Kablosuzda sık olarak bağlantı kesintisi acli yardım !

timuçin670

New member
Reaction score
0
Modem Airties RT-210

Arkadaşlar kablosuzdan internete bağlandığım zaman en geç 5 dk içinde bağlantı kopuyor ve onar diyerekten tekrar bağlanıyorum...

Bu bağlantı sınırlı veya bağlantı yok .... diye bir hata veriyor acil yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden kolay gelsin...

modemini dogru kurmadıgından kaynaklanıyor.
yani diger bir deyişle kuramamamıssın.
tam anlamıyla kur yada yardım al.
sorun düzelecektir..

yav arkadasım bende de aynı dert var. us robtics bişeyler denedinmi oldumu

bakın aynısı komşumuzun başına gelmişti sadece modemi resetleyin herşeyi sıfırdan kurun kurulumu yaparken yanlışlık yapıp iki kere girebiliyolar kullanıcı ismiyle şifresini bağlantı bu yuzden hep çakışıyo baştan adam gibi kurun sorun düzelecektir

Bendede aynı modemden var Airties RT-210. wireless ile doğru dürüst dosya indirmeye korkuyorum. adsl de sınırlı. nezaman bişey indirmeye çalışsam modemin kopacağı tutuyor. gerçi devamlı olmuyor. bu sebeple birşey indireceğim zaman ethernet kablosu takarak indiriyorum. ozaman hiçbir problem çıkmıyor. wireless lerde böyle bir problem gerçekten varmıdır yani ethernet kablosu takıkkene oranla bu şekilde kopması normalmidir?

Airties Rt-211
belli aralıklarla sürekli kesinti yaşıyorum.bu arada flashgetten indirdiğim tüm dosyalar hata veriyor.kafayı yemek üzereyim.

Evde bir masaüstü bir de dizüstü var. İkiside kablosuz olarak bağlanıyor. Yalnız modemle aramızda AirTies AP-301 var. Tekrarlayıcı olarak kullanıyorum. Masaüstü bilgisayarda sorun yok. Dizüstü bilgisayarda sık sık bağlantı kesiliyor. 5-10 saniye içerisinde yeniden otomatik bağlanıyor. Düzeltemedim. En sonunda usandım. Böyle kullanıyorum. Beni çok yoruyor.
Bir çözüm yolunu bilen var mı?

bi site var ya 192.182.1.1 gibi bişi tam hatırlamıorum 1 yıl önce. oradan ben halletmiştim

Modem Airties RT-210

Arkadaşlar kablosuzdan internete bağlandığım zaman en geç 5 dk içinde bağlantı kopuyor ve onar diyerekten tekrar bağlanıyorum...

Bu bağlantı sınırlı veya bağlantı yok .... diye bir hata veriyor acil yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden kolay gelsin...

ARKADAŞLAR TÜRK TELEKOM KAMPANYASINDAN ALDIYSANIZ O MODEMLERİ VAY HALİNİZE .. BEN O HATAYA BİR KERE DÜŞTÜM , BİRDAHA TÖVBE OLSUN ..
ARKADAŞLAR MODEMLER KAMPANYA MALI OLDUĞU İÇİN 2. KALİTE ÜRÜN VERİYORLAR. BU ARIZALARLA BENDE KARŞILAŞTIM . SONUNDA SERVİSİ ARAYIP RADİKAL BİR ŞEKİLDE KONUŞUNCA MODEMİ TAMİR EDECEKLERİNİ SÖYLEDİLER KABUL ETMEDİM BİRAZ SERT ÇIKINCA ERTESİ GÜNÜ YENİSİ İLE DEĞİŞTİRDİLER ŞU AN MAŞALLAHI VAR MODEMİN ... BİR DİĞER KONUDA KOTALILAR İÇİN GEÇERLİ ŞÖYLEKİ İŞİNİZ BİTTİĞİNDE MODEMİ ARKASINDAKİ JACKI ÇIKARARAK KAPATMAYIN BU YUVADA TAHRİBAT YAPIYOR. BUNUN YERİNE 220 VOLT A BAĞLANAN FİŞTEN ( ADAPTÖR ) ÇIKARIP TAKIN ..

ŞU AN KURULUMUNUZA DOKUNMADAN CİHAZIN ARKASINDAKİ RESET YERİ VAR ORAYA KÜRDAN VEYA KALEM GİBİ BİR ŞEYLE CİHAZ ELEKTRİKTEYKEN BİR KAÇ KERE BASIN , ( OSMANLI USULÜ ) BİR İKİ DAKİKA BEKLEYİP BİLGİSAYARA BAĞLAYIN ,. DÜZELMEZSE SERVİSİ ARAYIP DÜMDÜZ DÜZELTEBİLİRSİNİZ :durdurun:durdurun:durdurun

Dostum Büyük Bir İhtimalle Kablolarda Sorun Wardır Bütün Kablolarını Tekrardan Test Et Zarar Gören Flan Warsa Degistir Düzelir Benim Splitter da Bi Sorun Wardı Onu Degiştirdim Netim Artık Kesilmiyor !
Dedigim Gibi Tüm Parcaları Kontrol Et Ondan Sora Zarar Görmüs Olan Wardır Aralarında Büyük Bir İhtimalle Onları Degiştirirsen Sorunun Cözülücegine İnanıyorum !

Geri