KaßLosuz ßagLantı sorunu ?

umutd07

:_:_мєтαℓ ƒıятıηα_:_:
Altın Üye
Reaction score
0
2ligf3l.png

oiyyxk.png

2mpwnlw.png

ArkadasLar Evimin Yakınında SüperMarket Var Ve Bedava WiFi Hizmeti Veriyor.Net Hızı 8 Mbit.ResimLerdende Gördünüz Herangi ßir Sifre Yok Ve SinyaL oLdukca İyi Ama ßi TürLü ßagLantı Kuramıyorum.PC Modeme ßagLanıo Ama İnternete Girmio =)

:hhmensigara:Lütfen AcıL Yardım Cok AcıL:hhmensigara:

• Son GeLisme
  • a9vtf.png

• 2vimpgi.png

• ßide ßunLarı Görün İstedim ßeLki ßi Faydası OLur

Ayrı Bi Şifresi Olabilir mi Kardeşim ?
Diğer Türlü Bağlanması Lazım Şu Resimlere Göre
Bi de Ağ Bağlantılarımdan Kontrol Et Bakalım

iLk önce UsRoßotics'in Programını siL DriverLerini yani. Daha Sonra windows'un Kendi AYARLarından HaLLetmeyi dene. ama ßana öyLe geLiyorki Herkesin Girip kuLLanmasinin yasakLanmış oLdugu ßir KaßLosuz Ağ ;)

iLk önce UsRoßotics'in Programını siL DriverLerini yani. Daha Sonra windows'un Kendi AYARLarından HaLLetmeyi dene. ama ßana öyLe geLiyorki Herkesin Girip kuLLanmasinin yasakLanmış oLdugu ßir KaßLosuz Ağ ;)

evet adam sifre koymamis ama modemden ip tanimlamasi yapmis yani belirledigi pc ler haricinde baska pc lerin girmesini engellemis.. bunu benim arkadasta yapiyordu modem ayarlarindan.. sifre koysanda kirilir hesabi.. sadece makina tanimliyorlar..

Ayrı Bi Şifresi Olabilir mi Kardeşim ?
Diğer Türlü Bağlanması Lazım Şu Resimlere Göre
Bi de Ağ Bağlantılarımdan Kontrol Et Bakalım

hepsini denedim abi olmadı :D

abi windowsun kendi kablosuz ag sihirbazıyla denedim olmadı.sanırım dedigin gibi yasaklı bi ag olması gerek gidip sorcam markete :D

Hıc ugrasma adamın modemı dandık experse
kendı bıle zor baglanıyordur

Geri