K. Vadisi Pusu 48. Bölüm YorumLarınız

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
48. Bölüm YorumLarınızı Bu başLıq aLtından yapabiLirsiniz...

anasayfa_banner.jpg

Alemdar Polat öğretmene bayıldı...

la anasına sinir oldum yaww.adam onca dertle boğuşuyo anası gelmiş evlen diyo delimi ne?koyun can derdinde kasap et derdinde.bu arada yengede çıtırmış haa:p az önce resmini gördümde,dün sonunu izlememiştim dizinin.

la anasına sinir oldum yaww.adam onca dertle boğuşuyo anası gelmiş evlen diyo delimi ne?koyun can derdinde kasap et derdinde.bu arada yengede çıtırmış haa:p az önce resmini gördümde,dün sonunu izlememiştim dizinin.

al benden de o kadar .. öğretmeni açık hedef yapacak boş yere :D:D:D

öğretmen, atv deki yaban gülü dizisindeki kız değil mi yaww :D:D:D

kız harika çok seviyorum ve yakıştırıyorum önceden de istiyordum olmasını oldu işte ay çok yakışacaklar valla :biggrin:aşk

bence deli hüsnünün onları limana götürmesi mevzusu skandaldı. evet hatun da çok güzel ama dizinin gidişatı ile pek alakalı bi gelişme değil. sen iskenderi paket edersin keyfin yerine gelir de ondan sonra düşünürsün bu işleri. abdülhey bile posta koydu polat'a abi kız nerden çıktı diye ama polat işi gücü bıraktı hatun peşine gitti. sıkıldım bu iskender mevzusundan artık..

ya ewet hocam ya o limana koşturma sahnesi neydi öyle ya resmen karizma yerle bir oldu walla gülsemmi ağlasammı bilemedim.hiç yakışmamış hiç,çok yazık etmişler

Gitgide kalite düşüyor senaryo üretmede zorlanıyorlar her halde sevgililer bastı bölümü polatın mematinin derken abduley de katıldı yakında Halil ibram dedeyide alırp pikniğe giderler hep beraber.

Geri