kablosuz ağ şifre koyma?

efes44

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben alt kattan kablo çektim 3. kata normalde kabloyu laptoba bağlıyordum öyle kullanıyorum ama şimdi elime bir airtes rt 206 modem geçti bende kabloyu modeme takıyorum modemden bağlanıyorum nete ama bir sorun var ki çözemedim gitti...

sorun şu ki modeme modeme bir türlü şifre koyamadım gitti.

alttaki modem huawei (192.168.1.1) oraya giriyorum ordan benım modemı göremıyorum.

kabloyu çıkartıp airtes rt 206 ya bağlanıyorum ozamanda (192.168.2.1) airtes rt 206 modem arayüzü geliyor o modeme şifre koyuyorum sonra kabloyu takıyorum ve rt 206 ya bağlanıyorum ama bu seferde netin üstünde ünlem çıkıyo bağlantı var ama internet erişimi yok bunu nasıl çözücem bilen varmı ip ayarları var galiba ama bilmiyorum ben bilen varmı acaba?

Arkadaşım senin hayal gücün çok geniş.Doğru anladıysam komşunun evinden senin eve internet kablosu geliyor ve sen senin eve gelen kabloya airties rt-206'yı bağlayıp bide ona şifre verip evin içinde kablosuz internet kullanmak istiyorsun doğru mu?

Bu imkansız değil ama önce google'dan araştır bakalım air ties rt-206'nın Access Point Özelliği var mı?Varsa (ki sanmıyorum.Hele bide ttnet modemi ise hiç sanmıyorum) o zaman da bir kaç ayar yapman lazım.Bence sen fazla fantezi yapma kablolu kullanmaya devam et derim.

Geri