kablosuz ağa bağlanıyourum ama nete giremiyorum

arzem06

New member
Reaction score
0
iyi günler arkadaşlar.benim toshiba laptop um var wireless özellikli.bir tane güvenli olmayan airties modem buluyo yüksek sinyalli bağlandı diyo.ama nedense hiç bir int. sayfasına girmiyo.msn i açmıyo.anlıcağınız net yok.sorun ne olabilir.nasıl çözerim.yardım ederseniz sevinirim.

ikinci sorum: şifreli bağlantıyı nasıl kırarım.biliyorum verildi konularda.ama terimleri anlamıyorum (mesela ap nedir).daha düz anlatabilirseniz sevinirim.

son sorum:elimde sınırsız şifre var.kendi modemimde var. bu şifreyi kullanma şansım varmı.modemin mesafesi önemlimi.napmam gerekiyo

şimdiden teşekkür ederim .cevaplarınızı bekliyorum .iyi günler.....

1. soru için baglantı sifreli olabilir veya p2p baglantı denen peer to com turu bişi olabilir yada baglantı paylasıma kapalı olabilir.

2. soru ise tam olarak bilmiyorum ama ag şifresini kırıp baglantıya ortak olur ve yakalanırsanız ki yakalanırsınız buyuk ceza alırsınız bkz. tc ceza kanunu

3.soru eger elinizdeki sinirsiz baglantı ttnet ise kullana sansınız var fakat buldugunuz şifre sizin bulundugunuz sehirde ise kullanamazsınız ve o da tehlikeli ve suctur..

yardımcı olabildiysem ne mutlu...

ip adresini otomatik olarak denedin mi
otomatik vermezsen bağlandı gösterip girmiyo diye biliyorum..

vetkam' Alıntı:
ip adresini otomatik olarak denedin mi
otomatik vermezsen bağlandı gösterip girmiyo diye biliyorum..

vetkam arkadaşım dediği gibi otomatik te değilse bağlı görünür ama hiç bişi açmaz. yaşamıştım :) otomatik olarak ip almasını sağla düzelir diye umuyorum. kolay gelsin ;)

Geri