... Dini bütün Belpacı, üçüncü kadında enselendi... Parmak arası terlik giyen bir başka belediyeci arkadaş da, türbanlıyı evde bırakıp, türbansızı kucakta dere geçirirken faka basmıştı.

*

Bu "dört kadın" meselesini beceremiyoruz biz!

*

Eşi "camide başı açık namaz" kılarak İslam Tarihi’ne geçen Başbakan’ın danışmanı, "türban çıkarmakla, don çıkarmanın" aynı şey olduğunu söylüyor.

"Beş tas has hoşaf" gibi, söylemesi zor bir isme sahip olan Dengir Mir Mehmet Fırat, türbanı tehlike olarak görenlerin "psikiyatra gitmesini" tavsiye ediyor.

Eski milli eğitim bakanı da, durdu durdu, Başbakanlık Konutu’nda şakır şakır "dansöz" oynatıldığını açıkladı.

*

(Erkeklerin kıvıra kıvıra bir hal olduğu başkentte "zenne oynatıldı" deseydi, anlardım ama... Dansöze şaştım hakikaten.)

*

Fethullah Gülen’in devamlı ağladığı televizyon kanalında, "kadınbudu" köftenin, ahlaka aykırı olduğu öne sürüldü.

Dilberdudağı desen...

Erotik.

*

Vezirparmağı, caiz bu arada.

*

Reşit olmadığı için ehliyet vermiyorlar, trafiğe sokmuyorlar ama, gerdeğe sokuyorlar kızlarımızı... Parayı bastırıp, torunu yaşındaki çocuğu, şehvetle koynuna alan sapık moruklara "damat" deniyor.

En yaygın şekilde işlenen, ancak en az cezalandırılan suç hangisi? Sopa...

Harem-selam, artık rutin.

*

Romantizm sembolü?

Gül’ümüz bile bıyıklı.

*

"İnsan topluluğu, kadın ve erkekten mürekkeptir... Kabil midir ki, bir parçasını ilerletelim, ötekini ihmal edelim de, kütle ilerleyebilsin?" diyen bir vizyonerin, devriminden arta kalanlar bunlar... Kadınlar Gününüz kutlu olsun.

İşte Avrupa'lı yada yenidünya Amerika'nın en güzel taraftarlık örneklerinden biridir.
Sen 364 gün;

sevgilini unut,karını unut

sonra sevgililer gününde çiçeğe ,hediyeye boğ

sigara iç,alkol al
alkol al yeşilay haftasında yada dünya sigarasız gününde sigara içme kutla

vücuduna eziyet et,her türlü zararlı maddeyi al;
sonra sağlık haftasında dert yan

üretme,tüketici ol;
yerli malı yurdun malı de senede 1 gün yerli malı günü kutla

dünyanın içine et,kirlet,eko-sistemi boz,kyotoyu imzala yada imzalama

senede 1 gün çevre günü kutla

işçiye,çalışana her türlü eziyeti yap,kul,köle et;
arkasından 1 gün işçi bayramı kutla

kadını işine gelince döv,işine gelince sev ;
sonra senede 1 gün dünya kadınlar günü kutla

yani sadece eskiden biz Türkler için söylenirdi
birşeyler ya kaçarken yada ......ken akıla gelir diye
dünyadamı Türkleşiyor ne?

aslında 4 kadın kulağa hoş geliyorr bide cenetteki hurileri düşününce offff offff ...

böyle bir din varmı ecebaa
iki kadın alana ikide eşantiyon bide cennete hurilerr vayyy vayyy
-böyle bir din varmıı promosyon yapan parayı getirene 4 kadın veren bide cennete promosyon yapann

-ben böyle bir din bilmiyorum *****************

bu yüzden yılmaz özdili anlıyamıyorum...nasıl 4 kadını idare edemiyormuşuzz ...sevgili yılmazz bana 4 değil 50 tanee bull ister türbanlı ister türbansızz görr nasıl idare ediyorumm

