Kac yıl olmus Görelim

uLash

Kaleidoscope
Altın Üye
Reaction score
1
-Serdar ortaç "ilham kaynağım şu gördüğünüz boğaz,bu deniz öküze bile ilham verir" diyeli 5 yıl olmuş.

-Ciguli'nin benzerleri yarışmasında ciguli üçüncü seçileli dört yıl olmuş...

-Yurdumuza ingiltere'den gelen andy ve paul, 'endipol' ismiyle yaptıkları albümlerindeki bir şarkıya çektikleri kliplerinde, ağızlarında emzik, birbirlerine popolarını göstererek 'belki yes, belki no' diye şarkı söyleyeli 12 yıl olmuş..

-Chp kastamonu milletvekili mehmet yıldırım, meclis kürsüsünde bir demet sarımsağı sallayarak 'bu var ya bu, sarmısak... antiobik!' diyeli 6 yıl olmuş...

-Bbg birincisi kaan'ın annesi, bağımsız milletvekili seçilebilmek için oğlunun fotoğrafıyla dolaşıp "bu çocuğu ben yetiştirdim, kaan'ın savunduğu değerler için" diyerek oy isteyeli 6 yıl olmuş...

-Asena nın vurulmasının ardından doktoru ''asena biliyorsunuz bir dansöz ayaklarıyla hareket eden bir insan'' açıklamasında bulunalı 5 yıl olmuş...

-Eski devlet bakanı lütfi doğan, kadınların ne hissettiğini anlamak için evinde türbanla dolaştığını açıklayalı 6 yıl olmuş...

-Sakarya devlet hastanesinde görevli sağlık memuru serkan atasoy un, iki saat yerine bakmasını istediği eski gemi tayfası cüneyt veli, acil servise gelen bir yaralıya dikiş atarken yakalanalı dört yıl olmuş...

-Trabzon'da bir hastaneye gidip, bugüne kadar hiç cinsel ilişkiye girmediğine dair rapor isteyen Mehmet Mısırlı'ya deli raporu verileli 4 yıl...

- Bursa'da bir manavda sivribiber kalmadığını öğrenen Sezer Kırbıyıklı, "Bu nasıl manav?" diyerek domatesleri kurşunlayalı 5 yıl...

- Ünal Pişirgen adlı bir girişimci, inek maketinin içine koyduğu soğutucudan sağdığı ayrana "İnek Kola" adını vereli 6 yıl...

- Tansu Çiller, Erzurum'da "Bıdığını yerim kız senin" diye laf atan seçmene, bıdığın anlamını bilmeden, "Bacınızın bıdığı size kurban olsun!" diye coşkuyla cevap vereli 9 yıl... (bıdık: vajina)

- Doğan Güres, genel kurmay başkanıyken, Tansu Çiller'i kastederek, "O, tak diye emrediyor, ben de şak diye yapıyorum" dediği için adı "tak şak paşa"ya çıkalı 12 yıl...

- Rüstem Batum'un, bir tabak içinde duran beyni tokatlayan bir el görüntüsü ve "beyninizi tokatlayan şov" sloganı eşliğinde yaptığı talk-show programı yayınlanalı 12 yıl...

- Muhsin Yazıcıoğlu, Abdullah Çatlı yakalandığında emniyeti telefonla arayarak, "Bu size son ihtarım, Abdullah'ı bırakmazsanız Ankara'nın 150 yerinde bomba patlatacağız" diye tehdit savuralı tam 30 yıl olmuş...

-Magazin Gazetecileri Derneği ödül töreninde Ahmet Kaya'yı protesto için çatal, bıçak atanların en acarlarından Serdar Ortaç sahneye fırlayıp Onuncu Yıl Marşı'nı söyleyeli 9 yıl...

-Onuncu Yıl fatihi Serdar Ortaç askere gitmemek için aldığı sahte raporlar yüzünden hapse gireli 9 yıl...

-Türksat 1 fırlatıldıktan 12 dakika 12 saniye sonra düşeli 14 yıl...

