--Kadını Anlamak--

pasaklı

New member
Reaction score
0
Bir kadin cocuktur aslinda. Cocuk gibi davranmayi sever. Erkegin kendisine bir cocuga gösterdigi sefkati göstermesini de ister. Bir cocugu oksar gibi incitmekten korkarak oksamalidir erkek kadini.

Ama her kadin cocukca da olsa dinlenilmesini, dikkate alinmasini ister.
Yani bir kadinin cocukluk yapmasina izin vereceksiniz, ama asla onu bir cocuk olarak görmeyeceksiniz. Bir kadin güçlüdür aslinda. Hatta erkeklerden çok daha güçlüdür. Ama bu gücünü her zaman ortaya koymasini sevmez.
Ister ki erkegin gücü kendisine huzur versin. Kendi kendine yapabilecegi seyleri bile erkegin yapmasini bekler. Böylece hem daha kadin oldugunu hissedecektir hem de erkeginin ne kadar güçlü oldugunu görecektir

Ancak kadin gücünü göstermek istediginde onu engelleyemezsiniz. Yapmak istedigi bir sey varsa mutlaka yapar. Bir kadin sevgilidir aslinda. Içinde her zaman sevgiyi tasir. Sevdiklerinden kolay kolay ayrilamaz. Sevdiklerini kolay kolay kiramaz.
Zor sever ama tam sever. Bir kadinin tam anlamiyla sevebilmesi için yüreginin kabul ettigini beyninin de kabul etmesi gerekir.

Ve sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsiniz. Belki kolayca yüregine girebilirsiniz. Ancak beyninde yer etmemisseniz her an terk edilebilirsiniz.

Sevmedigi halde terk etmeyen kadinlar da var elbette. Bunun nedeni ise engelleyemedikleri "acimak" duygusudur.

Bir kadin yalnizdir aslinda. Hiçbir zaman kadini bütünüyle elde edemezsiniz. Kendisine ait bir dünyasi vardir ve orada hep yalnizdir. O dünyaya kimsenin girmesine izin vermez. Hiçbir anahtar o dünyanin kapisini açamaz. Yalnizlik onun siginagidir. O siginaga ne zaman girecegine, ne kadar kalacagina hep kendisi karar verir. Siginaktayken oradan çikmaya zorlarsaniz onu sonsuza dek kaybedebilirsiniz.

Bir kadin bilgindir aslinda. Neler yapabilecegini erkek akli hayal bile edemez. Yaraticiliginin siniri yoktur. Ama bunu ortaya çikartmak için hayatinin erkegini bekler. Hoyratça harcamaz yaraticiligini sadece erkegine saklar.

Bir kadinin gerçek erkegi olmayi basarabilmisseniz çok sanslisiniz demektir. Çünkü yasaminiz asla siradan olmayacaktir. Bir kadin hayattir aslinda. Çünkü hayatin içinde olan her sey ancak kadinlar oldugunda anlam kazaniyor. Yemek yemek, su içmek bile. Bir kadinin elinden içtiginiz suyla kendi kendinize bardagi doldurup içtiginiz su arasindaki lezzet farkini anlayabiliyor musunuz?

Anliyorsaniz ne mutlu size. Anlamiyorsaniz, ne yazik ki yasamiyorsunuz.

Evet Size Gerçekten Katiliyorum

Bir kadinin gerçek erkegi olmayi basarabilmisseniz çok sanslisiniz demektir. Çünkü yasaminiz asla siradan olmayacaktir. Bir kadin hayattir aslinda. Çünkü hayatin içinde olan her sey ancak kadinlar oldugunda anlam kazaniyor. Yemek yemek, su içmek bile. Bir kadinin elinden içtiginiz suyla kendi kendinize bardagi doldurup içtiginiz su arasindaki lezzet farkini anlayabiliyor musunuz?

