Kaçan balık büyük oldu!

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Wolfsburg´un Brezilyalı yıldızı Grafite´nin, Beşiktaş´ın kapısından döndüğü ortaya çıktı.

18_256164_Grafite.jpg

Almanya Ligi´nde yıldızlaşan ve golleriyle Bundesliga´da krallığa ulaşan Wolfsburg´un Brezilyalı yıldızı Grafite´nin, Beşiktaş´ın kapısından döndüğü ortaya çıktı. 2.Lig’de oynarken 250 bin Dolar karşılığında Kartal’a önerilen Sambacı’nın beğenilmediği ve teklifin geri çevrildiği öğrenildi. Daha sonra Rıza Çalımbay’ın isteğiyle Grafite tekrar Kartal’ın gündemine geldi. O dönem maliyeti 4 milyon Dolar’a yükselen Grafite, teknik heyetten habersiz olarak alınmadı. Yönetici Kıvanç Oktay, Çalımbay’dan habersiz olarak Ailton’u getirdi. Bu sezonu 28 golle tamamlayan Wolfsburglu Grafite, Beşiktaş için artık hayal gibi...

Fanatik

bizimkiler beceriksiz.. nerde 3. sınıf topçu varsa onları getirir zaten.. bak Gs mesela Ribery i kaçırdı Münich de adama tapıyorlar şimdi.. o adamı satsan Gs nin borcunu kapatırsın beee

Abicim aradan kac sene gecmiş bizde aynı performansı gösteremeyebilirdi.Her sene bir hoca değişiyor.Yeni gelen hoca kesin gönderirdi onu.Lucescu yu ve Tiganayı bu yüzden seviyordum yetenek avcılarıydılar.

Abicim aradan kac sene gecmiş bizde aynı performansı gösteremeyebilirdi.Her sene bir hoca değişiyor.Yeni gelen hoca kesin gönderirdi onu.Lucescu yu ve Tiganayı bu yüzden seviyordum yetenek avcılarıydılar.

yok beee ben hatırlıyorum toulouse da oynarken gs da bayağı ilgilendi ama olmadı o zamanda fransada ya gol kralı oldu yada çok az bi farkla kaçırdı adam resmen geliyorum dedi ama bizimkiler 35lik yıldızlara para bayılırlar şimdi bile sorsan mantalite aynı roberto carlosmu yoksa gelecek vaat eden grafitte yada dzeko bizimkiler yine carlosu alırlar bunlar beyin özürlü:saskin

Geri