Cariye Olmak İsteyen Kadın

Yazan: Rıza ZELYUT on 08 Mart, 2008 11:39:40

Bugün, Dünya Emekçi Kadınlar günü.
Kadının; hayatın bir parçası olduğunu gösteriyor bugün.
İnsanlık tarihi açısından da önemli bir kavram.
Çünkü; kadın; emeğin, çalışmanın, üretmenin bir öznesi sayılıyor.
Türk tarihini inceleyin, göreceksiniz.
Türk kadını hep emekçi kadın olmuş.
Üretmiş; yönetmiş...
Bu yüzden erkekle eşit konumda bulunmuş.
İlk Türkler; yönetimi kadınla bölüşmüş...
Büyük Türk Hakanları; atalarını anarken 'Anam!' 'Atam!' diye kadını ve erkeği saymışlar ve önce ananın adını anmışlar. Kadın emeği, erkek emeği ile birlikte toplumun hizmetine sokulunca; Türk milleti yücelmiş.
Kadın emeğinin de erkek emeği kadar değerli olduğunu bizim tarihimiz en açık biçimde gösteriyor.
Türk kadınının geçmişini, konumunu öğrenmek isteyenlere son kitabım 'Yabancı Kaynaklara Göre TÜRK KİMLİĞİ'ni öneriyorum...

YA BUGÜN?
Bir de bugünkü tartışmalara bakın...
Tarihte hiçbir zaman cariye olmamış Türk kadını; cariye ruhu ile yetiştirilmek isteniyor.
Türban için verilen savaşın sebebi bu...
Türban takan kadınlarımız kusuruma bakmasınlar ama; gerçek bu.
Türbana sokulan kadınlarımız; hayatın içinden kopartılıp evine tıkılmak isteniyor.
Üretimden alınan kadın yüzünden; Türkiye'nin gelişmesi de gerileyecek.
Yani; bize kurulmuş ekonomik bir tuzak bu aslında...
Kim istiyor bunu?
İşin acı yanı da bu ki kadını köleleştirecek sistemi; en çok kadınlar istiyor.
Cariyeleşmek, erkeğin oyuncağı haline gelmek kadın tarafından istenir mi?
Eğer kadının beynini yıkarsanız elbette ister.
Hele bir de işin içine özgürlüğü sokarsanız; üniversitelerde okuyan kızlar bile cariyeleşmek için gösteri yapmaya kalkışırlar.
Hele hele, o kızlar; dinsel simgeler üzerinden asla özgürlük yaratıldığını bile bilmiyorlarsa...
Hele hele dinsel simgeleri yaymanın en önce kadın özgürlüğünü yok ettiğinden habersiz iseler.
Çıkarlar meydana...
Mini eteklerini sallayarak türbana özgürlük isterler.
Ama yanlarındaki türbanlının hiçbirisi, mini eteğe özgürlük istemez...
Hadi o türban yandaşı delikanlıları anlıyorum.
Peşinde oldukları yaşam modeli bellidir: Kadın, elinin altında olsun; sözünden çıkmasın; ne isterse yapsın; sinirlenince de kalkıp birkaç tokat atsın... O yüzden bazı erkekler, türbana özgürlük diyerek cariye yaratmaya çabalarlar.
Ya kızlara ne demeli?
Onların üniversitelerinde tarihsel süreci gören, gösteren bir öğretim üyesi yok mudur? Bunlar; türbana giden yolun İran'a; Arabistan'a çıktığını neden göstermezler bu kızlara?
İnsanlığın özgürlük mücadelesinin dinsel sembollere, makamlara, yetkilere karşı verildiğini de adım adım ortaya koyarak...
Umuyorum ki Türk kadını; tarihte hiç cariye olmadı; türban üzerinden getirilen cariyelik sistemine de er geç karşı çıkacaktır.

DON-TÜRBAN
Türbancı erkeklerin kafalarında var olan sistemin ne olduğunu hala anlamamış olanlara bir örneği hatırlatalım: AKP'nin beyin takımlarından olan Cüneyt Zapsu geçenlerde şöyle konuşmadı mı: ' Türban takanların sadece yüzde 50'si inancı yüzünden takıyor deseniz bile, bu yüzde 50'ye 'türbanını çıkar' demek, sokaktaki bir kadına 'donunu çıkar' demekten farksız.'
Bu örnekleme toplumumuzdaki bir kitlenin psikolojisinin dışa vurumudur. O da kadını sadece 'don veya türban' penceresinden gören kitlenin psikolojisidir.
Bu kitle; Türkiye'de dini kullanarak siyaset yapan ve şu sıralarda da türbanı, temel özgürlük sorunu gibi gündemde tutan kitledir. Bunlar her ne kadar dindar görünseler de akılları hep don'dadır. Kadın da onlar için don'dan ibarettir. İşte bu yüzden diyoruz ki; Türkiye'de kadın cariyeleştirilmek isteniyor. Cariye haline gelen bir kadın da don haline gelmiş kadındır. Yani; erkeğin cinsel ihtiyacını tatmin için kullanılan bir canlı alet...
Değişik duygularla türbana giren kadınlarımız bilmelidir ki bu sistem; kadın düşmanlığının en saf halidir.
Emeğinizi körelttirmeyin; toplumun dışına itilmenize izin vermeyin.

