Kablosuz Baglanti

helly_zone

New member
Reaction score
0
Selam millett oncelikle foruma uzun zamandir girip yazmadigimdan dun osehit dusen kardeslerimize Allahtan rahmet yakinlarina bassagligi sabir diliyorum weeee israilin yapitigi hareketi kiniyorummmm :mad: .....Simdi arkadaslar,abiler biz yurtta 6-7 arkadas toplanip laptoplarimiz ile kablosuz baglanti ile counter strike oynamak istiyoruz yani soracagim soru laptoplarimizi nasil birbirine baglayabiliriz internetsiz oynamak icin herhangi bir kablo gerektirmeden bileniniz war ise yardim edebilir mi acaba weya kablolan olmai icin ne yapmamiz gerekir yardimlariniz icin simdiden tesekkurler konu dogru yere acmadiysam admin arkadaslarimiz silebilirler...selametle....

Selam millett oncelikle foruma uzun zamandir girip yazmadigimdan dun osehit dusen kardeslerimize Allahtan rahmet yakinlarina bassagligi sabir diliyorum weeee israilin yapitigi hareketi kiniyorummmm :mad: .....Simdi arkadaslar,abiler biz yurtta 6-7 arkadas toplanip laptoplarimiz ile kablosuz baglanti ile counter strike oynamak istiyoruz yani soracagim soru laptoplarimizi nasil birbirine baglayabiliriz internetsiz oynamak icin herhangi bir kablo gerektirmeden bileniniz war ise yardim edebilir mi acaba weya kablolan olmai icin ne yapmamiz gerekir yardimlariniz icin simdiden tesekkurler konu dogru yere acmadiysam admin arkadaslarimiz silebilirler...selametle....

en güvenli ve ii yolu hamachi kullanmaktır.

kesin çözümdür.internetin olması gerek internetsiz olmaz bildiğim kadarı ile.

internet şart...

internetsiz oynamak derken ?

internetsiz derken yani kablo ile bilgisayarlari nasil bagliyorsun,,onun kablosuz olani laptobun wirelessi ile ben biraz ugrasip yaptim fifa 2008de oyniyabildim multiplayerda fakat counterda daha denemedim

tamam kablosuz ile yani wireless ile yine counter oynarsın.

işte hamachi lazım.

google a hamachi yaz bir çok ayrıntı bulacaksın.

hamachi ile oynamıştım eskiden gayet de sağlıklı bi yöntem.

cross kablo olayı var bide onla direk bağlanıp oynanabilir diye biliyorum ama

kablosuz varken neden kablo ile oyun oynayasınız ki.

dediğim gibi kablosuz var ise ama işte bu dediğim için bütün pc lerin internete bağlı olması gerek

ondan sonra hamachi yi kurup bi ağ açtınız mı şifrede koyarsınız tüm wirelessdan nete bağlı pc ler hamachi ile cs oynayabilir.

eve bır adet hub alın kablo ıle baglayıp oynayın veya kablosuz bır modem ıle ınternet baglantısı olmadan kablosuz aga baglanıp aynı ag ıcersınde bır bırınızı gorup oynaya bılırsınız sonucta modem ıcerıde sıze 10 lu yada 192 lı bır ıp verecek o sekılde bır bırınızı gore bılırsınız ama sıze tavsıyem bır 8 lı hup alıp o sekılde oynamanızdır eskıden ne oynardık red alert age of heyg gıdı gunler

arkadaşım önce geçici ağ kurcaksın.geçici ağa herkes katılacak.snra manuel olarak ip vereceksin.(mesela airties modem otomatik olarak 192.168.2.2 verio ya)sende Ip Adresi 192.168.2.2
Alt ağ maskesi otomatik alır ztn.varsayılan ağ geçidinede 192.168.2.1 yaz.diğer arkadaşlarında 192.168.2.x serisini getirsin.yani 3,4,5 gibi.snra eğer sisteminizde eset yüklüyse onu dewredışı bırakın ve oyunun keyfini çıkarın:) çünkü biz hep böyle oynuoz 5 arkadaş

emre dedigini yaptim fakat herkes baglanabiliyo bana fakat counter strike girdigimde nasil oyuna kurucam bilemiyorum yukardada tekrar soyledigim gibi fifa 2008 yaptim kablosuz baglanti ile,,smdi sorunum counter strike nasil oyniyabilcez bende counter-strike 1.6 yuklu war onda new game yapiyorum sonra arkadaslarim find server lan yapitginda benim oldugum oyunu gormuyor acaba elimde ki counter versioyonu mu yanlis ne

hocam kasma hamachi kur tüm oyunları oyna multi.

cs herkesde aynı ise problem olmaz.

ben hamachi den çok oyun oynadım.

hamachi en garanti yol üstelik hiçbir ayar çekmenize gerek kalmıyo...

kardeş siz 1.5 i indirin onu kurun.onda böyle bi sorun olmuyor. 1.6 versiyonunda bizde denedik bu yolla ama olmadı. 1.5 versiyonunda hiç bi sıkıntı yaşamadan oynuyabiliyosun.ve çok zevkli oluyor.Wolf arkadaşımında önerisi çok güzel ama hamachide internet bağlantısı yawaşlayabilio ve donmalar çok oluo.arkadaşlar yurttalarmış kursunlar geçici kablosuz ağı oynasınlar.dediğim gibi arkadaşım 1.5 versiyonunu kur counter strike nin

valla hamachi nin en son sürümü çok b.ktan.sürekli motor hatası veriyo.

ama 1.0.5.0 di galiba o sürüm en iyi ve en sağlamı.ben onunla çok oynamıştım.

arkadaş bana özelden mesaj atsın ben hamachi den yardım ederim ona.

şimdi reklam olucak diye buradan sitesini veremiyorum türk bi sitesi var orada herşeyi anlatıyo.

hamachi yi kapatırlar yavaşlatıcak olursa neti...

yardimlariniz icin sagolun arkadaslar....hamachiyi indirip yapmiya calistim ama wolf arkadasimizin demesi gibi internet olmadan olmuyormus bi benim leptobum nete bagli bazi arkadaslarinki degil,smdilik bi kablo aldik ben bir de bi arkadas ikimiz oynuyoruz artik hub alip diger arkadaslarlada oynariz en garanti yol bu kaldi :p

mrb,konuyu belki yanlış yere açtım ama kusura bakmayın artık. bır ıkı ay önce aldığım toshıba satellite L505-110 laptopumla aldığımdan bu yana evde kablosuz ağa bağlanamıyorum. ilk başlarda ağı bulabiliyorken, hiçbir değişiklik yapmama rağmen şimdi bağlantı yok diyor. ilk başta ağa bağlan dediğimde bilgisayarınızın ayarlarıyla ağınızın ayarları eşleşmiyor şeklinde uyarı veriyordu. modem airties rt-205,bu modemın aynısından kullanan başka bır arkdaşımın evinde bağlanabilıyor yada bır otel yada cafede bağlanabılıyor ama evde bağlanmıyor.win 7 kullanıyorum. çıldırmak üzereyım,bırkaç yere gıttım düzeltemediler,lutfen acil yardım.... [:x]

Geri