-Tipitip sakızı piyasaya çıkalı 34 yıl…

-Şenay, "honki ponki tonino çalına bimbo porino muşi muşi popozo kozizo şiki şiki şayne tikitak tok" gibi anlamsız sözleri olan "honki ponki" şarkısını söyleyeli 28 yıl…

- Atom karınca trt'de yayınlanalı 27 yıl…

-Tansu Çiller bir mitingde Mesut Yılmaz için ' Şerefsiz Onbaşı' diyeli 11 yıl...

-Barbaros Hayrettin, 'Ben sizin babanızım' şarkısında ince mesajlar verip sonra ortadan kaybolalı 12 yıl...

-Tansu çiller, meclis grubu'nda yaptığı bir konuşmada "… ancak Türkiye gibi bir ülkeyi halüsanattan… bir tür hayali girişimlerle… halusi… halus… halis" diye uzayıp giden bir dil dolanmasıyla bir türlü 'halüsinasyon' diyemeyeli 7 yıl…

-Türkiye gündemini 900'lü hatlar açtıracak kadar değiştiren,Van Gölü Canavarı kendini göstereli 11 yıl...

Sakarya Devlet Hastanesinde görevli sağlık memuru Serkan Atasoy'un, 2 saat yerine bakmasını istediği eski gemi tayfası Cüneyt Veli, acil servise gelen bir yaralıya dikiş atarken bir doktor tarafından yakalanalı .... 4 yıl

-- Eski Devlet Bakanı Lütfi Doğan, kadınların ne hissetiğini anlamak için evinde türbanla dolaştığını açıklayalı .... 6 yıl

-- Nihat Doğan, " Benim olmazsan taciz ederim, bana gelmezsen yer bitiririm..." sözlerine sahip Taciz isimli şarkısı için, "Topluma mesaj vermek istedik. Sanırım başardık. Albüm satışları beklediğimizden iyi" açıklamasını yapalı .... 10 yıl

-- Cüneyt Arkın, dünyanın başına musallat olan düşmanlarla mücadele etmek için gittiği ülkeye giriş yaparken, filmi izleyenler üzerinde "YABANCI ÜLKE" yazan bir tabela göreli ....24 yıl olmuş.

- Fatih Terim Swissotel'de 'Liderlik Konferansı' verirken Milan'daki görevinden azledileli .... 7 yıl

-- Minik Kuş, Kırpık, Kurabiye canavarı gibi doğaüstü canlılarla beraber yaşayan, iyilikten başka bir duygunun uğramadığı "Susam Sokağı" sakinleriyle tanışalı ....19 yıl

-- Dövüş oyunları furyasını başlatarak atari salonu işletmeciliğini kalkındıran "Street Fighter" piyasaya çıkalı .... 21 yıl

--" Ölüm Savaşçısı" filminde Amerikan Başkanı gözlerini kısıp "Bizi bu Ninja belasından ancak Türk Polisi Murat kurtarabilir" diyerek Amerika Birleşik Devletlerinin Cüneyt Arkın'a muhtaç olduğunu itiraf edeli ....24 yıl olmuş.

-- Show Tv'nin "Kaçak" adlı yarışmasında yarışma gereği 'kaçan adam', Bursa'da kendisini tanıyan 10 kişi tarafından "Kaçak lan bu" denilerek dövüleli .... 6 yıl

-- Cüneyt Arkın "Dünyayı Kurtaran Adam" filminde; "Vücudundan kurtul, zihin ve ruhunla yaşa, o zaman toprak altında nefes alabilirsin." repliğini savuralı .... 26 yıl

--Halil Bezmen'le görüşmek için ABD'ye giden Uğur Dündar, kendisini engellemek isteyen güvenlik görevlisinin burnuna mikrofonla vuralı .... 7 yıl olmuş.

Bursa'da Kara Şimşek hayranı bir oto elektirik ustası, verdiği komutlara "Tamam Usta" diye cevap verebilen bir otomobil yapalı 1 yıl..

* Aziz Üstet "Ben havuç'u yemek programı sanıyordum.. Meğer dizi kahramanıymış" diyeli 4 yıl..

* Hilal Cebeci "Takip mesafesi nedir ?" sorusuna "Hızınız 40 km. ise öndeki araçla mesafeniz 40 km. olmalıdır" cevabını vererek güvenli sürüşe bambaşka bir boyut getireli 5 yıl..

