Kızların söylediği yalanlar (Kabullenelim lütfen)

valla benim sevgilim böyle bi şey kullanmadı daha inşallahda kullanmaz...

Evet maalesef "SEN IKINCISIN" yada "ikinci kez birine SENI SEVIYORUM diyorum" en büyük ve inandirici bir yalan. Neden inandirici cünkü ikincisin ilk deseydi kesin yalan oldugunu anlayacaktin. Bu yüzden zaten ikincisin.
ERKEKLER NEDEN INANIR bunlara..? Çünkü adam gibi severler. Sevmesini bilirler. Hepsi inanmayabilir. Inanmadin ne yapacaksin..? Iliskini mi bitireceksin? :):):) Seven insan iliskisini bitirebilir mi? hauhauhauhaua

Ah şu kıslar hepsi aynı

herhalde sende yalan solemeyi burdan ogrendin gehenna yoksa kanında mı var? :)

yaa ne demezsin yalan söylemek benim kanımda var :eek:

biliyorum zaten o yüzden o şıkkıda ekledim jale hanım...... :)

"seni cok seviyorum" bu bi yalansa o zaman kızlara diyecek bişey bulamıyorum........

o iyi bu kız bana sen ilksin diyor :D nolcak!!!!!!!!!

şu bir gerçekki arkadaşlar kadınlar erkeklerden daha iyi yalan söylerler ama erkekler daha büyük yalan söylerler az ama öz

süper toparlamışsın Gehenna tebrikler dürüst bir kızsın vallahül azim :D
sağol çoğunu biliyordum valla ama bilmediklerimide kaydettim benim harddiske:)

Faruk'çum "Ben sana hiç yalan söylemedim" bunun üzerinde durmayi unutmussun..!

sen benim her seyimsin..Sen benim iLk tek we son askimsin...SANA TAPİORUM...bunuda ekLeseydin keske :D buda sik sik rastLanan bi repLik ama ayriLdiktan 3 gün sonra gecerLiLigini yitirio :) güzeL caLisma payLasim icin tesekkürLer....

* -yazın naptın?
-şu şu bara gittik acaip eylendik, sabahlara kadar dans, ercü bi fıkralar annattı koptuk durduk mütemadiyen..
-oldu.
(ne barı kardeşim ben biliyorum senin ailenle dondurma yemeye gittiğini akşamları..)

koptum buna hepsi cok guzel ve GERCEKLER ;)

ben senin anlayışını seviyorum
hade len uzayın anlayışmış o nasıl bi şi karizmamı:)

bence en kralı elime erkek eli deymedi ...kelimelerimize dikkat edelim

paylaşımın için tesekkurler ;)

Geri