"Kadın Satmıyor Ki!!!"

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Beşiktaş eski menajeri Sinan Engin'den çarpıcı açıklamalar.

139463.jpg

Sinan Engin, Konyasporlu Erhan Albayrak’ın adının fuhuş operasyonuna karışmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Lig TV’de yayınlanan 'Futbol Gündemi' programına konuk olan Sinan Engin, siyah-beyazlı takımda menajerlik yaptığı dönemde de benzer durumlarla karşılaştığını ancak bu tür olayları hoşgörülü karşılamak gerektiğini belirtti.

Sinan Engin konuyla ilgili olarak, “Benim menajerlik yaptığım dönemde de Beşiktaşlı iki futbolcunun adı benzer bir olayla anılmıştı. Biz de bu olayı öğrendik ancak olayı medyaya yansıtmadık ve örtbas ettik. Bunu başkan da biliyor” dedi.

Bu konuda futbolculara karşı hoşgörülü olmak gerektiğini savunan Engin, “Adam, kadın satmıyor ki!.. Kız arkadaş bulamamış ne yapsın? Erhan Albayrak Konya’da değil de İzmir’de bir takımda oynasaydı sözleşmesi feshedilmezdi. Konya’nın mutaassıp yapısı da bu kararda etkili olmuştur” ifadelerini kullandı.

Bu arada adının karıştığı fuhuş operasyonu nedeniyle Konyaspor ile olan sözleşmesi feshedilen Erhan Albayrak, konuyla ilgili olarak Futbol Gündemi programına telefonla bağladı ve “Telefonla bir bayanla görüştüğüm için beni kadro dışı bıraktılar” dedi.

Haberturk

adam evli diil bişi diil. bukadar milletin uckurunun zabıtını tutmak sacma bence. ne yparsa yapar alan razi satan razi.

Kardeşim sen tanınmış bir insansın ne halt yiyorsan ye ama ulu orta yapamazsın
Yaparsan işte böyle olur

Bu arada sinan ne ki bu konuda konuşuyor
Seda sayanın ilk kocası şu an seda kaçıncı yaşına göre çocukla beraber yaşıyor belli değil

HakLı oLduqu YerLerde Var Sınan Gerqının.. [ iLk Defa..!! ]
________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kardeşim sen tanınmış bir insansın ne halt yiyorsan ye ama ulu orta yapamazsın
Yaparsan işte böyle olur

yyildirayy, Erhan AdLı FutboLcunun Kankasımısın ?? Nerden ßıLıyon uLu Orta Yaptıqını ?? ßiLip ßiLmeden Yorum Yapıyon Ya Yemın Ederım Sınır Krizi Geciriyorum ßurda :mad:

bu işte ulu orta yapılcak bişi diil zaten. herkesin icinde arayıp pazarlık yaptığını zannetmiyorum ben. polisimizde biraz enteresan. madem yakalıcan kadınları milleti nie acık ediosun. adam şimdi kovuldu takımdan nolcak? yazık deilmi?

MozoLe Miяach;4211971' Alıntı:
HakLı oLduqu YerLerde Var Sınan Gerqının.. [ iLk Defa..!! ]
________________________________________________________________________________________________________________________________________

yyildirayy, Erhan AdLı FutboLcunun Kankasımısın ?? Nerden ßıLıyon uLu Orta Yaptıqını ?? ßiLip ßiLmeden Yorum Yapıyon Ya Yemın Ederım Sınır Krizi Geciriyorum ßurda :mad:

Kimsenin kankası falan değilim
Bir olay bu kadar dillenmişse ya ulu ortadır yada arkadaşını iyi seçememiştir.

Kimsenin kankası falan değilim
Bir olay bu kadar dillenmişse ya ulu ortadır yada arkadaşını iyi seçememiştir.

Arkadas SeçmekLe, uLu Ortada ßi oLayın GerçekLeşmesı Arasında UçurumLar Var..2 Gun Önce Ardayada NeLer NeLer DedıLer..Adamın SevqıLısı Yok DıyeLım Randevu Ewıne Gıtmıs oLaßıLır..Vede O Sırada PoLis ßasmıs ßuda MaLzeme Arayan Medyaya Anında Taze ßi Haber oLmus oLabıLır..ßunda FutßoLcunun Suçu Ne ?? Adam Gay oLsa ßu Kadar Tepki Vermezdınız...:goz:

MozoLe Miяach;4212005' Alıntı:
Arkadas SeçmekLe, uLu Ortada ßi oLayın GerçekLeşmesı Arasında UçurumLar Var..2 Gun Önce Ardayada NeLer NeLer DedıLer..Adamın SevqıLısı Yok DıyeLım Randevu Ewıne Gıtmıs oLaßıLır..Vede O Sırada PoLis ßasmıs ßuda MaLzeme Arayan Medyaya Anında Taze ßi Haber oLmus oLabıLır..ßunda FutßoLcunun Suçu Ne ?? Adam Gay oLsa ßu Kadar Tepki Vermezdınız...:goz:

Büyütmeye gerek yok
Artık gerekli dersi almıştır
En azından kamptan kaçıp yapmaz bu işleri, izin zamanında falan yapar

Geri