Kadın gözüyle erkek gerçekleri

GeHeNNa

New member
Reaction score
0
Bütün erkekler birbirine benzer" lafında doğruluk payı büyük galiba... Kadınların erkekler hakkında gözlemlerini derleyen Rita Rudner (ABD) şu noktaları sıralıyor:

Erkekler kadar kendini ciddiye alan ve abartan bir başka yaratık yoktur. Erkek, televizyonda maça konsantre olmasıyla takımına maç kazandıracağını düşünen tek canlıdır.

Kulağında küpe olan yeni nesil erkeklerle evlenmekte sakınca yoktur. En azından acının anlamını ve mücevherin değerini bildikleri kabul edilebilir.

Erkeklere iş yaptırmak için işin içine "tehlike unsuru" katmak gerekir. "Aman yangın çıkmasın" dediğiniz anda, erkek, mangalın başına geçer.

Kel ve zengin olanlara dikkat edin, paranın verdiği hava basmaca kelliğin verdiği seksiliği gölgelemesin.

Erkekler üzerinde mümkün olduğu kadar çok düğme bulunan telefonları severler. Çok düğme olunca kendilerini büyük adam zannediyorlar (bakınız aynı masada üç telefon!).

Erkek sabahları gazeteyi ilk okuyan olmak ister, ilk siz okursanız "Ben"likleri yara alır.

Bir adamın aynada kendisine bakışından, bir başkasına ihtimam gösterme potansiyeli olup olmadığını anlarsınız.

Topluluk içinde asla bir adama bir şey öğretmeye çalışmayın. Erkekleri sadece onlarla başbaşa olduğunuzda eğitebilirsiniz. Toplum önünde hep her şeyi biliyor olurlar.

Bütün erkekler kirpik kıvırma aletinden ürker, yastığın yanına koysanız tabanca zannediyorlar.

"İlişkimiz hakkında biraz konuşsak" lafı kadar erkeğin kanının donduran başka cümle yoktur.

Bütün erkekler kendilerini çok sempatik zanneder, çoğu değildir.

Bir erkek asla kadınların mayo satın almasının neden bu kadar vakit aldığını kavrayamaz.

Erkekler kendilerinin de alışverişten nefret ettiklerini bildiklerinden mağazalarda "Erkekler" bölümü hemen giriş kapısının yanındadır.

Dört adam yanyana geldiğinde spor konuşur, dört kadın yanyana geldiğinde erkekleri konuşur.

Bir erkek hiç bir aşk filmini ikinci kez izlemez.

Kadınlar "Onu gerçekten seviyor muyum, mutlu olur muyum" diye düşünürken erkekler "Bu arabanın 240 bastığı dış görünüşünden de belli oluyordur, değil mi" türü düşüncelere dalarlar.

Eğer bir erkek "Seni ararım" dedikten sonra aramamışsa... Telefon numarasını kaybettiğinden veya öldüğünden değil, görmek istemediğinden aramıyordur.

Kocanızı tenis maçında yenerseniz akşama sırtını dönerek uyur.

Erkek sevgilinizi onun kalbini kırmadan terketmek istiyorsanız "Senden çocuk sahibi olmak istiyorum" diyerek hedefe kestirmeden ulaşabilirsiniz.

Pantalonunun altına body giymiş bir kadının tuvalette çektiği sıkıntıyı sadece, üzerinde kayak kıyafeti varken sıkışan adam anlar.

Karısına "Kilo aldın" diyen adam, kendi durumunu gözünüzün içine bakarak "Bu pantalon yıkanırken daralmış" diye açıklar.

Erkeğin algılaması o kadar zayıftır ki ağır çekimde tekrarı görmedikçe golün nasıl atıldığını anlamaz.

Genelde klasik müzik dinlemeyi seven erkekler yere tükürmez.

Erkek herşeyi unutur, kadın herşeyi hatırlar.