* Konyada bir cami avlusuna, "Ülkemizde baş gösteren ekonomik krizden dolayı pek sevimli tüy yumağı yavrumuza bakamaz olduk.. Yavrumuz 'Krikri' size emanet" notuyla beraber bir hamster bırakalı 6 yıl..

* David Copperdield'in gösteri sırasında sahneye çağırarak yok ettiği atilla taş, geri geldikte sonra nasıl geri kaybolduğunu hemen açıklayarak koca şovu berbat edeli 9 yıl..

* Emel-Erdal ikilisinden Erdal çelik "Çok dolaştım diyar diyar, ne de zor oldu gezmesi, hele içbukey gamzesi, ah aerodinamik yar.." diye sözleri olan bir şarkı söyleyeli 15 yıl..

* Cemil Çiçek "efendi" olan adını mahkeme kararıyla Cemil olarak değiştireli 44 yıl olmuş..

- hülya avşar, programında konuk ettiği ricky martin'e pandik atalı 10 yıl…
- özer çiller, reenkarnasyona inandığını ve önceki hayatında rus çarı olduğunu söyleyeli 13 yıl…

Beyaz Balina Aydın, bir süre Sinop kıyılarında yaşayarak 'halkın sevgilisi' olalı 16 yıl...

Beşiktaş- Malmö maçında Recep, nefis bir voleyle hayatının en güzel golünü kendi kalesine atalı 18 yıl =)

Hayatını doğayı korumaya adamış; yaz- kış şortla dolaşan Manisa Tarzanı ( Ahmet Bedevi) öleli 45 yıl...

Kenan Evren, Genç Bakış programında 36 kişinin idam kararı için '' O idam kararlarını imzalarken ellerim hiç titremedi'' diyerek tarihimize buz gibi bir cümle daha kazandıralı 2 yıl...

Güneş patlamaları yüzünden aklı gidip gelen bir kızın komik hikayelerinin anlatıldığı Uzaylı Zekiye dizisini seyredeli tam 21 yıl olmuş...

Fenerbahçe- Beşiktaş maçında, Fenerbahçeli taraftarlar, babası kapıcı olan Rıza Çalımbay'ı kastederek, hınzır bir buluş sandıkları '' Rıza Efendi 2 ekmek, bir süt'' pankartını açarak ayıp edeli 3 yıl...

Tansu Çiller, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'e '' Haydar Ali Bey '' diye hitap edeli 13 yıl... ( =) Bu kadın cidden bünyeye zarar)

Seda Sayan'ın programına konuk olan ve satanist olduklarını söyleyen iki genç kız, canlı yayında halay çekerken konuk Medyum Memiş satanist kızlara alkış tutalı 4 yıl...

Ümit Aktan, Grasshopers- Galatasaray maçını anlatırken, '' Gollerimizi Hagi ile Arif attı sayın seyirciler, bu tablo bana büyük Türk bestecisi Hacı Arif Bey'i hatırlatıyor nedense'' diyeli 10 yıl... Ehe ehe...

Osman Durmuş mektup ile gelen Şarbon tehlikesine karşı televizyonda halkı bilinçlendirirken '' Aha işte bele açarsan bulaşır!'' diyerek elindeki mektubu paramparça edeli 7 yıl=)

Madonna ' Like a Prayer' şarkısının klibinde 'zenci' İsa'yla öpüştüğü için afaroz edileli 19 yıl...

Ceylan '' Benim o kültürsüz insanlarla işim olmaz, zaten şimdi ultrasyondan çıktım çok mutluyum'' diyeli 5 yıl...

Tayyip Erdoğan milletvekili dokunlmazlığıyla ilgili '' Biz bu ayrıclığı kaldıracağız'' diyeli 6 yıl...

Yan yana dizilmiş insanlarla birtakım garip haraketler yaptıran ve '' Eee Macerena '' nakaratını hep bir ağızdan söyleten Las Del Rio şarkısı ' Macerena' bir yaz günü ortaya çıkalı 112 yıl... ( Demişken tiyatroya gelen Macerana adlı oyunu izleyip kritik etmemiz isteneli 10 yıl :mad:)

Kur'an şifreleri çözücüsü Ömer Çelakıl, '' 2006 yılında Atlas Okyanus'una göktaşı düşecek'' diyeli 6 yıl...

Bitmez.....

Yaşlandığımı hissettim

Geri