kablo modem de iki bilgisayar

DİGİUYE

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar kablo net aldım modem tek çıkışlı birde usb çıkışı var ama sanırım sadece birini kullanabiliyorum şimdi evde iki bilgisayar var ve ben ikisiylede bağlanmak istyiyorum bu konuda hiçbirşey bilmiyorum yardım edin lütfeeen ne yapabilirim birde elimde adsl 4 çıkışlı modem var bir işe yararmı bilmem

Yaramaz mı arkadaçım..:)...usb çıkışı ile port çıkışını aynı anda kullanam bilirsin...ama usb yi tanıtman gerekir....başka bişiyle uğraşma..ama başka türlüde olur...mesela pc lerdeki fazla etherhet çıkışlarını kullanabilirsin..yada elindeki modemi de ama iki çıkış zaten varmış modeminde birini usb den kullan diğerine port çıkışı var..;)...

dostum ayrı ayrı denedim ama olmadı sınırlı internet bağlantısı yada bağlantı yok diyor

arkadaşım modemi bridge moduna geçirip kablonet in modemini ona takarsın ordan normal cat5 ile diğer 2 makinaya bağlarsın biter ;) kolay gelsin ;)

DayWalkerr' Alıntı:
Yaramaz mı arkadaçım..:)...usb çıkışı ile port çıkışını aynı anda kullanam bilirsin...ama usb yi tanıtman gerekir....başka bişiyle uğraşma..ama başka türlüde olur...mesela pc lerdeki fazla etherhet çıkışlarını kullanabilirsin..yada elindeki modemi de ama iki çıkış zaten varmış modeminde birini usb den kullan diğerine port çıkışı var..;)...

ya denedim oldu ama sonra tekrar bozuldu şimdi yine sınırlı erişim diyor ve şu yazıyor
bu sorun ağ bilgisayara ağ adresi atamadığı için oluştu.
çıldıracam yaff yatamıyorum artık kabusum oldu ne iğrenç şeymiş bu yaff

ya çıkmadım bu işin içinden arkadaşlar lütfen yarrdım arkadaşın bilgisayarına bnm kablomu takıncada onun bilgisayarına internet gelmiyor.sorun bilgisayardamı şimdi yardııım

Geri