64general1:
Romantizm sembolü?

Gül’ümüz bile bıyıklı.

kuısura bakmayın ama burası dikkatimi çekti, diğer yazılar hakkındakilerine değinmeyeceğimde, şu "BIYIK" meselesi beni biraz güldürdü...

BIYIKLI olunca kadınlarımızı dövüyoruz, sevmiyoruz, değer vermiyoruz,

BIYIKSIZ olunca kadınlarımızı seviyoruz, sayıyoruz, değer verip onların her dediğine değermi veriyoruz oluyoruz..

BIYIKLI olunca romantizmin ne olduğunu bilmeyen
BIYIKSIZ olunca elinde çicekler, her özel günü kutlayan biri mi oluyoruz..

HALA KILLARLAMI UĞRAŞIYOR YILMAZ ÖZDİL,

ne zaman kıllarla değilde insanları beyinleriyle değerlendirmeye başlayacaklar çok merak ediyorum...

ASIL KADINLAR HAKKINDA İLGİNÇ BİLGİLER BAKIP BUNA BAKMAK GEREKİR...

İLGİNÇ BİLGİLER

Birleşmiş Milletler tarafından yapılan bir araştırmaya göre;

1. Dünyadaki işlerin %66’sı kadınlar tarafından görülüyor.
2. Buna karşın kadınlar dünyadaki toplam gelirin ancak %10’una sahipler.
3. Dünya’daki mal varlığının ise % 1’ine sahipler.
4. Başka bir değişle dünyadaki işlerin % 34’ü erkekler tarafından görülüyor ama erkekler dünyadaki toplam gelirin % 90’ına ve toplam mal varlığının % 99’una sahipler.

Türkiye’den Rakamlar ( Milliyet, 8 Mart 2001)

1. Şehirlerde evli kadınların % 18’i, köylerde de % 76’sı eşleri tarafından dövülüyor.
2. Kadınların % 57,7’si evliliklerinin ilk gününde şiddetle karşılaşıyor.
3. Aile içi suçların % 90’ını kadına karşı işlenen suçlar oluşturuyor.

aslında 4 kadın kulağa hoş geliyorr bide cenetteki hurileri düşününce offff offff ...

böyle bir din varmı ecebaa
iki kadın alana ikide eşantiyon bide cennete hurilerr vayyy vayyy
-böyle bir din varmıı promosyon yapan parayı getirene 4 kadın veren bide cennete promosyon yapann

-ben böyle bir din bilmiyorum *****************

bu yüzden yılmaz özdili anlıyamıyorum...nasıl 4 kadını idare edemiyormuşuzz ...sevgili yılmazz bana 4 değil 50 tanee bull ister türbanlı ister türbansızz görr nasıl idare ediyorumm

enteresan bir yorum
yazarın makalesinin hiç bir köşesinde 4 kadının caiz olduğuna ve hatta bunun 50 ye kadar çıkabileceğine dair kelime geçmemesine rağmen kadını gözünüzde nasıl canlandırdığınızı gören yöneticiler bu yoruma ses çıkarmamış.
burada alanen İslam dini ile dalga geçildiğinin farkına varamayan sizleri esefle kınıyorum.
İyi forumlar

enteresan bir yorum
yazarın makalesinin hiç bir köşesinde 4 kadının caiz olduğuna ve hatta bunun 50 ye kadar çıkabileceğine dair kelime geçmemesine rağmen kadını gözünüzde nasıl canlandırdığınızı gören yöneticiler bu yoruma ses çıkarmamış.
burada alanen İslam dini ile dalga geçildiğinin farkına varamayan sizleri esefle kınıyorum.
İyi forumlar

Asırı dini nitelikteki konular bolumde tartısılamaz.

Kadınlığı bugünkü çağdaş haklarından geriletmek isteyen bağnaz zihniyetin, biz 1500 sene önce daha kötü durumda olan kadınlara devrim niteliğinde haklar getirdik demesine de karşıyım.

