Kadın her Yerde Aynıdır

SEYDİALİ

seyri alem
Moderatör
Reaction score
0

Hayırdır abi yengeye mi kızdın da bu konuları açıyon :)

bizsiz olamazsınız bizimle uğraşmaktan da vazgeçmezsiniz Allah bizi başınızdan ekik etmesin inşallah amin :p

bizsiz olamazsınız bizimle uğraşmaktan da vazgeçmezsiniz Allah bizi başınızdan ekik etmesin inşallah amin :p

bu duada eksik var dogrusu soyle allah kadın milettinin başından erkek milettini eksik etmesin olacaktı :001_tt2::001_tt2:

bırakın desteği, destek bekledikleriniizden bile köstek yaratacağız size :)

bakımlı olmak suç değil ayrıca :)

yok artık diyorum :)

doğal olmakla bakımlı olmak pek de birbirine zıt şeyler değil
hem doğal hem bakımlı olabilriz biz
makyajlı demiyorum bakımlı

:)

olayı açalım o zaman

bakımdan kastınız ne ?

benım bakım anlayışımda makyajda vardır

çünkü her bakımlı kız aynı zamanda makyajlıdır :001_tt2:

başlıkta bir şey dikkatimi çekti "kadın her yerde aynıdır" yok yani her ortamda farklı olmalarını mı tercih edersiniz? ya da siz erkekler her yerde farklı mı oluyorsunuz? cevap evetse siz kaç yüzlüsünüz(!) her ortama göre farklı bir yüzünüz ve yapınız mı var? :saskin :p

başlıkta bir şey dikkatimi çekti "kadın her yerde aynıdır" yok yani her ortamda farklı olmalarını mı tercih edersiniz? ya da siz erkekler her yerde farklı mı oluyorsunuz? cevap evetse siz kaç yüzlüsünüz(!) her ortama göre farklı bir yüzünüz ve yapınız mı var? :saskin :p

kelime oyunları ile beni ald edemzsiniz :)

başlıktaki kasıt bayan bu nereye gitse hep aynı seyı yapar :001_tt2:

erkekler ortamına göre davranır her ortamda aynı tepkiyi ve aynı işler yapmazlar bunu başka konulara cekmeyın :001_tt2::001_tt2:

konuya yüzeysel baktığıızın göstergesi bu işte kendi işinize geldiği gibi anlayıp davranıyorsunuz. bir kadın her ortama ayak uydurur ama ayak uyduruyor olması nasıl göründüğünü önemsememesini gerektirmez. en kötü koşullarla mücadele edip hala bakımlı olabiliriz :p

neyse bu konudan sıkıldım başka konularda tartışalım :001_tt2:

konuya yüzeysel baktığıızın göstergesi bu işte kendi işinize geldiği gibi anlayıp davranıyorsunuz. bir kadın her ortama ayak uydurur ama ayak uyduruyor olması nasıl göründüğünü önemsememesini gerektirmez. en kötü koşullarla mücadele edip hala bakımlı olabiliriz :p

neyse bu konudan sıkıldım başka konularda tartışalım :001_tt2:

derinlemesinede baksak yüzeyselde baksak değişen bir şey yok kadın milleti gördüğü her parlak yüzeyde kendini görmek ister sebebı hem cinsleri ile olan kesintisiz savaştır :durdurun

olayı açalım o zaman

bakımdan kastınız ne ?

benım bakım anlayışımda makyajda vardır

çünkü her bakımlı kız aynı zamanda makyajlıdır :001_tt2:

O senin bakım anlayışın
Ki baştan sona yanlışlarla dolu
Bakım demek makyj demek değildir
öyleyse bakımlı erkekler ne oluyor :)

:durdurun:durdurun:durdurun​

Geri