kablolu ve kablosuz ağları köprüleme

hasan1866

New member
Reaction score
0
arkadaşlar elimde bir laptop ve bir pc var. leptopla koblosuz internete giriyorum. ve pc yide internete bağlamak istiyorum. köprüleme nasıl olacak. bilenler varsa anlata bilir mi? cevap bekliyorum.

Dizüstü bilgisayarın ile PC arasında çapraz bağlantı yapılmış kablo ile bağlantı kurabilir ve internete çıkabilirsiniz ancak iki bilgisayarda açık olmalı veya PC için PCI wirelles kartı alarak bağlantı sağlayabilirsin bu daha iyi bir çözüm tek bilgisayar açık olacak. Bundan sonrası kişisel tercih.

benim iki bilgisayarda açık fakat swich olmadan internete girmez.ben çapraz bağlamayıda denedim olmadı. sadece IP atamalarını nasıl yapacağız onu öğrenmek istiyorum. cevap yazdığın için teşekürler.

pc notebook

ya ne gerek var swich e arkadaşın belirtiği gibi direk bi tane wireless cihazı al pc eye tak ama eğer fazla olursa fiyat dersen çapraz bağlantı yap olur ip atamasınada gerek yok direk kendisi atar.

bende biliyorum çapraz bağlamayı ama bu işlemde sadece bir bilgisayar kullanırız. eğer swich kullnırsak istediğimiz kadar bilgisayar takarız. Ben konuyu öğrenmeye çalışıyorum. Yoksa internete bağlanmak sorun olmuyor.

Geri