Erkeklere psikanaliz yapması çok daha kolaydır çünkü hiç çıkmadıklarından çocukluklarına dönmeleri gerekmez.

Erkeğin sürekli sizi yatağa sürüklemesini durdurmak istiyorsanız, onunla evlenin

yalan yannış bilgi vermeyin üyelerimize :)

:) doğrularınızda var demek ki öyleemii ahuahah

Erkekler kadar kendini ciddiye alan ve abartan bir başka yaratık yoktur. Erkek, televizyonda maça konsantre olmasıyla takımına maç kazandıracağını düşünen tek canlıdır.
Doğru! Genelde ben maç izlemeyerek kazandırdığm inancındayım :)

Kulağında küpe olan yeni nesil erkeklerle evlenmekte sakınca yoktur. En azından acının anlamını ve mücevherin değerini bildikleri kabul edilebilir.
Yanlış! Bunlar gavur normal ama bizde sünnet denen bişey war..

Erkeklere iş yaptırmak için işin içine "tehlike unsuru" katmak gerekir. "Aman yangın çıkmasın" dediğiniz anda, erkek, mangalın başına geçer.
Yanlış! Canım şunu yapar mısın demeniz yeterlidir.

Kel ve zengin olanlara dikkat edin, paranın verdiği hava basmaca kelliğin verdiği seksiliği gölgelemesin.
yorumsuz

Erkekler üzerinde mümkün olduğu kadar çok düğme bulunan telefonları severler. Çok düğme olunca kendilerini büyük adam zannediyorlar (bakınız aynı masada üç telefon!).
Yanlış! direk sonuca gidip salak salak menülerden kaçmak isteriz

Erkek sabahları gazeteyi ilk okuyan olmak ister, ilk siz okursanız "Ben"likleri yara alır.
Yanlış! ben genelde izin veririm.. tabiki gazeteyi haşamat etmedikleri sürece

Bir adamın aynada kendisine bakışından, bir başkasına ihtimam gösterme potansiyeli olup olmadığını anlarsınız.
Yanlış..! Aynalarla çok işimiz olmaz.. O işten siz anlarsınız.

Topluluk içinde asla bir adama bir şey öğretmeye çalışmayın. Erkekleri sadece onlarla başbaşa olduğunuzda eğitebilirsiniz. Toplum önünde hep her şeyi biliyor olurlar.
Yanlış! öğretmek değil nasıl öğrettiğiniz önemlidir toplum içinde nasıl davranıcağın genelde bilmeyen sizlersiniz.. o üzden kız arkadaşlardan bahsedilirken oturma klakmasını bilen terimi kullanılır.. erkeklerde bu kullanılmaz..

Bütün erkekler kirpik kıvırma aletinden ürker, yastığın yanına koysanız tabanca zannediyorlar.
Doğru! Ameliyat aleti gibi bişey hoşlaşmıyorum..

"İlişkimiz hakkında biraz konuşsak" lafı kadar erkeğin kanının donduran başka cümle yoktur.
Doğru! gerçekten kanımı dondurur çünkü peşine aptalca yüzlerce soru sorulacaktır.. hergün tekrar tekrar sorulan..

Bütün erkekler kendilerini çok sempatik zanneder, çoğu değildir.
Doğru! çoğu değildir ama nedense bayanlar sempatik olmayanları tercih ederler..

Bir erkek asla kadınların mayo satın almasının neden bu kadar vakit aldığını kavrayamaz.
Yanlış! anlarız ancak beklemeyi seğmeyiz..

Erkekler kendilerinin de alışverişten nefret ettiklerini bildiklerinden mağazalarda "Erkekler" bölümü hemen giriş kapısının yanındadır.
Doğru! gör ugunsa al tekniği uygularız.. herşeyi karıştırıp ordan burdan çekmekle uğraşmayız.. uygunsa al yeterli

Dört adam yanyana geldiğinde spor konuşur, dört kadın yanyana geldiğinde erkekleri konuşur.
Yanlış! 2-3-4 farketmez genelde bayanlardan konuşuruz..

