K.Vadisi Pusu 54. BöLüm Fragmanı

..єЯDєM..;4192825' Alıntı:
Bu ne hız 53. bolum bıtelı kac dakıka oldu kı :hhmanD

buda benim farqım :hhmanD

Fragmanı çözdüm : Polat'ın o elektriği yediği sahne konuşmaların başında gerçekleşiyor yani o elektrikten sonra gözaltına alınıyor Polat . Sonra da Alper, Polat'ı kurtarıyor . İskender de paşayı öldürtüyor . Yeni biri geliyor büyük ihtimalle örgüt ile ilgili . Ve bence bu bölümde İskender bitecek .

Ahhh Ahhh O elektrıgı yemese Iskender Ölmüştü =)
İskender Az kaldı Bursa İskender Olacak En fazla 2 bolumluk omru kaldı İnşallah :D

Örgüte Parmaksız Geldı Muro Tırstı :hhmanD

pana fiLm 32. güne cıktıqında bu sezon iskenderin öLeceqini söLemişti ve 2 ayLık aranın ardından 12 böLüm oynancaqını söLemişti :) aradan sonra kac böLüm oynandı :):) iskenderin öLmesine kac böLüm var tahmin edebilirsiniz :):)

çok güzel 53 bölüm biraz garipti bu bölüm gerçekten harika eline sağlık

gene saçmalıklarla dolu bi bölüm daha

Kurtlar Vadisi Pusu 22:43:17
Kurtlar vadisi izleyicisi olarak bu gidişatı pek sevmedim....
nereye gidiyor çok merak ediyorum ekonomik kriz var dediler yayınlamadılar( ne ekonomik krizmiş ,nasıl oluyorda onca yeni dizi yayına giriyor...) aylarca bekle bekle ağaç olduk sonuç.........peh peh
Diziye kim yön veiyor acaba.....Necati Beyin özel hayatına giren herkes dakkasına diziye giriyor,ilişkileri bitince güle güle sana güle güle......merak ediyorum eger ilişkileri biterse(Allah bozmasın) yeni esas kızımız nasıl ölecek
bence gizli ajan falan çıkar, iskenderin adamı olabilir(erkeği kumar veya kadın bitirir ) şimdiden polatı fethetti, pembe diziye döndü,dallas 2 , başı bağlanan karakterler memati,abdulhey,polat,halo yenileride eklenir,
nerede eski memati ,düğün basmaya silahsız gidiyor.....
muro elini sallaya sallaya çıkıp gidiyor polatın mekandan
paşa öldürülüyor tık yok
sunuda anlamam neden hep dışarda bulusurlar,su saatte surda bulusalım falan filan ,bu kadar merasime ne gerek var gidersin habersiz polatın mekana verirsin belgeleri olur biter
ihtiyarlarda sıkmaya başladı , bizim laz ziya bile onlara taş çıkarırdı
gelde arama eskileri.......................................

Category: MAKALELERİM | Views: 5 | Added by: OnerBaba | Rating: 0.0/0 | - Rate -ExcellentGoodNot badBadAwful
Total comments: 5
-1 1 odevci (19 Mart 2009 23:53:14)
oldu sonunda bu da oldu kurtlar vadisi benimle evlenirmisine döndü bence
iskender kızı olduğunu bilmiyor ama ne hikmetse yıldız biliyor , burda birşey ortaya çıkıyor demek ki yıldız daha büyük birileri için çalışıyor
acaba kim kim.......büyük iskenderden büyük olsa olsa koca mustafa olur herhal

+1 2 odevci (20 Mart 2009 00:02:08)
muro 4 aileden 1 ini indiriyor hani polatın bile dokunamadığı,hem de bildik klasik arabanın önüne atlama hilesi ile ohh ohhh ne ala.
kurtlar vadisi serisinde hep bu var önce adamlar dokunulmaz,çok güçlü,çooook büyük olarak nanse ediliyor sonra bir bakıyorsun çook basit şekilde harcanıyorlar meğerse okadar büyük değilmişler...onlardan daha büyük başlar çıkıyor ortaya ...
büyük balık küçük balığı yutarda okyonusta balinadan da büyük balık yok hani....

sen kanının üzerine yemin et sonra bir kadın için yeminini boz , bu dizide deliknlı birisi varsa ancak polatın babasıdır grisi boş

Geri