Öncelikle Merhaba Evet Gerçektende Doğru Söylüyorsunuz Bence Kadınsız bir Hayat Özellikle iLerleyen Yaşlarda hiç Cekilmiyor. Tabi Bunu Ben Bilmiyorum Ben Daha Gencim. O Yüzden Kadin Her Derde Deva Baş Ağrisinda Yaninda oLabilecek kişi kadındır. acıktıgında yemek yapacak kişi kadındır. vs. vs herşey kadin.

kadınlar olmadan bir hayat düşünemiyorum,
onlar kanalarımız,
bacılarım,
cananımı,
yeterki onlara değer verdiğinizi sevdiğinizi gösterin,
kadınlar tomurv-cuk güldür,
dalından koparmadan sevmeyi bilmemiz gerekir,
eğer dalından koparmadan sevebilirsek,
o gül bize kalbini sunar ve ömrümüzü
gülbahçesinde olmasını sağülar

kadın demişken ilk fotodaki kızda güzelmiş değil mi :D

dHipfR££z£' Alıntı:
kıro sn nickine bkta konuş yav:D:D:Dkomedi duruosn

Napim Alacağım Tüm Nickleri Almişlar Deli oLdum En iyisi Budur Didim :cool:
kIroyum ama Para Bende Hesaaabi :)

Ben kıza iltifat ettim güzelmiş dedim ne var canım bunda :)

pasaklı senden güzel diye kıskanma :D

karizma_5' Alıntı:
pasaklı üsteki yazımı okudun mu
yoksa beğen medin mi:)
teşekkür etmemişsinde :)
eheuheu yeni gordum :ter: :ter:

cakal senle bi ara goruselim :Sopa

kiro flood yapmissin :sigara:

Bır kadın 128 bıtLıq password gıbıdır

kiro flood yapmissin :sigara:[/QUOTE]

Nasil Yani :eek: yoo flood felan yapmadim sorulara cevap veriyorum hızlı yaziyorum ondan bir sorun mu oluyor :eek:

portnoy´isimli üyeden Alıntı
Dikkat

Arkadaşlar sizle birşeyler paylaşmak istiyorum 3-4 gün önce kaçırılan 2,5 yaşındaki

kuzenim Can Şeref Engin'i tüm çabalarımıza rağmen bulamadık görenlerin veya

haber alanların bana ulaşmaları rica olunur

SAYGILARIMLA...

HERŞEY PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER

BÖLÜYORUM AMA KUSURA BAKMAYIN AVATARIMDAKİ KARDEŞİMİZİ ARIYORUZ KAYBOLMUŞTUR GÖREN DUYAN BİLEN VARSA EN UFAK BİŞİ DAHİ OLSA LÜTFEN BURAYA

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=68945&page=2 ULAŞSIN

J@CK@L Saol Dostum bunlarin Hepsini Zaten biliyorum Teşekkürler uyarılarınız için ama ben birini attim hemen bir msj daha gelmiş o yüzden o msj ida attim neyse konuyu dağitmiyalim devam etsinler böle konusursak konu bozulur simdi isterseniz bu konusmalari siliniz konu bozuk görünmesin bizim knousmalarla Teşekkürler

Ben Kadinlardan Korkuyorum....bir Soru Sorarlar Sen Agzini Acmadan Senin Yerine Cevap Verirler Sonrada O Cevabin Hesabini Sorarlar Sen Oylee Kalirsin Saskin Saskin Noluyo Lan? Dersin Icinden Kadinlarla Hiic Tatismayacaksin Onlar Hep Hakli Cikar

ZOLTAN' Alıntı:
Ben Kadinlardan Korkuyorum....bir Soru Sorarlar Sen Agzini Acmadan Senin Yerine Cevap Verirler Sonrada O Cevabin Hesabini Sorarlar Sen Oylee Kalirsin Saskin Saskin Noluyo Lan? Dersin Icinden Kadinlarla Hiic Tatismayacaksin Onlar Hep Hakli Cikar
ahahhaha bizi iyi tanimissin :D

Geri