Sorunu dini düzeyde tartışmak istemiyorum, ama tüm siyasi görüşü dini inançları tarafından şekillendirilen insanlarla siyasi alanda tartışamıyorsunuz. Sizin söylediğiniz siyasi yorumlar onlar için dinlerine hakaret durumunu alıyor. Dinini siyasete sokmazsan politik alaycılığı ve iğnelemeleri dinine hakaret olarak anlamazsın.
saygılar

kardeş
huriler ve cennet dini ilgilendirir
siyaseti değil
ayrıca mealleri türkçe yaptığın zaman
karşısındaki anlamın aynı olmayabileceğini çok iyi biliyorsun
demek ki islamdan korkutmayan
tv lerin tk yıldızlı hocası Nihat hocamı hiç dinlememişsin
oradaki huriler eş olacak diye bir mana yok
insan dünyada kim ile evli ise oradada eşi o olacaktır

siyasi olarak kadını düşüneceksen sorum şu olacak
bu güne kadar sağcısı solcusu bir çok hükümet geldi geçti
hangisi kadının hakkını verdi?

yani sonuç:

kadının adı yok....

kadınların tarih boyunca horlanmış aşşağılanmış durumuna Atatürk yaptığı devrimlerle son vermiştir arkadaşlar...öküz altında buzağı arıyorsunuz
unutmayın Atatürkten öncede kadın vardı
Atatürkten öncede din vardıı
demekki Atatürkten önce kadını aşşağılayan bir anlayış vardıı
bu anlayış günümüzde kendini hissetirmeye başlamış ve bazı yeşil kafalı insanların ikinci ve üçüncü üzerine kurdukları hayatın deşifre olmasıyla vebir gazetecinin bunu konu etmesinden ibarettir
yani sonuç olarak şunu diyebiliriz
kadınlara bakış açısı insani yönden eşit olmalı dırr kadınlarr kullanımlık değil hayatımızın eşit parçası olmalıdırr
konudaki zatın rezil olması na asıl neden ülkemizin Türkiye Cumhuriyeti olması yüzündendirr
başka türlü olsa imam nikahı ydı hülleydii bir takım kılıflar olurduu

Don-türban

''DON-TÜRBAN
Türbancı erkeklerin kafalarında var olan sistemin ne olduğunu hala anlamamış olanlara bir örneği hatırlatalım: AKP'nin beyin takımlarından olan Cüneyt Zapsu geçenlerde şöyle konuşmadı mı: ' Türban takanların sadece yüzde 50'si inancı yüzünden takıyor deseniz bile, bu yüzde 50'ye 'türbanını çıkar' demek, sokaktaki bir kadına 'donunu çıkar' demekten farksız.'
Bu örnekleme toplumumuzdaki bir kitlenin psikolojisinin dışa vurumudur. O da kadını sadece 'don veya türban' penceresinden gören kitlenin psikolojisidir.
Bu kitle; Türkiye'de dini kullanarak siyaset yapan ve şu sıralarda da türbanı, temel özgürlük sorunu gibi gündemde tutan kitledir. Bunlar her ne kadar dindar görünseler de akılları hep don'dadır. Kadın da onlar için don'dan ibarettir. İşte bu yüzden diyoruz ki; Türkiye'de kadın cariyeleştirilmek isteniyor. Cariye haline gelen bir kadın da don haline gelmiş kadındır. Yani; erkeğin cinsel ihtiyacını tatmin için kullanılan bir canlı alet...
Değişik duygularla türbana giren kadınlarımız bilmelidir ki bu sistem; kadın düşmanlığının en saf halidir.
Emeğinizi körelttirmeyin; toplumun dışına itilmenize izin vermeyin.''

üfff bu yorum çok ağır kolay kolay hazmedilecek gibi değil....

ERKEK ÖĞRENCİLERİN ’KADIN HAKLARI’ ANLAYIŞI
SİYASAL İslamcı gazetelerden birinde dün bir fotoğraf vardı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde, Anayasa Mahkemesi’nin kararını protesto etmek isteyen erkek öğrenciler, başlarına birer beyaz örtü geçirip yürüyüş yapmışlar.

Erkek öğrencilerin, kız arkadaşlarının haklarını aramak için gösterdikleri bu hassasiyet hoşuma gitti!

Bunun üzerine oturdum ve internette bir araştırma yaptım.

Baktım ki bu çevrenin aklına "kadın hakları" denilince sadece "türban konusu" geliyor.

Kadınların eşit işe, eşit ücret talepleri, toplumsal yaşam içinde ikinci sınıf varlıklar olmaya isyanları, siyasette eşit katılım fırsatı arayışları için kıllarını bile kıpırdatmamışlar.

