Kadıköy’de şov günü

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
Hafta arasında İtalyan temsilcisi Lazio’yu eleyerek UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finale yükselen ve tarihindeki en büyük başarıyı elde eden Fenerbahçe, bugün Süper Lig’de taraftarının huzuruna çıkıyor. Sarı-lacivertli futbolseverler Şükrü Saracoğlu Stadı’nda tribün şov yapmaya hazırlanıyor. Lig, kupa ve Avrupa’da şampiyonluk hedef- leyen Kanarya, Eskişehirspor’u yenerek galibiyet serisini 5’e çıkarıp lider Galatasaray’ı takibini sürdürmek istiyor.

İKİ TAKIM DA EKSİK

İki takım hafta arasında da Ziraat Türkiye Kupası’nda kapışacak ve yarı finalin ilk maçında Eskişehir’de karşı karşıya gelecek. Bugünkü randevu saat 19.00’da başlıyor. Bülent Yıldırım’ın düdük çalacağı karşılaşma Lig TV’den naklen yayınlanıyor. Fenerbahçe’de Sow ve Emre’nin sakatlığı var, Caner ise sarı kart cezalısı. Konuk takımda cezalı bulunmuyor. Tello ile Servet Çetin sakatlıkları nedeniyle bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek.

KADROYA MAKYAJ

Üç günde bir maç trafiği yaşayan Fenerbahçe bugün sahaya farklı bir onbirle çıkacak. Teknik direktör Aykut Kocaman sakat ve cezalılar nedeniyle takımda mecburen rotasyon yapacak. Savunmada Egemen ile Ziegler’in yerine Bekir ve Hasan Ali oynuyor. Orta alanda ise hastalığı geçen Mehmet Topal oynayacak. Kocaman’ın sarı kart cezalısı Caner Erkin’in yerine Dirk Kuyt’ı sola çekmesi, Mehmet Topuz’u da sağ kanatta oynatması bekleniyor. Tecrübeli teknik adamın Cristian Baroni ile Salih Uçan arasındaki tercihinin nasıl olacağı ise merak konusu.

Helal olsun Fenerbahçemize İnşallah finali görecek , hatta kupayıda alacağız...

Yalnız fenerbahçenin şu sağ kanadı olacak gökhan gönül yok mu ,yedi bitirdi beni yahu ...İnsan bir orta yapamazmı maç boyunca ya,bu nasıl futbolcudur anlamadım gitti ..Krasic psikomanyaklıktan çıkar performansını biraz yükseltirse kupayı almamamız için hiçbir sebep göremiyorum ...

Geri