Kızlarda Nelere Tahammül Edemezsiniz?

erkeklerii ezmekk gibii amaclarıı varr bazılarının böyle çok mükemmell biridirr yaa erkeğinn süreklii pesindenn kosmasını para yedirmesinii beklerr sewmiyorummm öylee seylerii adam etmekk gerektee uğrasmasıı zor oluyoo be kardesimm

ben kızların hiçbirşeylerine tahammül edemem giyiyorlar eşşek kadar topuklu terliği ayakkabıyı zaten hayatları topuklu üzerine kurulu onların...ondan sonra bazıları sokakta sakız çiğnemiyorlarmı kan beynime sıçlıyor boğasım geliyor nefret ediyorum kadın topluluğundan param olsa söz yol paralarını ben verecem yeterki bu gezegenden gitsinler...burdan yetkililere duyurulur kadınsız gezegen istiyorum...bu sitede bayan üye varmıydı acaba kazaya kurban gitmeyelim de...

benimde bi bayan olarak nefret ettiğim kız modelleri war,
sıralamak istiorum :melek

hiç bişe bilmeyip çok şey biliomuş gibi görünen, babasının parasıyla millete hawa atan, kendi tekmeyi yediği halde, ayol ben onu kullandım diyen, sahte lui vitton çantasını koluna takıp sanki podyumdaymış edasıyla dolaşan, sahte sarışın olup solaryumlu wede mawi farınıda sürüp akmerkez kızlarından olmaya çalışan, beyinsiz olduğunu çaktırmamak için herşeye muhalefet olan ..
pff o kadar çokki, kaba şekliyle böyle :sigara:

infatuate' Alıntı:

hiç bişe bilmeyip çok şey biliomuş gibi görünen, babasının parasıyla millete hawa atan, kendi tekmeyi yediği halde, ayol ben onu kullandım diyen, sahte lui vitton çantasını koluna takıp sanki podyumdaymış edasıyla dolaşan, sahte sarışın olup solaryumlu wede mawi farınıda sürüp akmerkez kızlarından olmaya çalışan, beyinsiz olduğunu çaktırmamak için herşeye muhalefet olan ..

:clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap

başka bişe dememe gerek bırakmamışsın he şunu da eklemeliyis ki saçmasapan kısa yasılarla kendilerini kandırmaya çalışan kıslardan da nefret ediorm ne biliim işte dünyada bi taneyim şöleyim böleyim edalarında olanlar :durdurun

kardeşler bugun ayrıldıgım kızdan iki gün olmasına onunda beni hayla sevmesine ragmen bir cocukla cıktıgını en yakın arkadaşından duydum sinirden kusa kusa öldüm benim en sevmedim şey herhalde *******'tur başka birşet degil

Qapris soylediklerine kesinlik katılıyorum amenna !!! ya nerdeyse aynısını tarif etmişşin eline sağlık haaaa bide seni yetiştiren anne babaya ALLAH razı olsun rep+:clap :clap :clap :clap :clap :clap

aaa yanlışlık olmuş innfatuate aslında QAPRİSE soyleyeceklerimi asıl sana sylıcektım yanlışlık oldu ama olsun olda güzel şeyler yazmış ikiniz da sag olun!!

infatuate' Alıntı:

hadii biz kuyrukk acımızdann dolayıı öylee diyoruzz daa sana ne oluyooo yaa:D

Tiz/Cırtlak sesli olanlara,
Önce kendini yamamaya çalışıp sonra erkek arkadaşım var diyenlere,
Siyah siyah giyinip "Gothic im ben" diyen ama Müslüm cüden öteye gidemeyen tipleri var..
en uyus olduğum tipler ise, şu son zamanlarda moda olduğu üzere beyaz pantolon giyip "teşhirciyim ben, güzelim dimi, salağım ben" modundakiler.

infatuate' Alıntı:

arkadasa katılıyorumm :biggrin :durdurun :clap :melek :melek

bıyıklı ablalardan nefret edıyorum.. bikere vucudundakı kıl oranı benımkınden baya baya az olmalı kardesım : ))

Ek Olarak erkeklerle çıkmayı mesela hangimiz daha cok erkekle cıktı meselesi hava amaçlı kendilerini seviyesiz bi şekilde arkdaslarının içinde yüksek göstermesi deli Oluyorum varya Bu kadr nalet insanlar Olmas diorum vallahi..
Sanırırm biraz sinirlendim K.Bakmayın ama Gercekler Bunlar..Sevgiler Saygılar..:sigara:

en nefret ettiğim kendini bişey sanıpta bi balta ya sap bile olamayacak kızlar be kanka

oo yaz bitmez ki abi ama en gıcık tarafları var ya kendilerin yakışmayan şeyleri giyip bir de :'' yakıştı mı?'' diye sormalrı abi yaaaa

öncelikle erkekleri değil de birbirlerini eleştirmelerine ve dalga geçmelerine ayar olurum. ayy ayşeye bak o koca kalçasına rağmen bilmem ne giymişş ama dönüp de kendine bakmaz. bi çok erkekle çıkmayı marifet sanarlar halbuki kendi kendilerine eitket yapıştırırlar. erkek belki aynısı yapsa helal aslanım derler ama kız yapınca yorum farklı olur. tiky ve gothicleri zaten burda anlatsan çok uzun sürer. ok bazı kızlar gerçekten yetişme tarzı ve çevresi nedeni ile böyleler ama özünden şaşıp da bu modellere giren kızlara acıyorum. kız gothic veya rocker olur ama daha ne olduğundan bihaber. açıkçası kendi şartlarının çizgisinden çıkan kızlara acıyorum ve nefret ediyorum.

Seni sevıyorum dıyen Ve Hayır cevabını verdikten Sonra ay zaten biz iddaaya girmiştik Diyen kızlardan Nefret edıyorum arkadaş yaa !!!

aynen arkadaşlara katılıyorum. birde bir çok kız kendini erkeklere açık açık giyimiyle davranışıyla yem etmiyor mu( özellikle kendi istekleriyle erkeklerin ağzına girmeye çalışan kızlar) fitil oluyorum bu kızlara ya. utanıyorum onlarla aynı cinsiyetten olduğum için çünkü gerçekten ya bi kısmı beyne sahip değil yada beynini kullanamıyor!!:durdurun

Geri