Kızcağız Koşarak Kaçmış

By CaPTaiN

New member
Reaction score
0
Bi lisede biyoloji dersinde öğrenciler laboratuvar çalışması yapıyomuş. Öğretmen, “Herkes lameli dilinin üzerine sürtsün ve mikroskopta incelesin. Böylelikle derslerde anlattığımız bi çok hücre tipini ve bakterileri yakından tanıma olanağı bulacaksınız” demiş. Öğrenciler denileni yapmış. Laboratuvarda bol bol, “Aa, şuna bak... Vay canına aslında dilimde bunlar mı var benim...” sesleri filan duyuluyomuş. Bu sırada fiziksel gelişimini çoktan tamamlayıp afet sıfatını haketmiş bi sarışın, “Hocam, benimkinde değişik bi hücre tipi var. Sanırım biz bunu derslerde işlemedik” diyerek öğretmeni yanına çağırmış. Zaten göreceklerini gördüklerinden artık canları sıkılan öğrencilerin ilgisi kıza yönelmiş. Öğretmen bi süre incelemiş bu değişik hücre tipini ve “Ah, arkadaşlar işte burada da bi sperm hücremiz var” demiş. Zavallı kızcağız gözyaşları içinde, koşarak terketmiş sınıfı.

hehe olm bunu kahkaha bölümüne açsadın yaf:D
alala uhauahau koptum ya zavallı kız :)

Efsane imş :) bende koptumda efsanedir yani :) Saygı duymak lazım

muhahahaha çok korkunç bişi Allah kimsenn başına vermesinn

yaw bende heyecanla okuyom korkunç bişey olacak diye.yaw alem adamsın ha.korkacagıma latıma ettim gülmekten.yaw bunu fıkra yerine yazsaydın keşke uahuahauhua :) eline sağlık dostum

kormak için bekledik ama olsun sonunda koptuk pu hahahahaha:) :)

cidden olmuşsa güzel bi dumur:)

Alinti.... ;)

Walla beni böle kopturdun helal sana ya sana teşşekkür

Geri