K. Vadisi Pusu 50. Bölüm YorumLarınız

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
50. Bölüm YorumLarınızı Bu başLıq aLtından yapabiLirsiniz...

anasayfa_banner.jpg

HeLaL oLsun poLat a. Karsında kım olursa olsun Hasmın ıle barısmadı Dizinin ılerleyen bolumlerı ıcın aksıyon ve maceranın sınyalları verılmeye baslandı

izLemem ama Teşekkürler KanKa..

Manyak kadın Polatın karşısında hesap ödemeye kalkışıyor varmi ßöyle şey :hhmanD
vallahi ßenim zoruma giderdi yapıştırırdım ßi tokat ßi dahada hesap ödeyemezdi :D

güzeldi :)

tamam siz kurtlar vadisi hakkında konu açmış olabilirsiniz ama ben daha dizi reklam arasındayken bu konuyu açtım daha sonrasında anket koydum şimdi bu nasıl iştir anlamadım kendi konunuzu kapatacağınız yerde geldiniz benim konumu kapattınız ayrıca ben en sevdiğiniz sahneyle alakalı bi konu açmıştım sizinkiyle bi alakası yok yani niyetiniz herhalde dağdan gelip bağdakini kovmak her neyse canınız sağolsun

hanı polat kımseyle evlenmeyecek bir ailesi olmayacaktı bir bolumde hatırlarsanız hanı kırmızı kıtabı okumadan once demişlerdi oda evet demişti bu nasıl iş celişki yokmu burda

tamam siz kurtlar vadisi hakkında konu açmış olabilirsiniz ama ben daha dizi reklam arasındayken bu konuyu açtım daha sonrasında anket koydum şimdi bu nasıl iştir anlamadım kendi konunuzu kapatacağınız yerde geldiniz benim konumu kapattınız ayrıca ben en sevdiğiniz sahneyle alakalı bi konu açmıştım sizinkiyle bi alakası yok yani niyetiniz herhalde dağdan gelip bağdakini kovmak her neyse canınız sağolsun

actıqınız konu bu sanırım? "kurtlar vadisi başladı... NE BAŞLANGIÇ AMA..." pardon ama her hafta böLümüm yayınlanırken iLk rekLam arasında böLüm yorumLarı ve geLecek haftayLa iLgiLi 2 konu acarım ve sabitLerim... bu K.Vadisi Pusu böLümünde artık geLenekseL haLe geLdi... bu 1.siydi... 2.si ise siz konuyu 03-05-2009, 10:41 PM 'de acmıssınız ben konuyu 03-05-2009, 09:38 PM 'de açmışım? bu daqdan geLip baqdakini kovmak mı? yoksa siz mi bişeyLeri yanLış yapıyorsunuz?

Kurtlar Vadisi Pusu için düşüncelerim gerçekten çok iyi İDİ.
Nerede o eski Kurtlar Vadisi Diye bakıyorum artık ?
Bir Ülkenin Cumhurbaşkanını o dizi içerisine dahil etmeleri çok çok yanlış.
Baya bir sapıttılar diye düşünüyorum.
Herşeye ragmen Severek Begenerek İzliyorum.

bölüm süperdi ama bazı programlar cumhurbaşkanlığını tahrik etmeye yönelik yazılar yazıyolar

Geri