Kızla Telefonda Ne Konuşulur ? [Help..!]

ServerErr0r

uid=0(root)
Reaction score
0
-Selam Naber ?
-İyilik,Senden Naber ?
-Aynı işte,Ne yapıyorsun ?
-Hiiç,sen ne yapıyon..
-Hiç..
...
...
İyi tamamda böyle duruyor,kan ter içinde kaldım,kız niye konuşmuyorsun demeye başladı..
Çok hoşlanıyorum bu kızdan,muhabbet kurmam lazım,yardım edin..

kızın sevdiği konuları bul :) dikatını o konuya çek veya ilgiç şeyler anlat bilmiyorsan ögren :)

Her ikinizin de fikir sahibi olduğunuz konuları bulursanız eğer muhabbet açılacaktır hatta koyulaşacaktır. Ancak fazla erkeksi konulara (futbol,otomobil vs.) girmemenizi tavsiye ederim. =)

Siyaset ve spor konuşma da ne konuşursan konuş =) bu iki konu çok tehlikeli.

Müzik olabilir, biraz magazin bilgini yükselt magazin konusunda konuşursan zaten 2 cümle kurabileceksin. Gerisini kız halleder =)

Based on a true story.

Bu pat diye olacak birşey değil anladığım kadarıyla sen biraz çekingensin ve kızla ne konuşacağını tam olarak bilmiyorsun bunu aşmanın yolları var bunlardan biri ortak arkadaşlarınızla birlikte herhangi bir etkinlik yapmanız gerekiyor o sırada zaten konuşacaksınız ve birbirinizi tanımak için sorular soracaksınız bu sırada ortak noktalarınızı bulmaya calıs yoksa senin işin zor : )

Bu pat diye olacak birşey değil anladığım kadarıyla sen biraz çekingensin ve kızla ne konuşacağını tam olarak bilmiyorsun bunu aşmanın yolları var bunlardan biri ortak arkadaşlarınızla birlikte herhangi bir etkinlik yapmanız gerekiyor o sırada zaten konuşacaksınız ve birbirinizi tanımak için sorular soracaksınız bu sırada ortak noktalarınızı bulmaya calıs yoksa senin işin zor : )

Pek ortak arkadaşımız yok maalesef,Aslında ortak şeylerimiz de yok fazla,Ayrı dünyaların insanları gibiyiz...
:( :( :(

Pek ortak arkadaşımız yok maalesef,Aslında ortak şeylerimiz de yok fazla,Ayrı dünyaların insanları gibiyiz...
:( :( :(

Ozaman hayırlısı diyeceksin teklifte bulunacaksın olmazsa üzülme türkiyede senin yasıtın 10 milyona yakın kız var bulursun birtane daha : )

Ozaman hayırlısı diyeceksin teklifte bulunacaksın olmazsa üzülme türkiyede senin yasıtın 10 milyona yakın kız var bulursun birtane daha : )

İşin işten çıkılmaz yanıda bu zaten.Teklif ettim,kabul etmedi ama arkadaş kalalım dedi.Şimdi zırt pırt arıyor.
Yok ben burdayım,yok şu elbiseyi giydim,yok şimdi yemek yedim elimi yıkamaya gidiyorum..Bu ne lan... :durdurun

Erkeklerin %90'ı ıgl lı mıgh lı konuşur.Bu analizim =) Sessiz ve bademciklerin şiş gibi.
%90 deneniyorsa bir karizması vardır muhakak.Ben hiç denemedim,gerek yoktu çünkü =)

Önemli olan ne konuştuğun değil,nasıl konuştuğundur.Emin ol.Laf ebeliği yapan bir Okan bayülgen,
dünyanın yaratılış amacından bahseden Nihat doğandan yeğdir ;)

Hepinize çok teşekkür ederim.Yorumlarınız beni için değerlidir.

Yardımcı olabildiysek ne mutlu

Sürekli bilgisayar başında oturmanın zararlarından biriydi işte buda.Biraz düzeldi çok şükür.Yardımlarınız için tekrardan teşekkürler...

Geri