Kız kaçıran,torpil,füze ve kızan komşular

biz torpili çatıdan aşa atardık genelde havada patlasın isterdik tabi komşuların camlarına yakın oldugundan peşimizden kovalarlardı az mı dayak yedik bu torpil yüzünden :)

biz torpillerin içindeki barutları döker sonra bunların hepsini bir araya getirip daha büyük torpiller yapardık ama patlamazlardı nedeni sıkı saramamamızdan kaynaklanıyomuş sonradan çözdük olayı :)

torpilleri anten demirinin içine doldurur iki yanını ezip kapatır ve bir delikten fitil geçirmek süreyitle patlatırdık herkesin gönlünde yeri başkadır torpilin :D

süperr ya :D

torpilleri anten demirinin içine doldurur iki yanını ezip kapatır ve bir delikten fitil geçirmek süreyitle patlatırdık herkesin gönlünde yeri başkadır torpilin :D

Aynen Kardeş. Bende Senin Gibi Yapardım. :D Eski Çanak Antelleri Ortadan 2'ye Böler Bir Tarafını Taş İle Ezerdim Diğer Açık Olan Yerinden Kızkaçıranın Tozunu Dökerdim İçine. Dolduktan Sonra Diğer Açık Olan Ağzınıda Kapatır. Herhangi Bir Yerinden Çivi İle Deler Deldiğim Yerdende Kız Kaçıranın Fitilini Koyar Patlatırdık Çokda Güzel Ses Çıkarırdı. :D

Geri