"Kadıköy'e giderim ama..."

lazzuri53

"LazigoL"
Reaction score
0
Fenerbahçe taraftarının pankartlarla transferini istediği Arda Turan'dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi. Galatasaray'ın yuvası olduğunu ifade eden Arda, "Kadıköy'e giderim ama sadece deplasmana" dedi.
news_manset_resim_pb_Arda011.jpg

Euro 2008’de ortaya koyduğu nefis futbolla adını tüm Avrupa’ya ezberleten Arda Turan, Fenerbahçeli taraftarların da transferdeki 1 numaralı gözdesi haline geldi. Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra Inter ve Newcastle United’da sakatlıklarla boğuşan Emre Belözoğlu’nun Sarı-Lacivertli ekiple sözleşme imzalamasından feyz alan taraftarlar, MTK maçında, “Emre bitti, sıra Arda’da” pankartı açmıştı.

METİN OKTAY GİBİ KONUŞTU
Yıldız futbolcu, Fenerbahçe’ye transfer olup olmama ihtimali ile ilgili olarak şu ifadeyi kullandı: “Kadıköy’e giderim; ama sadece deplasmana!..” Konu hakkındaki en net cevabı veren Arda, sözlerini şöyle sürdürdü: “Galatasaray benim ailem, yuvam, her şeyim... Defalarca söyledim, yine tekrarlıyorum. Aslantepe’deki yeni stadımıza Galatasaray formasıyla çıkmadan hiçbir yere gitmem. Ben doğuştan, ölene kadar Galatasaraylıyım. Beni sevenleri asla üzmeyeceğim...”

Kaynak: FANATİK

kadıköyü başlarına yıkmaya gider beklesin fenerliler :D

İyi Kapak Yapmış =)

O da Çok GeLmek İstiyor ama İşte gEL Gör ki GS Li Taraftarların Tepkisinden Korkuyor :)

Arda bundan Tam 4 ay önce Fenerbahce'den teklif aldını Söylemiş ve Bu haberi Doğrulamıştı Fenerden tekLif adlım ve Bu Çok güzL bişe ama Ben Suan GS'de oynamak istiyorum ama İlerde ne olucağı belli olmaz diyende o :goz: Gelsin Veya gelmesin Ama Ben fanatik bir Fenerbahceli Olarak ardayı Çok seviyorum ve Onun Gerçekten Avrupada En iyi takımlarda Oynamasını İstiyorum :goz:

O da Çok GeLmek İstiyor ama İşte gEL Gör ki GS Li Taraftarların Tepkisinden Korkuyor :)

Ayrıca sana Bu konuda Katılıyorum :goz:

odamı gelmek istiyo siz ne kdr çizgi film izliosnz ya :D siz kendinizi kandırın anca vede bzm oyuncularımızı almak için hayal kurun gençlerrr =) =)

Baliç " Türkiye de Fenerbahce den başka Takımın Formasını Giymem "
Emre : "Türkiye de Galatasaraydan den başka Takımın Formasını Giymem " demişlerdi.....

Para Yokmu Para Adama Ne Formalar Giydiriyo Bilemezsin Arda Kardeşim....

Aferin delikanlıya.....Galatasaraylı olarak güzel konuşmuş...

Ancak yine de profesyonel bir futbolcu olarak bu kadar keskin konuşmamak lazım...Malum tarih örneklerle dolu...

Zamanında Hasan Vezir,Tanju Çolak,Sergen Yalçın ve hatta Emre Belözoğlu da bu namelerden çok ederlerdi ama zaman hiçbirine acımadı...

Arda gerçekten hem karakter olarak hem de yetenek olarak yukarıdaki isimlerden bence bir adım önde gidiyor...Buna göre icraatleriyle ve söylemleriyle onları takip etmek yerine kendini daha net ve doğru ifade etmeli.Bence Arda yukarıdaki örnekler gibi olmamalı ve olmaz inşallah..

Ben şahsen kendisini FenerBahçe formasıyla görmeyi çok isterim tıpkı Fenerbahçe taraftarı gibi...Ama kendisi istemiyorsa zorla yok tabii..Malum taş yerinde ağırdır...

Bazı alışkanlıklar zararsızdır...

Fenerbahçe pankartLarda görür Arda'yı ancak (=
GüzeL oturtmu$ Arda gereken cevabı vermi$ gerçekten (=

Baliç " Türkiye de Fenerbahce den başka Takımın Formasını Giymem "
Emre : "Türkiye de Galatasaraydan den başka Takımın Formasını Giymem " demişlerdi.....

Para Yokmu Para Adama Ne Formalar Giydiriyo Bilemezsin Arda Kardeşim....
hahahahahahaha

Geri