Tecavüze uğrayan, aile içinde şiddete maruz kalan, küçük yaşta evlenmeye zorlanan, eğitim haklarından yoksun bırakılan kızlar için de bir eylem yapılmadığını gördüm.

Belli ki, "kadın hakları" denilince bunların anladığı "türbanla okula gitme hakkı" ile sınırlı.

Öyle bir "hak" ki, kadının toplumsal yaşam içinde ikinci sınıf olduğunu herkesin gözünün içine sokuyor ve sokağa çıkabilme hakkını bile sadece böyle örtünmüş olma şartıyla kabul ediyor!
M.Y.YILMAZ

bazıları kadınlar için savunulan tek ozgurluk isteği türban oluyor diye eleştiride bulunmuş (ki birazda olsa hakkı var )ancak arkadaşım hergün sen değilmisin f.gülen ve oluşumu ve de türban ile konu açan bunca işsizlik yanında bunca satılma karşısında da senin tek derdin bunlar ne yazık dime..eleştirdiğin insanların yaptığını sende yapıyosun..ah sizler yokmu ben biliyorum dersiniz ama bildiğiniz aslında elşetirdiğiniz insanların bildiğinin aynısı..nese fazla lafa gerek yok ne yaptığınız ortada zaten...

Ya sen ne biçim adamsın?Şu forumda en büyük Fethullah savunucusu iki kişiden birisin.Sıkıştınmı fethullahçı olmayı inkar edersin.Ne yani fethullah'ın binlerce çelişkisini ajanlıgını gündeme getirmemiz seni bu kadar rahatsız ediyorda her fethullah eleştirilişinde hemen ortaya atılıyorsun?

Neden atıldıgını ben biliyorum aslında,Tam karakteristik bir fetullahçısın ve bu forumda görevin kendini fethullahçı gibi göstermeyip,tarafsız gibi davranıp,fethullahçılık propagandası yapmak ve Fethullah aleyhine gelişen konularda ortayı karıştırmak ve forumun kapatılmasını istemek ve şikayet bölümünde bir çok örnegi var bu dediğimin.Ayrıca fethulahçı propagandanıza engel gördüğün kişilere özel mesajlar atıp onları tahrik etmek ve banlatmak.Nasılsa öyle al gülüm ver gülüm bir mod da var seninle koordineli çalıştığın.Öyleki gözünüzün üzerinde kaşınız var demesi ekibiniz için yeterli banlatmanız için rakiplerinizi.Artık bu forumda kimin ne oldugunu herkes biliyor.Ayaklara gerek yok.Kimsede salak değil.

Ayrıca fethulahçı propagandanıza engel gördüğün kişilere özel mesajlar atıp onları tahrik etmek ve banlatmak.Nasılsa öyle al gülüm ver gülüm bir mod da var seninle koordineli çalıştığın.Öyleki gözünüzün üzerinde kaşınız var demesi ekibiniz için yeterli banlatmanız için rakiplerinizi.Artık bu forumda kimin ne oldugunu herkes biliyor.Ayaklara gerek yok.Kimsede salak değil.

hh'de böyle dusunen arkadasları gördükce seviniyorum , agzına saglık ...

Ya sen ne biçim adamsın?Şu forumda en büyük Fethullah savunucusu iki kişiden birisin.Sıkıştınmı fethullahçı olmayı inkar edersin.Ne yani fethullah'ın binlerce çelişkisini ajanlıgını gündeme getirmemiz seni bu kadar rahatsız ediyorda her fethullah eleştirilişinde hemen ortaya atılıyorsun?

Neden atıldıgını ben biliyorum aslında,Tam karakteristik bir fetullahçısın ve bu forumda görevin kendini fethullahçı gibi göstermeyip,tarafsız gibi davranıp,fethullahçılık propagandası yapmak ve Fethullah aleyhine gelişen konularda ortayı karıştırmak ve forumun kapatılmasını istemek ve şikayet bölümünde bir çok örnegi var bu dediğimin.Ayrıca fethulahçı propagandanıza engel gördüğün kişilere özel mesajlar atıp onları tahrik etmek ve banlatmak.Nasılsa öyle al gülüm ver gülüm bir mod da var seninle koordineli çalıştığın.Öyleki gözünüzün üzerinde kaşınız var demesi ekibiniz için yeterli banlatmanız için rakiplerinizi.Artık bu forumda kimin ne oldugunu herkes biliyor.Ayaklara gerek yok.Kimsede salak değil.

:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap:clap

Geri