Bir erkek hiç bir aşk filmini ikinci kez izlemez.
Doğru! ancak sadece aşk filmi de değil..

Kadınlar "Onu gerçekten seviyor muyum, mutlu olur muyum" diye düşünürken erkekler "Bu arabanın 240 bastığı dış görünüşünden de belli oluyordur, değil mi" türü düşüncelere dalarlar.
Yanlış! genelde ne yicem akşama diye düşünür.. veya off şimdi burdan nereye götürcek bakalım da olabilir..

Eğer bir erkek "Seni ararım" dedikten sonra aramamışsa... Telefon numarasını kaybettiğinden veya öldüğünden değil, görmek istemediğinden aramıyordur.
Doğru!

Kocanızı tenis maçında yenerseniz akşama sırtını dönerek uyur.
Yanlış! ben saygı duyarım hatta gaz veririm.. ama abartamak lazım sadece bir tenis maçı!

Erkek sevgilinizi onun kalbini kırmadan terketmek istiyorsanız "Senden çocuk sahibi olmak istiyorum" diyerek hedefe kestirmeden ulaşabilirsiniz.
yanlış! bu sadece bekar ve yeni tanıştığınız erkeklerde geçerli birşey..

Pantalonunun altına body giymiş bir kadının tuvalette çektiği sıkıntıyı sadece, üzerinde kayak kıyafeti varken sıkışan adam anlar.
yanlış! kayak kıyafeti giymediği bellli bunlar yazan bayanın..

Karısına "Kilo aldın" diyen adam, kendi durumunu gözünüzün içine bakarak "Bu pantalon yıkanırken daralmış" diye açıklar.
sizde kalçada bizde göbekte yağ birikir.. normal.. ne doğru ne yanlış

Erkeğin algılaması o kadar zayıftır ki ağır çekimde tekrarı görmedikçe golün nasıl atıldığını anlamaz.
yanlış! ağır çekimde genelde falso hareketi incelenir golün atıışı değil

Genelde klasik müzik dinlemeyi seven erkekler yere tükürmez.
Yanlış! klasik müzik dnlemem genelde ama tükürmem genelleme yapmayalım lütfen..

Erkek herşeyi unutur, kadın herşeyi hatırlar.
Kesinlikle yanlış! Ahaha buna çok güldüm walla.. siz öyle sanmaya devam edin..

Erkeklere psikanaliz yapması çok daha kolaydır çünkü hiç çıkmadıklarından çocukluklarına dönmeleri gerekmez.
Doğru! çocuk ruhluyuz neapalım :)

Erkeğin sürekli sizi yatağa sürüklemesini durdurmak istiyorsanız, onunla evlenin
Yanlış! deneyin ve görün :)

ozy he alınganlık donemıdesn gene ben anladm...puhaha...:D

ahuhahah
ozy çok güldüm ya

Doğru! Ameliyat aleti gibi bişey hoşlaşmıyorum..

ahuahah :)
tipik bir erkek iştee

tipiğim erkeğim ne wardı ? :)

Ozy sen burlara fazla takılma bak sonra senide kaybederiz :D

ozy walla güzel yazmışsın doğrusuda bu türk toplumu diğerlerine benzemez :mad:

Kocanızı tenis maçında yenerseniz akşama sırtını dönerek uyur

demekki evlendiim zmn kocamı yenmem lasım puahhahhah

piken' Alıntı:
Kocanızı tenis maçında yenerseniz akşama sırtını dönerek uyur

demekki evlendiim zmn kocamı yenmem lasım puahhahhah
ben sende bırakmays onnar dusunsn dimi jujm puhaha...(:)

ozy mukemmel cewaplar kuzen

+69047645484 :D

ya walla şurası galiba

gerçektende öyle oluyoo heheheh :)

Geri