Kablolu İnternet ' e giriyor Kablosuz Girmiyor :)

ibocan93

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Merhaaba Ben şimdi Yazlıktayım.evde Kablosuz Internet War.modem Bizim Markası Airtres Rt - 205 şifre Olmadığı Için Gelen Geçen Giriyordu.bizde Bundan Rahatsız Olduk Arkadaşla şifre Koyduk.şifre Yokken Ben Girebiliyordum.kablosuzdan.ama şifre Konduktan Sonra şifreyi Giriyorum.5 Dk Sonra ' Sınırlı Bağlantı Yok ' Diyor. Ama Diğer Arkadaşım Girebiliyor.ben Kendi Bilgisayarımdan Kablosuz Ağlarında Hatırlamaları Falan Sildim şifre Oldumu Diye.ama Giremiyorum.

bence sorun senin bilgisayarında

sınırlı bağlantı var dediğinde sağ alt köşede çıkan bağlantı sembolüne sağ tuş at ve onar de bakim nolcak?

oda olmazsa internet explorer ı açıp bağlantı sorunlarını tanıla yı seçin.

yerdımcı olmuşumdır umarım

Önce Modemin AyarLarından KabLosuz BağLAntı KapatıLmıştır Diye Düşündüm Ama SınırLı BağLantı Var Diyosa Büyük İhtimaLLe BağLantıyı Kuramamıştır. BağLantı Başarısız OLmuştur Yani. "BağLantıyı Kes" Yapıp Tekrar BağLanmayı Dene. Hiç Yapamıyosan Modemin Reset Düğmesine ( BazıLarında Reset DeLiği oLuyor ) 5 Saniye BasıLı Tutup AyarLarı SıfırLa Tekrar Şifre Koymayı Dene.

fala anladığımı söyleyemicem ama muhtemelen sen yannış bağlantıya şifre koydun ayarlardan kablosuz ağ a şifre koymayı dene

yOK EMİNİM DOĞRU KOYDUM KABLOSUZ ' A

bence sorun senin bilgisayarında

sınırlı bağlantı var dediğinde sağ alt köşede çıkan bağlantı sembolüne sağ tuş at ve onar de bakim nolcak?

oda olmazsa internet explorer ı açıp bağlantı sorunlarını tanıla yı seçin.

yerdımcı olmuşumdır umarım

YOK SORUN BENİM BİLGİSAYARDA DEĞİL BAZI KİŞİLERDE GELDİ FARKLI MARKA LAPTOP DELL , HP , ( hP DİĞER MARKASI ) OLMUYOR HEPSİNDE AYNI SORUN

onAR DİYORUM KABLOSUZ AĞ DEVRE DIŞI BIRAKILAMADIĞI İÇİN FALAN FİLAN DİYOR...

BAĞLANTI SORUNLARINI TANIMLAYI NERERDEN YAPACAĞIM BİRAZ DAHA AÇAR MISIN ?

Önce Modemin AyarLarından KabLosuz BağLAntı KapatıLmıştır Diye Düşündüm Ama SınırLı BağLantı Var Diyosa Büyük İhtimaLLe BağLantıyı Kuramamıştır. BağLantı Başarısız OLmuştur Yani. "BağLantıyı Kes" Yapıp Tekrar BağLanmayı Dene. Hiç Yapamıyosan Modemin Reset Düğmesine ( BazıLarında Reset DeLiği oLuyor ) 5 Saniye BasıLı Tutup AyarLarı SıfırLa Tekrar Şifre Koymayı Dene.

yOK oLMUYOR BAĞLANTIYI KES YAPIP.YOK BEN O MODEMİN RES TUŞUNA BASTIM Bİ KEZ BAŞIMA GELMEYEN KALMADI.

hem yardim istiyorsun hemde yazilanlara yok öyle diil bilmem ne diye cevap veriyorsun!

modem'i resetleyip yeniden kur düzelir hic sorunda olmaz..

hem yardim istiyorsun hemde yazilanlara yok öyle diil bilmem ne diye cevap veriyorsun!

modem'i resetleyip yeniden kur düzelir hic sorunda olmaz..

Kardeşim Şöyle Anlatıyım Modeme REs attım.bi kez ve kuramadım.Destek hattından bile yapamadılar.servis geldi.ondan hiç bulaşmak istemiyorum başka yolu yokmu ?

Geri