kızların tecavüzü

grindcore

New member
Reaction score
0
Bi kız yurdunda kalan 8 azgın öğrenci, bi gece "eğlenmek" istemiş. Kampüs şehir dışında, neredeyse köylük bi yerdeymiş. Bunlar etrafta dolanırken bi çobana rastlamışlar. Zaten akıllarında tek bi'şey varmış, bunu uygulamak için de aradıkları kurban karşılarındaymış işte. Zavallı adamın üzerine çullanıp sımsıkı bağlamışlar. Elbiselerini parçaladıktan sonra tahrik olmasını sağlayıp, ereksiyon olmuş penisini dibinden bağlamışlar. Böylece dolaşımı engelleyerek penise dolan kanı orada tutmuşlar.

Bundan sonra da kızların zevk alemi başlamış. Her biri çobanla, onlarca kez ilişkiye girmiş. Adam zaten açlık içinde olduğundan, başlarda çok hoşuna gitmiş. Her seferinde orgazm oluyomuş ve o bağlama olayından dolayı da ereksiyonu devam ediyomuş. Kızlar gecenin kör karanlığında, saatlerce adamın üstünden inmemişler.

Sabah o yörenin sakinleri çobanın cansız bedeniyle karşılaşmış. Adamcağız hala daha ereksiyon halindeymiş. Ölüm sebebi ise kalp kriziymiş. Soruşturmayı yürüten jandarma sonuca epey yaklaşmış ama, rektör, bütün nüfuzunu kullanarak, çıkacak skandalın korkusuyla olayın üstünü örtmüş.

iyi sallamış kim yazdıysa:)

sallamasyon bir yazi.
memlekette erkekmi yok huh.

yok olamaz oyle bısey yaw ii sallamıslar:D

çok iii sallanmış bi yazı

peki bu olayı üstünü örtüyorlarsa bu olayın gerceğini nasıl bilion yada bulduğun yer diyelim

Huh Gercekmi bu :}

yazan arkadas fantezı yapmıs bence hee

çok saçma bence yurt kızlarını neden rektör korusun ki

adamlar köyde canları çok sıkılmış ve fantazi yazmışlar. olurmu öyle şey yahuu...

tam iki sene önce okudum ben bunu....dogruluk payı var mı bilmiyorum ama bana o zamn da simdi de atmasyon gibi geliyor..:)

kim bilir hangi çobanın fantazisi bu :D

temelin biri birgün...... pek bi farkı yok gibi

bize denk gelmez ki aq böle kriz geçirirsem ne oliim :D onları öldürürüm valla daha milli olamadık aq :(

fantazıye bak cay demle:D

Geri