kablosuz internet

myotis

New member
Reaction score
0
güvenliği etkin olmayan bazı kablosuz ağlara bağlanamıyorum bunun sebebene bilen varsa veya bir şekilde diğer ağlara bağlanma nın nasıl olacağı konusun da fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim (bazı ağlara bağlanıyorum bazılarına bağlanamıyoum, ağ adresi alınıyor diyor sonra düşüyorum)

Ağ sahibi bunu farkedip seni düşürüyor olmasın sakın =)

Güvenliği etkin olmayan ağlara şifre konulmadan bağlanılmaz modem arayüzüne girip kablosuz ağı şifrele sonra bağlanmayı dene

Arkadaşim bağlandiğin kişiden bağlan kaç kişiyi sömürecen ???

baglandiginiz donanima ait IBN nr< sizi suclu duruma düsürebilir,ag kullancilarina sormayi denediniz mi ? Belki hayirsever insanlardir, size aglarini kullanmaniz icin izin verebilirler,dikkat etmeniz gereken husus
ONLARI KÖTÜ NIYETLI OLMADIGINIZA inandirmak :)

kablosuz ağ ayarlarında ağ bağlantılarını yönet diye bir seçenek var ... oraya gir .. daha önce girilen tüm ağları sil .... sonra tekrar kablosuz ağları görüntüle seçeneğine tıkla .. yani refresh(yenile)
hangi ağ görülüyosa girmeye çalış..
senden şifre isteerse şifre bilmiyosan giremezsin..
eğer direk giriyosa zaten şifre konmamıştır..
not: 12345678 ... dene bu şifreyi..
genelde böyle yaparlar acemi kullanıcılar..

hırsızlık deil bence... bilincsiz kullanıcıların , bilinclenmeden bilgi sahibi olmadan internet abonesi olup ağlarına şifre koymaması ...

bu ağa girenlerin deil, internet çağını yakalayamayanların suçu..

güvenliği etkin olmayan bazı kablosuz ağlara bağlanamıyorum bunun sebebene bilen varsa veya bir şekilde diğer ağlara bağlanma nın nasıl olacağı konusun da fikri olan varsa ve paylaşırsa sevinirim (bazı ağlara bağlanıyorum bazılarına bağlanamıyoum, ağ adresi alınıyor diyor sonra düşüyorum)

bu işlerden anlamıyorsan veya yapamıyorsan al bi tana usb modem olsun bitsin.

yorumlar içinteşekkürler peki ağsahibine nasıl ulaşabilirimizin için

hocam ağ şifresi konulmamış kablosuz ağlara bağlanabilirsin ama adam belki mac şifresi koymuştur eğer koyduysa unut sen o ağı.koymadıysa ağ bağlantılarından kablosuz ağ bağlantının ip si ve varsayılan ağ geçidi falan otomatik olsun.otomatik olursa karşıdaki modem senin pc ye bi ip atar ama örneğin sen daha önceden verdiğin ip karşıdaki modemin ip aralığında değil ise bağlanamazsın.böle sömürme yapacaksan otomatikte kalırsa daha iyi...

arkadaşlar acil yardım keysmart kablosuzağ anahtarlarını bilen varsa nolur paylaşsın

Geri