Kadının DoğaL Kokusu..#

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Kadının doğal kokusu parfümden daha etkileyici

Amerikalı araştırmacılar, parfümlere kıyasla kadınların doğal kokularının erkekleri daha çok baştan çıkardığını öne sürdü.

kadin-kokusu-16110_ic_0908_334.jpg

[SIZE=+0][/SIZE]Florida Üniversitesi’nden psikolog Saul Miller ve Jon Maner, çalışmalarında erkeklerin testosteron hormonlarının, en doğurgan dönemlerinde olan kadınların doğal kokularını duyduklarında daha çok arttığı sonucuna ulaştı.

Erkek hayvanların dişilerin en doğurgan dönemlerinde salgıladıkları kokularından etkilendiği verisinden hareket eden araştırmacılar, gönüllü kadın ve erkekler üzerinde iki farklı araştırma yaptı. Gönüllü kadınların giydiği tişörtleri erkeklere koklatan araştırmacılar, erkeklerin testosteron seviyelerindeki artışları gözlemledi.

Araştırma sonucunda, erkeklerin testosteron seviyelerindeki en yüksek artışın doğurganlık dönemindeki kadınların kokularını duyduklarında gerçekleştiği sonucuna ulaşıldı. Araştırmacılara göre, güzel kokmak için parfüm sıkan kadınlar, doğal kokularını gizleyerek aslında ‘seçilme’ şanslarını azaltıyor.

Kaynak : e-koLay​

mert ben buna pek katılmıyom =)

üniversite de okulda bi kız vardı arkadaş leş gibi kokuyodu ya =)

kız ne deoderant biliyo ne yıkanmayı =)

bende de ne horman kalıyo ne bişi :biggrin:

mert ben buna pek katılmıyom =)

üniversite de okulda bi kız vardı arkadaş leş gibi kokuyodu ya =)

kız ne deoderant biliyo ne yıkanmayı =)

bende de ne horman kalıyo ne bişi :biggrin:

Ya kemaL sen hemen oLumsuz açıdan bakıyorsun ama oLmuyorrr oLmuyor.... :biggrin: :biggrin:

MozoLe Miяach;5008562' Alıntı:
Ya kemaL sen hemen oLumsuz açıdan bakıyorsun ama oLmuyorrr oLmuyor.... :biggrin: :biggrin:

hani erkek aslanlar bölgesini kokuları ile işaretler ya başka erkek aslanlar yanaşmasın diye,olum bu kız bi işaretliyodu şerefsizim bi sınıfa girdiğimde o kızın daha önce girip girmedğini anlıyodum =)

tabi olumsuz bakmamak da gerek =)

hani aslanlar işaretler ya erkek aslanlar bölgesini kokuları ile başka erkek aslanlar yanaşmasın diye,olum bu kız bi işaretliyodu şerefsizim bi sınıfa girdiğimde o kızın daha önce girip girmedğini anlıyodum =)

tabi olumsuz bakmamak da gerek =)

Konuyu hemen editLeyip her kız mutLaka parfüm & deoderant kuLLanmaLı şekiLde ek düzenLemeLer yapıcam..=D =D

bence dogru yha..yanı kendı acımda:)))

Geri